QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 19, 19:16)
gal jūsų socialinis dar nieko nežino, arba paklausėte to kas nieko nežino. aš apie tai ne iš bobutės sužinojau, o iš socialinio būtent nagrinėjo visokius galimus pakeitimus, tik tiesa jie tada sakė kad neaišku kada bus, gal kitą mėn gal po naujų, tai matomai gal po naujų
Na nemanau,kad Vilniuj nieko negirdetu,o klausinejau,ar kokiu pasikeitimu bus po nauju metu,sake nieko apie jokius pasikeitimus nezino.
Papildyta:
QUOTE(senamiestizz @ 2012 11 19, 19:26)
tikrai įskaičiuojami, mums pasakė, jei langą išdaus ir tau draudimas sumokės, tau reikės tai įrašyti į pajamas, nors realiai juk jie bus skirti naujam langui tai čia manau tas pats
[COLOR=red]
na bet juk nelogiska, juk man ivaziavo i masina ir man sugadino ja, kodel tie pinigai skaiciuojasi i pajamas, juk jie remontui skirti. nesamone.
"Kokios pajamos įskaitomos į pajamas skiriant socialinę pašalpą ir kompensacijas?
turtinės ar neturtinės žalos atlyginimas"
Nes jus gavot juos,nesvarbu,kad eis remontui.Tas pats kas gaunat alga ir uzmokat mokescius,gi nieks neziuri kam jus savo alga panaudosit,bet pati alga ira jusu pajamos,tas pats ir cia,ismoka pinigus,o kam jus panaudosit,tai jau cia jiems nerupi.