QUOTE(AlfIndraja @ 2013 02 16, 15:03)
Sveikos darbstuoles
Uzsuku, paskaitineju kaip jum sekas, ir nieko neparasau
Gal pamenat, labai domejaus ir ieskojau kas bandet muila is pelenu sarmo gamint...
Siom savaitem, po truputi, pasigaminau pelenu sarmo ir viriau muiliuka.
Ilgai nedrisau, nes vis bijojau, kad nieko nesigaus.
Bet paskaicius cia http://petrasdargis....las-uz-20-centu - isidrasinau
Muiliuka viriau su rapsu aliejum ir keletu lasu roziu aliejaus. Kvepia visai maloniai.
Su kiauliniais taukais - dar nebandziau, bet irgi labai smalsu
Kaip viskas stings ir brandinsis - dar paziuresim, nes kol kas turiu tirsta karsta mase panasia i muila
Uzsuku, paskaitineju kaip jum sekas, ir nieko neparasau
Gal pamenat, labai domejaus ir ieskojau kas bandet muila is pelenu sarmo gamint...
Siom savaitem, po truputi, pasigaminau pelenu sarmo ir viriau muiliuka.
Ilgai nedrisau, nes vis bijojau, kad nieko nesigaus.
Bet paskaicius cia http://petrasdargis....las-uz-20-centu - isidrasinau
Muiliuka viriau su rapsu aliejum ir keletu lasu roziu aliejaus. Kvepia visai maloniai.
Su kiauliniais taukais - dar nebandziau, bet irgi labai smalsu
Kaip viskas stings ir brandinsis - dar paziuresim, nes kol kas turiu tirsta karsta mase panasia i muila
Gal nepamačiau anksčiau tavo klausimo
Esu virusi, bet nutariau, kad daugiau nesiterliosiu.
Manau, kad čia būdas žmonėms kurie dabar masiškai krasutodsi gyventi į šiaudinius namus, valdo tik savo darže užaugintas daržoves ir t.t., kaip ir traukiasi iš miestų ir dabartinės civilizacijos.
Muilas iš pelenų šarmo - neprognozuojamas, viskas priklauso nuo pelenų, kartais šarmas stipresnis, kartais visai silpnas. Paties muilo savybės irgi skirtingos, putoja šiaip sau. O ir viets reikai specialią turėti - pelenai dulka, užpiltus irgi reikai kažkura laikyti, virimas daug ilgesnis, muilo išiga - labai maža.Paskutinis bandymas - praėjusios vasaros - tai dar gabalas liko. niekas neskuba naudoti , su pirktiniu šarmu virti geresni
Papildyta:
QUOTE(AlfIndraja @ 2013 02 16, 15:03)
Kaip viskas stings ir brandinsis - dar paziuresim, nes kol kas turiu tirsta karsta mase panasia i muila
O ta masė ir nesustings visiškai. reikia su druska virti dar kartą - tada Na išstumia K ir išeina kietas muilas