Labukas,
skaitineju jusu temuke ne pirma, lenkiu galvas pries jus muilininkes ir jusu puikius rezultatus
daug grozybiu ir informacijos pasisemiau ir aisku kuo gilyn, tuo daugiau medziu daugyn
Pirma muiliuka issiviriau, viskas buvo tobula, bet gal pedsaka kiek nuvelinau, tai regis gerokai po pedsako sudejau priedu, bet pjaustesi garai, sarmas liezuvio nekando.
O dabar ateinu pasiguosti ir gal patarimu sulauksiu del savo antro virimo-NESEKMES
Vvietoj vandens dejau ozkos piena ledukais, issimaise gavosi oranzine spalva(buvau skaicius, kad turi tokia gautis, bet naiviai tikejaus baltos), istirpus temperatura iskilo iki 75. Jungiau kazkur prie 65, gal kiek didoka, reikejo luktelt, plakiau saukstu, labai greit pastebejau pedsaka, gal po kokiu 5 minuciu (net blenderio neprireike, kaip pirma kart), dar paplakiau, na del visa ko, labai greit tirstejo(gal padauginau kakavos sviesto ir biciu vasko) ir sugalvojau idet medaus 2 sauksteliu, na ir prasidejo mano nesekme, pradejo vykt kazkokia reakcija, spalva liko oranzine, iskas praejo kaisti, reankom ziauriai su pirstinem karsta buvo, oranzine spalva virto i sokolado, galiausiai vos kavos, viskas susoko gumuliukais, pradejo, rasot, zodziu viskas keliavo i siuksline, taip gaila visu tu alieju ir vilciu, supratau, kad skubet negalima, ka buvau siandien priversta daryt.
O receptas toks:
Alyvuogiu al. 60% 420g
Ricinos 5% 35g
Kakavos 10% 70g
Kokosu 15% 105g
Biciu vasko 10% 70g
NaOH 90.3g
Vandens(ozkos pieno) 266g
Kazi kodel cia medus taip sureagavo, nes kol jo nedjau viskas buvo gerai, ji juk po pesako reik det, gal kur istirpint reikejo, nedakaicia ko