Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 06, 16:18)
o cia itiesta paprasta maistine plevele  g.gif  ?

kiek man zinoma tai ji nieko bloga, tik biski daugiau susigaransciuoja, o ja tiesiau nes tetukas biski per didelius tarus paliko dezutei, tai popieriu laaabai kruopsciau reikia sulankstyti kad neprabegtu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 06, 17:34)

Kodėl galvoji, kad maistinė plėvelė negerai?

negalvoju , kad blogai bigsmile.gif man cia tiesiog atradimas thumbup.gif nes labiausiai nekenciamas darbas - graziai iskloti forma sviestiniu popierium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 06, 21:14)
negalvoju , kad blogai  bigsmile.gif  man cia tiesiog atradimas  thumbup.gif  nes labiausiai nekenciamas darbas - graziai iskloti forma sviestiniu popierium  ax.gif

Net skulptoriai kloja ją į formas biggrin.gif
aš dažnai naudoju, tik ji mėgsta garankščiuotis, sunkiau negu popierių tvarkingai iškloti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 06 vasario 2013 - 21:22
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 06, 22:21)
Net skulptoriai kloja ją į formas  biggrin.gif
aš dažnai naudoju, tik ji mėgsta garankščiuotis, sunkiau negu popierių tvarkingai iškloti

as kaip ne skulptore, tai nezinau biggrin.gif

sunkiau dar? tai teks durintis su sviestiniu popierium verysad.gif
Atsakyti
Palyginus su kitais mano menais, tai sis labai vykes biggrin.gif
user posted image
tik foto ne kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2013 02 07, 13:44)
Palyginus su kitais mano menais, tai sis labai vykes  biggrin.gif

bigsmile.gif labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2013 02 07, 13:44)
Palyginus su kitais mano menais, tai sis labai vykes  biggrin.gif
user posted image
tik foto ne kokia  ax.gif

Va pamazinot kietuju dali ir kaip gerai gavos thumbup.gif
As irgi katik sokoladini supilsciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 07, 16:22)
Va pamazinot kietuju dali ir kaip gerai gavos thumbup.gif
As irgi katik sokoladini supilsciau ax.gif

o jei as pvz noriu i aliejus ipilti sokolado, tai ji reikia pilti lydyta ? po pedsako ? koki mazdaug kieki 1 kg alieju g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 07, 16:23)
o jei as pvz noriu i aliejus ipilti sokolado, tai ji reikia pilti lydyta ? po pedsako ? koki mazdaug kieki 1 kg alieju  g.gif ?

niu as cia mazdaug i 500g dejau (labai kudas sokoladas buvo) tai mazdaug trecdali plyteles smile.gif istirpinta zinoma, ir sumaisius alieju su sarmu.

Facebook'e aktyviai diskutuojama apie muilininkiu susitikima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 05, 12:09)
Na aš tai dar liksiu čia  4u.gif, gal ir daugiau merginų liks
Man šiek tiek keista, kad ta FB muilo virimo tema uždara  g.gif , pav. aromatinesdiskusijos apie EA naudojimą tikrai nemažiau yra  svarbios ir vertingos informacijos, bet gali skaityti visi  ax.gif  4u.gif

FB diskutuoja apie gildijos kūrimą. Aš patylėsiu ir pasistengsiu nesikišti (nors jau įsikišau, bet dabar užsikabinu spyną), iniciatyva iš esmės graži. Bet kaip tik dėl atvirumo ir prieinamumo visiems, dėl to kad informacija lieka ir bet kada bet kieno gali būti laisvai, lengvai randama, man mieliau čia. Susitikime, jei galėsiu, galbūt sudalyvausiu. Saule/Guoda, vėl mąstau panašiai. 4u.gif Kai pagaminsiu kokį naują muilą, jums garsiai trimituosiu. Labai ilgai neviriau... Vis nebuvo laiko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 09 vasario 2013 - 12:14
As lankausi ir fb, bet man mieliau SM. As irgi kazkada sakiau, kad butent del informacijos isliekamumo. Juk pati kazkada viska irgi skaiciau ir konspektavaus butrnt cia.
Supjausciau vakar savo sokoladini. Neblogas. Net vyrui patiko:) Nebespejau cia idet - kompas nusibaige.
Atsakyti
mano sokoladinis pirmas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti