Perfekta tiksliai pasakyti negaliu, bet apie 340 000 litų.
QUOTE(agneciuke @ 2012 12 13, 15:03)
Sveiki,
Norėjau paklausti. Jei išeinu iš darbo, gaunu bedarbio pašalpą, tai ar galiu kreiptis dėl kompensacijos už šildymą ir vandenį? ar dar turiu gauti vaiko pinigus, kiek ten 52Lt dabar? vyras ir nedirba, tai jis ar gali dabar kreiptis dėl pašalpos tų 350Lt ar turi laukti kol aš po pusmečio negausiu pašalpos?
nesuprantu aš nieko tų pašalpų labirintuose
Norėjau paklausti. Jei išeinu iš darbo, gaunu bedarbio pašalpą, tai ar galiu kreiptis dėl kompensacijos už šildymą ir vandenį? ar dar turiu gauti vaiko pinigus, kiek ten 52Lt dabar? vyras ir nedirba, tai jis ar gali dabar kreiptis dėl pašalpos tų 350Lt ar turi laukti kol aš po pusmečio negausiu pašalpos?
nesuprantu aš nieko tų pašalpų labirintuose
Galit kreiptis del soc.pasalpos,jeigu zmogui neiseina po 350 lt ir del kompensaciju,gi bedarbio pasalpa ieina i pajamas.
Papildyta:
QUOTE(smiltukas2011 @ 2012 12 13, 17:13)
Mamos kurios gaunat vaiko pinigus ,ar gavot jau?
Taip.
O tema apie tai cia
http://www.supermama...?...56&t=870265
labas gal kas zinot jai zmogus gyvena kaime nuosavame name jo pajamos apie600. ar yra kokios lengvatos sildimui ar malkoms ysigyti .
Sveikos Gal kartais kuri žinot ar susidūrėt su tokia situacija - sumokėjau už mokslą, ir iš VMI turėčiau, kaip ir gaut kompensaciją ir dalį pinigų turėtų gražint, kai deklaruosiu (plius mokėta už 2010metus, bet dabar), tai socialinis tuos susigražintus atgal pinigus skaičiuoja kaip pajamas? Nors realiai nelogiška būtų skaičiuot Gal galit paaiškint
laba diena. Gal galite priminti. Kai socialinis skaiciuoja is vieno menesio, tai kokio menesio pajamos skaiciuojamos? Pvz. einu sausi, tai ziures sausio men ar gruodzio?
QUOTE(slavlanta @ 2012 12 17, 11:18)
laba diena. Gal galite priminti. Kai socialinis skaiciuoja is vieno menesio, tai kokio menesio pajamos skaiciuojamos? Pvz. einu sausi, tai ziures sausio men ar gruodzio?
ziuri atgal visada menesi, je sausi eisit tai uz gruodi, arba uz 3 praejusius 12,11,10 men.
sakykit mano vyras naujoj firmoj dieba dar tik menesis ir nesugeba algos sumoket,sakykit jai del vaiko eis biletenio mokes ka nors ,ar vadinasi eik dirbt ir sventes svesk prie tuscio stalo ?aciu
sveikutes,norejau paklausti,jei tevas savo noru sutinka duoti vaikui pavarde savo (dabar vaiko yra mano pavarde),kaip del elementu,sakykim,jei pas notara nueitumem ir paraso,kad mokes kol vaikui sueis 18metu,ar uztektu socialiniam ir skaitytus kaip elementai,ar reikia per teismus eit ar panasiai?
QUOTE(mikimauze @ 2012 12 17, 18:40)
sakykit mano vyras naujoj firmoj dieba dar tik menesis ir nesugeba algos sumoket,sakykit jai del vaiko eis biletenio mokes ka nors ,ar vadinasi eik dirbt ir sventes svesk prie tuscio stalo ?aciu
Jeigu turi 3 men stazo per paskutinius metus,tai gaudines 85%,jeigu jus nesat to vaiko VPA.
Papildyta:
QUOTE(dovilasas @ 2012 12 17, 19:05)
sveikutes,norejau paklausti,jei tevas savo noru sutinka duoti vaikui pavarde savo (dabar vaiko yra mano pavarde),kaip del elementu,sakykim,jei pas notara nueitumem ir paraso,kad mokes kol vaikui sueis 18metu,ar uztektu socialiniam ir skaitytus kaip elementai,ar reikia per teismus eit ar panasiai?
Neuztektu,reikia teismo nutarties.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 17, 20:11)
Jeigu turi 3 men stazo per paskutinius metus,tai gaudines 85%,jeigu jus nesat to vaiko VPA.
Papildyta:
Papildyta:
aciu....
Gal kam pravers informacija,siandien socialine paskambino ir pasake,kad nuo 2013m pagal nauja istatyma,jei vaikams ar vaikui nenustatyta tevyste ir nepriteisti elementai,seima nebegaus pasalpos...
[quote=JOLANCIUK,2012 12 17, 21:11]
Papildyta:
3menesiu kaip tik pries tai yra pradirbes,ta pati firma nutrauke sutarti ir ji perkele i kita firma,del to nemoka nes neturi pinigu, o ka reiskia VPA
Papildyta:
3menesiu kaip tik pries tai yra pradirbes,ta pati firma nutrauke sutarti ir ji perkele i kita firma,del to nemoka nes neturi pinigu, o ka reiskia VPA
[quote=mikimauze,2012 12 17, 20:18]
Papildyta:
[/quote]
vaiko prieziuros atostogos.
Papildyta:
[/quote]
vaiko prieziuros atostogos.