Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(uoga 3 @ 2012 11 26, 13:25)
Jei isidarbinsite puse etato,tai vis tiek reikia būti registruotam DB.
O nemokamam maitinimui vaikams mokykloje gauti,nereikia stoveti darbo biržoje. mirksiukas.gif

aisku,o jeigu 0.75 etato? ir kodel cia taip?

hm,nezinojau sito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 26, 12:49)

Jei 0,75 etato,tai tada nereikia.
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 26, 13:49)

Todel,kad susidaritu bent jau 0.75 etato..
Atsakyti
aciu,merginos,uz operatyvius atsakymus 4u.gif

o kaip tas dalykas,kad mano pajamos uz paskutinius 3men tik alimentai vaiko islaikymui.daugiau nieko. ir neprisikabintu,kad nedirbau,bet va-DB nestovejau
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 26, 14:06)
aciu,merginos,uz operatyvius atsakymus 4u.gif

o kaip tas dalykas,kad mano pajamos uz paskutinius 3men tik alimentai vaiko islaikymui.daugiau nieko. ir neprisikabintu,kad nedirbau,bet va-DB nestovejau

Jums skaiciuos is vieno to menesio,kada jus isidarbinsit,o ne is 3-ju paskutiniu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 26, 14:11)
Jums skaiciuos is vieno to menesio,kada jus isidarbinsit,o ne is 3-ju paskutiniu.

daleiskim,as gruodzio pradzioj isidarbinu-tai jau gruodi ir galiu kreiptis? o jei lapkricio gale isidarbinciau?

o kur galima butu pasiskaiciuot,kiek vyrui uz mane reiketu mokesciu sumoket?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 26, 14:24)
daleiskim,as gruodzio pradzioj isidarbinu-tai jau gruodi ir galiu kreiptis? o jei lapkricio gale isidarbinciau?

o kur galima butu pasiskaiciuot,kiek vyrui uz mane reiketu mokesciu sumoket?

Jeigu isidarbinsit gruodi,tai tik sausi reikes eiti,nes reikes gruodzio pajamu,o jeigu isidarbinsit lapkriti,tai gruodi galesit tvarkitis.
http://www.buhalteris.lt/lt/?cid=709
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 lapkričio 2012 - 13:29
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 26, 14:29)
Jeigu isidarbinsit gruodi,tai tik sausi reikes eiti,nes reikes gruodzio pajamu,o jeigu isidarbinsit lapkriti,tai gruodi galesit tvarkitis.
http://www.buhalteris.lt/lt/?cid=709

o vyras,kai turi individualia veikla-tai jam tektu pristatyt pajamu-islaidu zurnala,ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 11 26, 15:14)
o vyras,kai turi individualia veikla-tai jam tektu pristatyt pajamu-islaidu zurnala,ar kaip? g.gif

Taip.
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti, ar socialinis jau mato VIF išo, ar vis tiek reikia laukti kol man tą pažymą išduos (po 2 m. vėl einu prašyti soc. pašalpos, tai nežinau pasikeitimų). Aš planuoju įsidarbinti nuo gruodžio vidurio, tai norėčiau, kad už lapkritį kompensuotų vaikui už darželį. Kaip aš suprantu, tai reikia kreiptis iki gruodžio 1 d, nors ir be tos VIF pažymos, o paskui, jau 3 savaičių (kai jau bus paruošta Pažyma) aš įsidarbinsiu, tai tikriausiai nebeskaičiuos man pašalpos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 19, 17:07)
jo ir aš žinau kad pakeitimų bus, tik vat kokių neaišku...

Pakeitimų bus. Sugriežtins pašalpų gavėjų atranką. Gaudys tuos, kurie gauna pašalpas, apgaudinėdami valstybę (turi nelegalius darbus, sugyventinius, nors deklaruoja, kad gyveni vieni, ir pan....) . Jei kils įtarimų, kad pvz. žmogus nelegaliai dirba - pas tokį apsilankys soc. darbuotojas. Kai kurie bus kviečiami susitikti su komisija. Daugiausia bus dirbama su žmonėmis, atėjusiais rašyti prašymo pašalpai gauti. Bus perpėjama, kad jų prašymai bus svarstomi komisijoje, kad gali būti tikrinama buitis, ir pan. Dalis iškart persigalvos ir daugiau nebegrįš. O tie, kam iš tikrųjų sunku - tie gaus, kaip gavę. Esmė - gaudys sukčius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 lapkričio 2012 - 16:13
Laba, gal kam teko susidurti su 70 rusies pajamomis? "Kitos su darbo santykiais nesusijusios ir ne individualios veiklos pajamos" Ar jos gali itakoti gaunama socialine ismoka nepasiturincioms seimoms?
Atsakyti