Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

as dabar mokinuosi,bet birzoj nestoviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2012 12 17, 20:36)
as dabar mokinuosi,bet birzoj nestoviu  g.gif

Tai nesvarbu,vadinasi nesat vaiko prieziuros atostoguose,tai vyras gali imti biliuteni.
Atsakyti
Vyras atsistojo i DB, ismoka perves sausio men uz lapkriti. Ar galiu eiti i socialini, nes lapkricio, gruodzio pajamos tik mano. ar socialinis moka tik tada kai baigiasi ismokos is birzos?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 12 18, 10:16)
Vyras atsistojo i DB, ismoka perves sausio men uz lapkriti. Ar galiu eiti i socialini, nes lapkricio, gruodzio pajamos tik mano. ar socialinis moka tik tada kai baigiasi ismokos is birzos?

Sausi jis gaus uz gruodi,o ne uz lapkriti smile.gif
Galit eiti si menesi,manau jie matys kiek priskaiciuota bus.
Atsakyti
norejau paklausti tu kurioms jau kompensavo uz tv priedeli,ar uz laida(nuo tv iki priedelio) irgi turi kompensuoti ar jis cia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 12 18, 10:16)

gauti soc pasalpa reikia pajamu kurios mazesnes nei 350 lt zmogui
sildymui-525 lt zmogui,
beje, del pasalpos-vyras uz lapkriti gaus si men, nesuprantu kodel sausi?
visada ziurima bendros seimos pajamos, kada kas baigiasi jiems nerupi, aisku, jei dirbi puse etato, reikia stoveti darbo birzoje,
gal ka netaip atsakiau, Jolanciuk patikslins smile.gif
Atsakyti
nesuprantu , gal kas paaiškins dėl kompensacijos už šildymą...
pridaviau šeimos pajamas už liepa rugpjūtį rugsėjį - prašymą parašiau spalio mėn. Darbuotoja kažkodėl dar paprašė atnešti vyro pajamas už spalio mėn. aš dekretinėse atostogose, nunešiau lapkričio pradžioje.
Dabar gavau laišką, kad apskaičiuota kompensacija nuo 2012 spalio 1 d. iki 2012 spalio 31 d.
kodėl tokiam tik laikotarpiui...anksčiau pridavinėjau tai buvo apskaičiuojama kompensacija 3 mėn.
tai ką man dabar vėl nešti pažymas ???
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 12 18, 18:06)
norejau paklausti tu kurioms jau kompensavo uz tv priedeli,ar uz laida(nuo tv iki priedelio) irgi turi kompensuoti ar jis cia ne prie ko.

Kompensuoja kiek zinau tik uz priedeli.
Papildyta:
QUOTE(Laurutė @ 2012 12 18, 21:21)
nesuprantu , gal kas paaiškins dėl kompensacijos už šildymą...
pridaviau šeimos pajamas už liepa rugpjūtį rugsėjį - prašymą parašiau spalio mėn. Darbuotoja kažkodėl dar paprašė atnešti vyro pajamas už spalio mėn. aš dekretinėse atostogose, nunešiau lapkričio pradžioje.
Dabar gavau laišką, kad apskaičiuota kompensacija nuo 2012 spalio 1 d. iki 2012 spalio 31 d.
kodėl tokiam tik laikotarpiui...anksčiau pridavinėjau tai buvo apskaičiuojama kompensacija 3 mėn.
tai ką man dabar vėl nešti pažymas ???

Nes tik nuo spalio menesio skaiciuojama kompensacija.
Atsakyti
Sveiki, atejau patarimo.. ilgai atideliojau si reikala, bet vis delto nusprendziau susitvarkyti.
Esu registruota darbo birzoj, sausi bus metai. Gavau 6men bedarbio pasalpa. Siuo metu jokiu oficialiu pajamu negaunu, noreciau eiti registruotis gauti socialinei pasalpai. Taciau skaitinejant apie ja iskilo keletas klausimu. Mano gyvenamoji vieta deklaruota Alytuje, pas tevus, gyvenu irbirzoj registruota Vilniuj. Norejau paklausti, kur eiti del tos pasalpos? Palei Vilniaus gyvenamaja vieta i seniunija? Ir kokiu dokumentu is karto reikalauja? Kaip tas pajamas vienam zmogui apskaiciuoja? Esu viena be vaiku,Nnnesusituokus.mano paskutine bedarbio pasalpa buvo ismoketa rugpjuti.
Buciau dekinga, jei paaiskinsit, kas su tuo jau buvot susidure. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 19 gruodžio 2012 - 00:41
QUOTE(*liu @ 2012 12 19, 01:39)
Sveiki, atejau patarimo.. ilgai atideliojau si reikala, bet vis delto nusprendziau susitvarkyti.
Esu registruota darbo birzoj, sausi bus metai. Gavau 6men bedarbio pasalpa. Siuo metu jokiu oficialiu pajamu negaunu, noreciau eiti registruotis gauti socialinei pasalpai. Taciau skaitinejant apie ja iskilo keletas klausimu. Mano gyvenamoji vieta deklaruota Alytuje, pas tevus, gyvenu irbirzoj registruota Vilniuj. Norejau paklausti, kur eiti del tos pasalpos? Palei Vilniaus gyvenamaja vieta i seniunija? Ir kokiu dokumentu is karto reikalauja? Kaip tas pajamas vienam zmogui apskaiciuoja? Esu viena be vaiku,Nnnesusituokus.mano paskutine bedarbio pasalpa buvo ismoketa rugpjuti.
Buciau dekinga, jei paaiskinsit, kas su tuo jau buvot susidure. 4u.gif

I soc.centra pagal deklaruota gyvenama vieta.
Asmens dokumento jums uzteks,jeigu esat viena.
Vienam moka 350 lt,jeigu jokiu pajamu neturit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 18, 23:26)
Kompensuoja kiek zinau tik uz priedeli.
Papildyta:

Nes tik nuo spalio menesio skaiciuojama kompensacija.

nesupratau, tai aš nuo spalio ir rašiau prašymą kompensacijai, tai pagal mane turėjo apskaičiuoti 3 mėn. (spaliui, lapkričiui, gruodžiui) O sausį vėl neščiau pažymas apie pajamas.
Tai jei dabar apskaičiavo tik spalio mėn tai kokių mėnesių man pajamas dabar nešti? Aš užsirašiusi esu sausio 15 d. į spc pažymas nešti. Tai gal tada galima sausį nešti pažymas ir prašymą rašyti ,kad apskaičiuotų kompensaciją nuo lapkričio 1 d. Jei galima, tai kokių mėnesių pajamas nešti?
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2012 12 19, 09:04)
nesupratau, tai aš nuo spalio ir rašiau prašymą kompensacijai, tai pagal mane turėjo apskaičiuoti 3 mėn. (spaliui, lapkričiui, gruodžiui) O sausį vėl neščiau pažymas apie pajamas.
Tai jei dabar apskaičiavo tik spalio mėn tai kokių mėnesių man pajamas dabar nešti? Aš užsirašiusi esu sausio 15 d. į spc pažymas nešti. Tai gal tada galima sausį nešti pažymas ir prašymą rašyti ,kad apskaičiuotų kompensaciją nuo lapkričio 1 d. Jei galima, tai kokių mėnesių pajamas nešti?

O pas jus nepasikeite joks pajamu saltinis,gal vyras perejo i kita darba,gal kokiu papildomu pajamu turejot?
Nes dazniausiai vienam menesiui skaiciuoja,jeigu alga nepastovi arba turit kokiu ismoku gauti,kurie ieina i pajamas.
Mums irgi norejo skaiciuoti tik spaliui,nes vyras spali isejo is darbo,bet nutarem,kad skaiciuotu geriau is lapkricio pajamu 3-ms menesiams ir spalis mums prapuola.
Atsakyti