QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 06, 11:07)
ir kaip muges

? paklausa muilai turejo

?
Na taip, išpardavė viską, bet čia 2011m. buvo
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 06, 16:18)
o cia itiesta paprasta maistine plevele

?
Kodėl galvoji, kad maistinė plėvelė negerai?
Papildyta:
QUOTE(goccia @ 2013 02 06, 14:19)
tai jums nedaug ten sutrauke. Man buvo visa sutrauke. ismeciau tada. Jus tiesiog stebekit kad per daug tas sarmo tirpalas nekaistu. As iki serbeto gabaliukus smulkinu, bet palieku kelis truputi didesniu, kad iki galo butu kam saldyt ta tirpala ir sarma pilu labai letai, kad neuzkaistu daug
Kiek maišiau su grietinėle ar kokoso pienu, geriausiai man išeina, kai keičiu apie pusę vandens kiekio.
Vandenyje ištirpinu šarmą, tada po turputį mašant dedu sumaltą iki šerbeto šaldytą grietinėlę, žiūriu, kad neužkiltų temperatūra. Tada nepagelsta ir nesutraukia.
Su pasukom ar išrūgom nesu dariusi, gal čia kiek kitaip šarmas reaguoja, bet jei tik keli grūdeliai - tai įmaišius į aliejus ir su blenderiu prasukus turi išsimaišyti
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 06, 14:27)
Sokolado, kaip ir medaus, nereikia skaiciuot i lentele

? kiek sokolado dedat kilogramui alieju ir koki sokolada renkates ? uzsimaniau pabandyt su sokoladu :
Teoriškai čia yra kakavos sviestas, tik reikia žinoti procentą, būna įvariai nuo 30 iki 55 šokolado svorio. Bet jei nedaug dedi, paprasčiausiai bus didesni viršriebis (kaip ir su greitinėle ar ožkos pienu)
Papildyta:
QUOTE(krisle159 @ 2013 02 06, 14:23)
o kiek tas ne per daug ricinos? as pasizymejusi kad iki 30% (kazkur buvau rarusi toki skaiciu), siaip dedu apie 5%
Apie riciną rašo įvariai, kiti tikrai deda didelius kiekius, bet man atrodo 5-10% optimalu, dažniausiai dedu 5