Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 08:20)
O pas jus nepasikeite joks pajamu saltinis,gal vyras perejo i kita darba,gal kokiu papildomu pajamu turejot?
Nes dazniausiai vienam menesiui skaiciuoja,jeigu alga nepastovi arba turit kokiu ismoku gauti,kurie ieina i pajamas.
Mums irgi norejo skaiciuoti tik spaliui,nes vyras spali isejo is darbo,bet nutarem,kad skaiciuotu geriau is lapkricio pajamu 3-ms menesiams ir spalis mums prapuola.

vyras spalį gavo iš sodros už tėvystės atostogas ir truputį atlyginimas padidėjo
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 07:33)
I soc.centra pagal deklaruota gyvenama vieta.
Asmens dokumento jums uzteks,jeigu esat viena.
Vienam moka 350 lt,jeigu jokiu pajamu neturit.

O sakykit dar girdėjau, kad jei studijuoji tai neduoda pašalpos. Aš stidijuoju neakivazdžiai, ir tipo girdėjau maždaug jei moki už mokslą tai ir pinigų turi...
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 12 19, 12:20)
O sakykit dar girdėjau, kad jei studijuoji tai neduoda pašalpos. Aš stidijuoju neakivazdžiai, ir tipo girdėjau maždaug jei moki už mokslą tai ir pinigų turi...

Jums i birza reikia stoti.
Papildyta:
QUOTE(Laurutė @ 2012 12 19, 09:56)
vyras spalį gavo iš sodros  už tėvystės atostogas ir truputį atlyginimas padidėjo

Tai vat del to ir skyre jums tik spaliui,nes jau nuo lapkricio kitokios pajamos,vel tik atlyginimas.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 12 19, 11:20)

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 14:10)
Jums i birza reikia stoti.

Tai o neziuri i amziu? anksciau buvo jei iki 24 m amziaus esi, tai nemoka soc pasalpos kaip vienam gyvenanciam asmeniui, nesvarbu kokiose studijose esi. Nebent tik prie tevu priskiria ir tada ant visu skaiciuoja pasalpa.
Gal dabar jau kas pasikeite? g.gif ir man aktualu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 12 19, 16:58)
Tai o neziuri i amziu? anksciau buvo jei iki 24 m amziaus esi, tai nemoka soc pasalpos kaip vienam gyvenanciam asmeniui, nesvarbu kokiose studijose esi. Nebent tik prie tevu priskiria ir tada ant visu skaiciuoja pasalpa.
Gal dabar jau kas pasikeite?  g.gif ir man aktualu butu  4u.gif

As irgi taip galvojau,bet skaiciau kitam forume,kad ne viena studente,kuri mokosi neakivaizdziai ir stovi birzoj gauna soc.pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 17:00)
As irgi taip galvojau,bet skaiciau kitam forume,kad ne viena studente,kuri mokosi neakivaizdziai ir stovi birzoj gauna soc.pasalpa.

mano dukra mokėsi vakarinėje ir stovėjo darbo biržoje, tai socialinis jai mokėjo 350Lt nors jai tik 18m
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 18:00)

Aš stoviu DB, mokausi neakivaizdžiai, jokių pajamų neturiu, ir man virš 24m.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 12 19, 23:14)
Aš stoviu DB, mokausi neakivaizdžiai, jokių pajamų neturiu, ir man virš 24m.

Bet jums VIRS 24,o ne IKI. smile.gif tad tikrai gaudinesit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 gruodžio 2012 - 08:48
gal kuri esat atgavusi pinigelius uz priedeli. noriu suzinot kai atiduodama,akcentuojama kaip pasalpa ar kaip kitaip
Atsakyti
saskaitos israse raso: kompensacija uz skaitmenine televizijos iranga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senamiestizz: 20 gruodžio 2012 - 15:26
kaip tik dabar tvarkausi dokumentus del soc. pasalpos. As ir MB mokomies aukstosiose dieniniuose skyriuose, abiems virs 24m., pajamu nera. Seniunijoje pasake, kad kadangi amzius virs 24m. jokio skirtumo mokaisi ar ne, turi uzsiregistruoti darbo birzoje, tada galima tvarkytis del pasalpu toliau.
Atsakyti
Bet jei dieniniam mokaisi, tai birža neregistruos, ar ne?
Atsakyti