Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

Grazus muilas smile.gif marginta, manau, darant swirl'a ( tikiuosi taip uzvadinau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 05 vasario 2013 - 08:10
Kur cia visos persikele?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 02 05, 12:03)
Kur cia visos persikele?

i FB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 12:04)

Na aš tai dar liksiu čia 4u.gif, gal ir daugiau merginų liks
Man šiek tiek keista, kad ta FB muilo virimo tema uždara g.gif , pav. aromatinesdiskusijos apie EA naudojimą tikrai nemažiau yra svarbios ir vertingos informacijos, bet gali skaityti visi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 vasario 2013 - 11:12
Priminkit prasau pavadinima FB kur reikia ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2013 02 05, 12:10)
Priminkit prasau pavadinima FB kur reikia ieskoti?

unsure.gif as net nezinau, tiesa sakant, kaip vadinasi g.gif kazkada prisijungiau per kazkokia nuoroda...
Atsakyti
Ne, ne svirla ten dariau. Vis kita spalva ant virsaus po truputeli dejau. Gavosi ne visai taip kaip norejau, bet irgi neblogai.

Man paskutiniu laiku vis ne taip gaunas kaip noriu. Sitam buvo per skysta mase. Ir nebeturejau laiko laukt, kad patirstetu. Paskutini kur dariau su ramuneliu nuoviru buvau suplanavus ant virsaus ramuneles papiest. Per greit viskas sutirstejo doh.gif tai piest nelabai sekes. Geles gavos kaip vaiko darytos blush2.gif

Lauksim kitu pasirodanciu, kad tema nenumirtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 05 vasario 2013 - 11:22
nu tai tada manieji - savaitgaliniai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 05, 12:18)
Ne, ne svirla ten dariau. Vis kita spalva ant virsaus po truputeli dejau. Gavosi ne visai taip kaip norejau, bet irgi neblogai.

Man paskutiniu laiku vis ne taip gaunas kaip noriu. Sitam buvo per skysta mase. Ir nebeturejau laiko laukt, kad patirstetu. Paskutini kur dariau su ramuneliu nuoviru buvau suplanavus ant virsaus ramuneles papiest. Per greit viskas sutirstejo doh.gif  tai piest nelabai sekes. Geles gavos kaip vaiko darytos blush2.gif

Lauksim kitu pasirodanciu, kad tema nenumirtu 4u.gif

4u.gif Taip ir galvojau, kad su šaukštu dėliojai 4u.gif
Dar tokį pusiau svirlą galima daryti spalvas pilant po truputį iš aukštai ( tik kad taškosi biggrin.gif )
bandysiu šiandien pafotografuoti savo senesnius iš atsargų, tik pamokinkit, kaip foto čia įdėti, nes nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 05, 12:33)
bandysiu šiandien pafotografuoti savo senesnius iš atsargų, tik pamokinkit, kaip foto čia įdėti, nes nemoku  verysad.gif

einat i radikal.ru , per "browse" ikeliat nuotrauka is kompo ir spaudziat, kad "uzkrautu" ja. tada nukopinat nuoroda antra smile.gif tikiuosi aiskiai as cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 05 vasario 2013 - 11:40
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 12:36)
einat i radikal.ru , per "browse" ikeliat nuotrauka is kompo ir spaudziat, kad "uzkrautu" ja. tada nukopinat nuoroda antra smile.gif tikiuosi aiskiai as cia  biggrin.gif

Atrodo supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 vasario 2013 - 13:49
Na bandau, grožio tai pas mane diiiiiidelis 0 biggrin.gif , svarbiausia - geros savybės naudojant
kietas šampūninis su dilgėlėmis
user posted image
su Himalajų druska, kokoso pieneliu, kinrožės užpilu ir petitgreino EA
user posted image
Su kanifolija
user posted image
Kietas ūkiškas su geriama soda, jūros druska ir mėtų EA
user posted image
Nepamilta kastilija ( 1 metų amžiaus), buvo žalsva, dabar nubalo
user posted image
Tualetinis su šilku, sojos pienu, piliarožių užpilu ir levandų EA
user posted image