Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(grirute @ 2013 01 10, 09:46)
Atsiuncia jie laiska,Ten parasyta kokia suma kompensuojama.

antra karta jau ejau prasitesti ,jokio laisko niekad negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2013 01 10, 09:49)
antra karta jau ejau prasitesti ,jokio laisko niekad negavau  schmoll.gif

Man laišką iš vandenų atsiuntė tik po skambučio doh.gif , nors telefonu sakė, kad jums nepriklauso, gal per didelės pajamos ir bla bla bla... O paskui kt savaitę jau gavau laišką.

Su šildymo kompensacija ir kažkokia nesąmonė, nors buvo sutvarkyta socialinė, bet reikėjo mokėti už du pilnus šildymo mėnesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 01 10, 09:59)
Man laišką iš vandenų atsiuntė tik po skambučio doh.gif , nors telefonu sakė, kad jums nepriklauso, gal per didelės pajamos ir bla bla bla... O paskui kt savaitę jau gavau laišką.

Su šildymo kompensacija ir kažkokia nesąmonė, nors buvo sutvarkyta socialinė, bet reikėjo mokėti už du pilnus šildymo mėnesius g.gif

keista , uz sildyma tai man raso kokia suma kompensuoja ,uz karsta vandeni irgi yra skiltyja kompensacija irasyta suma ,bet uz salta vandeni nemaciau nieko *o jis kartais vadinasi geriamas vanduo ? ) g.gif nes kai pildziau prasyma tai pazymejau kad sildyma ,karsta vandeni ir dar buvo geriamas vanduo jo nezymejau .. tai gal reikejo ir ji pazymeti ? soc.darbuotoja nieko man nepasake g.gif

esu girdejus kad turi grazinti pinigelius kt men jei sumoki pilna suma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 10 sausio 2013 - 10:07
QUOTE(Kinderiukas @ 2013 01 10, 11:04)
keista , uz sildyma tai man raso kokia suma kompensuoja ,uz karsta vandeni irgi yra skiltyja kompensacija irasyta suma ,bet uz salta vandeni nemaciau nieko *o jis kartais vadinasi geriamas vanduo ? )  g.gif  nes kai pildziau prasyma tai pazymejau kad sildyma ,karsta vandeni ir dar buvo geriamas vanduo jo nezymejau .. tai gal reikejo ir ji pazymeti ? soc.darbuotoja nieko man nepasake  g.gif

esu girdejus kad turi grazinti pinigelius kt men jei sumoki pilna suma  g.gif

Taip,geriamas vanduo,jus nepazimejot,todel ir negaunat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 10, 10:14)
Taip,geriamas vanduo,jus nepazimejot,todel ir negaunat smile.gif

viskas aisku dabar ax.gif idomios tos darbuotojos galejo nors paaiskinti ,o cia ateini ir reikia viska paciai zinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2013 01 10, 11:17)
viskas aisku dabar  ax.gif idomios tos darbuotojos galejo nors paaiskinti ,o cia ateini ir reikia viska paciai zinoti  doh.gif

Na kiekvienoj seniunijoj yra savu ciudu,pas mus tai viska sako,kur ka zymeti,kur ka rasyti,kurioj vietoj pasirasyti.
Atsakyti
Susitvarkiau pašalpą už 12-01-02 t.y iki kovo 1d., bet dar tik laukiu pašalpos. Šiuo metu keičiasi gyvenimo aplinkybės ax.gif, pranešiu socialiniui, tai už sausį dar gaučiau, o už vasarį kaip? Nebesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
Paskaiciavau, kad musu seimai gruodzio men pajamos buvo mazesnes negu 350 lt zmogui. Tai jeigu as eisiu si menesi rasyti prasyma del pasalpos, ne per velu bus? Ar cia gruodi reikejo eiti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2013 01 10, 16:22)
Paskaiciavau, kad musu seimai gruodzio men pajamos buvo mazesnes negu 350 lt zmogui. Tai jeigu as eisiu si menesi rasyti prasyma del pasalpos, ne per velu bus? Ar cia gruodi reikejo eiti?

Nebus per vėlu, galima eiti rašyti kad ir už tris praitus mėnesius, bet ne daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 01 10, 16:41)
Nebus per vėlu, galima eiti rašyti kad ir už tris praitus mėnesius, bet ne daugiau smile.gif

Uz tuos menesius pakanka...tik maisto paketams galiu uz 3 paskutinius.
Aciu, rytoj einu tada i soc.
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 01 10, 16:05)
Susitvarkiau pašalpą už 12-01-02 t.y iki kovo 1d., bet dar tik laukiu pašalpos. Šiuo metu keičiasi gyvenimo aplinkybės ax.gif, pranešiu socialiniui, tai už sausį dar gaučiau, o už vasarį kaip? Nebesusigaudau blush2.gif

Kokios aplinkybes? Keiciat darba,praradot darba,isigijot turto?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 10, 18:07)
Kokios aplinkybes? Keiciat darba,praradot darba,isigijot turto?

Sūnus studentas meta mokslus verysad.gif
Atsakyti