Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

Sveikos, ar girdejote toki dalyka po nauju metu nuo 1d, keiciasi istatymas, kas turi atsidare ind. veikla ar verslo liudijima, tures rodyti kiekviena men minimuma. Ir pasalpoms bus basta. Kiek atkris zmoniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 12 07, 10:31)
Sveikos, ar girdejote toki dalyka po nauju metu nuo 1d, keiciasi istatymas, kas turi atsidare ind. veikla ar verslo liudijima, tures rodyti kiekviena men minimuma. Ir pasalpoms bus basta. Kiek atkris zmoniu. 4u.gif

na, idomiai, sakote tures, o jei to minimumo neuzdirbo? vis tiek ji rodyti?
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2012 12 08, 00:59)
na, idomiai, sakote tures, o jei to minimumo neuzdirbo? vis tiek ji rodyti?

Na taip vistiek turesi rodyti minimuma, kad ir neuzdirbi, kiek supratau. Kaip man aiskino.
Atsakyti
Sveiki, prasau patarimo zinanciu 4u.gif
Gavome soc. ismoka uz rugseji, spali, lapkriti, dabar renkame vel pazymas, taciau nuo gruodzio 5 d mano vyrui yra padovanotas 3 kamb. butas kuriame ir gyvename (anksciau jam priklause tik 1/3 buto), ar mes privalome nurodyti kad dabar jau priklauso visas, juk pazymas nesime uz rugseji, spali , lapkriti, o tuo metu buto dar neturejome g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 12 11, 10:37)
Gavome soc. ismoka uz rugseji, spali, lapkriti, dabar renkame vel pazymas, taciau nuo gruodzio 5 d mano vyrui yra padovanotas 3 kamb. butas kuriame ir gyvename (anksciau jam priklause tik 1/3 buto), ar mes privalome nurodyti kad dabar jau priklauso visas, juk pazymas nesime uz rugseji, spali , lapkriti, o tuo metu buto dar neturejome g.gif

Taip,reikia pranesti,nes jie tikrina registros duomenys,tai gali kilti paskui nesklandumu.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 12 11, 09:37)

Bet dabar turite, tai tikrai turėsite rodyti, be to jie ir taip turėtų pamatyti pasikeitimus. O apie juos reikia informuoti per mėnesį laiko.
Dabar kai jau butas jūsų skaičiuos ir turto vertės normatyva.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 11, 11:39)
Taip,reikia pranesti,nes jie tikrina registros duomenys,tai gali kilti paskui nesklandumu.

Registre dar nieko nedarem g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 12 11, 13:05)
Registre dar nieko nedarem g.gif

Mes pranešėme anksčiau, bet mums nieko nekeitė, kol nerodė registrų centras smile.gif
Atsakyti
Sveikos : Gal kas zinot stai toky dalyka,lapkrity neprasitesiau soc.pasalpos ,tvarkysiuosi dabar sio men 19 d. ,gaunu soc.pasalpa plius vaiku pinigelius,noreciau suzinoti,ar gausiu vaiku pinigus,ar negausiu ,nes neprasitesiau soc. pasalpos ,ir sausy gausiu uz du men? anksciau kiek atsimenu budavo taip,jog jei neprasitesi soc. pasalpos, bet uz vaikus tuos po 97 lt vistiek ismoka,kazin kaip dabar yra g.gif
Atsakyti
as su klausimu, turejom pasalpa ir komp iki gruodzio 1d. dabar vyras dirba su verslo liudijimu , mane po poros dienu atleidzia is darbo, mazylei 3 m. sueina. ar man skubeti i birza atsistoti ar galiu sausi? eiciau del kompensacijos 12.20. aciukas Jolanciukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltukas2011 @ 2012 12 11, 20:12)
Sveikos : Gal kas zinot stai toky dalyka,lapkrity neprasitesiau  soc.pasalpos ,tvarkysiuosi dabar sio men 19 d. ,gaunu soc.pasalpa plius vaiku pinigelius,noreciau suzinoti,ar gausiu vaiku pinigus,ar negausiu ,nes neprasitesiau soc. pasalpos ,ir sausy gausiu uz du men? anksciau kiek atsimenu budavo taip,jog jei neprasitesi soc. pasalpos, bet uz vaikus tuos po 97 lt vistiek ismoka,kazin kaip dabar yra g.gif

Vaiko pinigai su soc.pasalpa neturi nieko bendro,jeigu vaiko pinigus esat prasitesusi,tai ir gausit.Nes kiek matau,tai jums reikejo spali prasitesti,nebent padare iki antro vaiko pratesinejimo,t.y uz abu vaikus pratesineti sausio men.
Papildyta:
QUOTE(auksine` @ 2012 12 11, 21:36)
as su klausimu, turejom pasalpa ir komp iki gruodzio 1d. dabar vyras dirba su verslo liudijimu , mane po poros dienu atleidzia is darbo, mazylei 3 m. sueina. ar man skubeti i birza atsistoti ar galiu sausi? eiciau  del kompensacijos 12.20. aciukas Jolanciukui  4u.gif

3 metai kai vaikui sueis reikes stot iskart i birza.Nebent turit dar viena vaika iki 3-ju metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 gruodžio 2012 - 20:43
Na,kaip suprantu uz viena prasitest spaly reikejo,o kita sausy?O negalejo jos padaryt,taip kad spaly abu prasitest reikejo?na tikiuosi gausiu bent uz kazkury smile.gif
Atsakyti