Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

o kaip idomu daryt su pringles dezute g.gif ? pries isimant palaikyt kameroj, tada pjaustyt atsilusi ar kaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 17:32)
o kaip idomu daryt su pringles dezute  g.gif ? pries isimant palaikyt kameroj, tada pjaustyt atsilusi ar kaip  g.gif ?

Pati nebandziau, bet merginos rase, kad saldo ir kad dezute neisgyvena (tenka ja pjaut). Muila pjaustyciau atsilusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 05 vasario 2013 - 16:36
QUOTE(goccia @ 2013 02 05, 17:35)
Pati nebandziau, bet merginos rase, kad saldo ir kad dezute neisgyvena (tenka ja pjaut). Muila pjaustyciau atsilusi

reikes pabandyt 4u.gif dezute, tai aisku, kad vienam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 17:37)
reikes pabandyt  4u.gif  dezute, tai aisku, kad vienam kartui smile.gif

Man atrodo, kad į šaldiklį įdėjus kelioms, min puikiai atšoka nuo bet kokių formelių
Pringles nedariau, bet nuo visokių kitokių (nuo maistinių dalykų) atšokdavo, smėlinių nesu naudojusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 vasario 2013 - 17:12
Aš vaikiškus į smėlio formeles darau, prieš tai patepu jas aliejumi, supylusi dedu į šaldiklį, ištraukus apverčiu ant lentelės, pastuksenu ir iškrenta 4u.gif
Į šaldiklį kišu todėl, kad nekaistų ir nereaguotų su formelėmis muilas, nežinau koks ten plastikas. Silikoninėse formelėse gaminant į šaldiklį nekišu.
Atsakyti
Labutis darbstuoles 4u.gif
Jai priimsite, ir as nureciau prie jusus prisijungti ax.gif
Muilininke is manes dar ne kokia, bet susirgau ta liga nenormaliai doh.gif

Turiu viena klausimeli, kazkaip man neuzkliuvo, kad butumete diskutavusios, sazizingai visas temeles perskaiciau ir susikonspektavau ax.gif Man laaabai greitai atsiranda pedsakas, ilgiausiai teko plakti kastilija, net kokias 5 min g.gif ir apie jokius grozius nera ne kada susimastyti unsure.gif gal turite kokia paslapti? Maisau 40-50 temperaturos, bandziau ir nelaugti viena karteli pedsako, vis vien teko sukrauti kaip bulviu kose.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 17:32)
o kaip idomu daryt su pringles dezute  g.gif ? pries isimant palaikyt kameroj, tada pjaustyt atsilusi ar kaip  g.gif ?

As asmeniskai naudojau ne pringles bet nuo vaikiskos arbateles indali, istepiau aliejum ir prilipdziau sviestini popieriu, nereikia nei saldyti, puikiausiai issiima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2013 02 05, 20:53)
Labutis  darbstuoles  4u.gif
Jai priimsite, ir as nureciau prie jusus prisijungti  ax.gif
Muilininke is manes dar ne kokia, bet susirgau ta liga nenormaliai  doh.gif

Turiu viena klausimeli, kazkaip man neuzkliuvo, kad butumete diskutavusios, sazizingai visas temeles perskaiciau ir susikonspektavau  ax.gif  Man laaabai greitai atsiranda pedsakas, ilgiausiai teko plakti kastilija, net kokias 5 min  g.gif  ir apie jokius grozius nera ne kada susimastyti  unsure.gif  gal turite kokia paslapti? Maisau 40-50 temperaturos, bandziau ir nelaugti viena karteli pedsako, vis vien teko sukrauti kaip bulviu kose.
As asmeniskai naudojau ne pringles bet nuo vaikiskos arbateles indali, istepiau aliejum ir prilipdziau sviestini popieriu, nereikia nei saldyti, puikiausiai issiima  thumbup.gif

Labas smile.gif

as pedsako jau senokai laukiau ax.gif kazkaip pamegau swirlus, tai pedsaku nelaukus pilu ir maisau spalvas smile.gif
o siaip su blenderiu labai ilgai to pedsako laukt ir nereikia g.gif
is kokiu alieju gamini? gal koki vaska naudoji g.gif tada greiciau pedsakas atsiranda... pabandyk plakti ne taip intensyviai smile.gif

o su formelem ir as kada pabandysiu pazaist smile.gif
Atsakyti
junkites, junkites 4u.gif
Recepte koks kiekis kietuju alieju ir sviestu? tarkim jei nemazai palmiu, tai tikrai itakoja greitesni pedsaka 4u.gif
o kuom kvepinat? as bandziau su aromatiniu aliejum, tai tada irgi sukroviau bulviu kose. Kai bekvapiai ar su eteriniais aliejais taip nebuna. Arba gal rugstis, dervas naudojat? tada man irgi greiciau pedsakas buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 05 vasario 2013 - 20:07
nieko mandro dar nenaudoju, dar nepribrendau blush2.gif varko retai kada dedu, ir dazniausiai bekvapiai mano muiliukai, kietuju alieju dazniausiai dedu 60 % kartais daugiau, palmiu ne daugiau 20%, is pradziu galvojau gal vanduo kaltas, bandziau su saltinio vandeniu, bet dabar su distiliuotu ir jokio skirtumo g.gif kaip bebutu keista vienintelis grazus swirlas gavosi su druskos muiliuku bigsmile.gif reikes bandyti su sluotele, be blenderio rolleyes.gif
Atsakyti
pamazinkit kietuju alieju ir sviestu kieki. Kai nemazas procentas kietuju alieju ir tame tarpe dar palmes tikrai gali greitint pedsaka 4u.gif
Atsakyti
bet kiek man zinoma turetu buti 60 %
Jai bus maziau, nebus minkstas muilas?
Atsakyti
bet tada reiketu rinktis topkius kurie negreitina pedsako.
As asmeniskai darau mazdaug su 45-50% neminksti muilai. Kartais ir su 40%
As jei dedu palmiu, tai nedaug. iki 10%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 05 vasario 2013 - 20:54