Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(senamiestizz @ 2012 11 19, 12:48)
ar pinigai gauti is draudimo, del avarijos, masinai remontuoti isiskaiciuoja i pajamas? ar reikia pranesti soc centrui?

tikrai įskaičiuojami, mums pasakė, jei langą išdaus ir tau draudimas sumokės, tau reikės tai įrašyti į pajamas, nors realiai juk jie bus skirti naujam langui doh.gif tai čia manau tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 19 lapkričio 2012 - 11:55
tai man irgi reikia pranesti soc darbuotojai,kad gavau is draudimo pinigelius, du kartus po 200lt?dukra drausta ir du kartus turejom traumu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 19 lapkričio 2012 - 14:50
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 19, 00:44)
Kaip ir nieko,bent jau kol kas nieko apie pasikeitimus negirdejau.

Man socialiniam sake kad keiciasi kazkas, ir liepe prasyma rasyti ne sausio men, o gruodzio pradzioje. Nes tipo sake kad soc. gauti bus subkiau 2013m.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 11 19, 15:52)
Man socialiniam sake kad keiciasi kazkas, ir liepe prasyma rasyti ne sausio men, o gruodzio pradzioje. Nes tipo sake kad soc. gauti bus subkiau 2013m.

jo ir aš žinau kad pakeitimų bus, tik vat kokių neaišku... o jau žinau gerus 3 mėnesius kad bus smile.gif unsure.gif
Atsakyti
Siandien buvau socialiniam,jie nezino apie jokius pasikeitimus,nieko nera girdeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 lapkričio 2012 - 17:30
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 19, 17:30)
Siandien buvau socialiniam,jie nezino apie jokius pasikeitimus,nieko nera girdeje.

gal jūsų socialinis dar nieko nežino, arba paklausėte to kas nieko nežino. aš apie tai ne iš bobutės sužinojau, o iš socialinio būtent nagrinėjo visokius galimus pakeitimus, tik tiesa jie tada sakė kad neaišku kada bus, gal kitą mėn gal po naujų, tai matomai gal po naujų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 19, 18:16)
gal jūsų socialinis dar nieko nežino, arba paklausėte to kas nieko nežino. aš apie tai ne iš bobutės sužinojau, o iš socialinio būtent nagrinėjo visokius galimus pakeitimus, tik tiesa jie tada sakė kad neaišku kada bus, gal kitą mėn gal po naujų, tai matomai gal po naujų g.gif

tai jei ką nors girdėjote,m kad ir pletkų lygio, tai pasidalinkite. Sukėlėt bangas, o dabar visai nieko neaišku į kurią čia pusę gali keistis ax.gif
Atsakyti
tikrai įskaičiuojami, mums pasakė, jei langą išdaus ir tau draudimas sumokės, tau reikės tai įrašyti į pajamas, nors realiai juk jie bus skirti naujam langui tai čia manau tas pats
[COLOR=red]

na bet juk nelogiska, juk man ivaziavo i masina ir man sugadino ja, kodel tie pinigai skaiciuojasi i pajamas, juk jie remontui skirti. nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 19, 19:16)

Na nemanau,kad Vilniuj nieko negirdetu,o klausinejau,ar kokiu pasikeitimu bus po nauju metu,sake nieko apie jokius pasikeitimus nezino.
Papildyta:
QUOTE(senamiestizz @ 2012 11 19, 19:26)
tikrai įskaičiuojami, mums pasakė, jei langą išdaus ir tau draudimas sumokės, tau reikės tai įrašyti į pajamas, nors realiai juk jie bus skirti naujam langui  tai čia manau tas pats
[COLOR=red]
na bet juk nelogiska, juk man ivaziavo i masina ir man sugadino ja, kodel tie pinigai skaiciuojasi i pajamas, juk jie remontui skirti. nesamone.

"Kokios pajamos įskaitomos į pajamas skiriant socialinę pašalpą ir kompensacijas?
turtinės ar neturtinės žalos atlyginimas"

Nes jus gavot juos,nesvarbu,kad eis remontui.Tas pats kas gaunat alga ir uzmokat mokescius,gi nieks neziuri kam jus savo alga panaudosit,bet pati alga ira jusu pajamos,tas pats ir cia,ismoka pinigus,o kam jus panaudosit,tai jau cia jiems nerupi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 lapkričio 2012 - 18:47
labas vakaras,noriu pasiklausti,esam soc.remtina seima.jei as pirkciau keletui dienu patenta ar nutruktu man soc pasalpa ar yra kazkoks kitas skaiciavimas tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2012 11 19, 22:33)
labas vakaras,noriu pasiklausti,esam soc.remtina seima.jei as pirkciau keletui dienu patenta ar nutruktu man soc pasalpa ar yra kazkoks kitas skaiciavimas tokiu atveju.

Reiketu pranesti soc.centrui,jie sustabdytu pasalpa ir kai atnestumete uz ta menesi pajamu-islaidu zurnala,tiesiog perskaiciuotu pasalpa uz ta menesi kada dirbot pagal patenta,aisku,jeigu pajamos nevirsitu 350 lt/zmogui.
Atsakyti
sveikos mamytes:)
klausiau per TV busimo premjero,
tai kiek supratau, kad visas soc lengvatas perduoda nuo nauju metu savivaldybems, atmenat, kada buvo ekspermentas su 5 savivaldybemis, jos giresi, kad sutaupe, tai ir cia prades taupyti nuo nauju metu,
grizes vyras is soc skyriaus pasake, kad jau klausia del masinos, garazo ar sodo turejimo.
sake geriau sakyti tiesa, nes tikrins per visus registrus,
cia Vilniuje taip klausinejo
nezinau kaip kituose miestuose
sekmes 4u.gif
Atsakyti