Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(poison @ 2013 01 01, 15:56)
Socialinė pašalpa pakilo ne dėl to, jog kilo MA. Ir dabar niekas jos nežada didinti.

bet juk logiskai mastant, ji turi kilti didejant darbo minimaliam uzmokesciui? g.gif nejau minimali kiltų iki pvz 1500lt, o socialine pašalpa liktu tokia pat maza 350?o nuo ko priklauso soc pasalpos didejimo galimybe? ax.gif
Atsakyti
na kazin ar kas ir keltu,kai daugiau asmenu,tai net po 350 neiseina,o po 250 ir maziau vienam
Atsakyti
su naujais ! norejau jusu paklausti del socialines pasalpos, vyras rugseji isejo is darbo ir 3 metus augina vaika, pajamu negauna, as nuo spalio registruota darbo birzoje. uz spalio men socialine gavau normaliai, skirtumas nuo spalio men gautu pajamu (3*350 - gautos pajamos) o uz lapkriti, gruodzio men gavau, 106lt soc. nors lapkriti gavus uz spalio men ismoka is birzos 188lt. kaip cia yra ? g.gif neturetu buti 3*350 - 188? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

su Naujais visas smile.gif

norejau pasiklaust norint gaut uz vaika antrus metus pinigelius tuos 97,5 tai turi musu praeitu metu pajamos vienam zmogui but maziau nei 525?

Nes pas mus yra tokia situacija vyra spalio menesi atleido is darbo jis iki gruodzio buvo darbo birzoje o nuo gruodzio vidurio jau dirba. bet musu bendros pajamos nuo lapkricio menesio vienam zmogui yra mazesnes nei 525. kada galiu kreiptis del is mokos uz vaikus vienam daba beveik 3 metai kitam lapkriti metukai suejo.
Atsakyti
as kiek zinau tai turi nevirsyti 525 kad gauti uz vaika ir trecius metus moka ne 97 o 52 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 01 02, 10:56)
as kiek zinau tai turi nevirsyti 525 kad gauti uz vaika ir trecius metus moka ne 97 o 52 lt  ax.gif

bet kiek menesiu ima? tris paskutinius ar visu metu pajamas?
Atsakyti
skaiciuoja metu pajamas
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2013 01 02, 11:22)
bet kiek menesiu ima? tris paskutinius ar  visu metu pajamas?

visu metu pajamas. tris menesius ar maziau ziuri tik del soc. pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 01 01, 16:46)
bet juk logiskai mastant, ji turi kilti didejant darbo minimaliam uzmokesciui? g.gif nejau minimali kiltų iki pvz 1500lt, o socialine pašalpa liktu tokia pat maza 350?o nuo ko priklauso soc pasalpos didejimo galimybe? ax.gif

MA kelia DIRBANČIAM žmogui, o kodėl turi kilti pašalpos nedirbantiems žmonėms?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri atsakys man 4u.gif , noriu kreiptis del kompensacijos uz sildyma, butas mano, turiu vaika 15meti, vaikas registruotas mano pavarde, tevyste nenustatyta, as turiu neigaluma (1 gr.), karty yra registruotas mano brolis, kuris dabar registruotas darbo birzoje, perskaicius istatyma kaip ir priklauso, o kaip realiai?
Atsakyti
QUOTE(tsjogal @ 2013 01 03, 10:44)
Sveikos, gal kuri atsakys man  4u.gif , noriu kreiptis del kompensacijos uz sildyma, butas mano, turiu vaika 15meti, vaikas registruotas mano pavarde, tevyste nenustatyta, as turiu neigaluma (1 gr.), karty yra  registruotas mano brolis, kuris dabar registruotas darbo birzoje, perskaicius istatyma kaip ir priklauso, o kaip realiai?

Pagal įstatymą nepriklauso, kadangi vaikui tėvystė nėra nustatyta ir alimentai nepriteisti.
Atsakyti
Sakykit iki kada veliausiai galima rasyti prasyma pasalpai? 4u.gif
Atsakyti