Grazus muilas marginta, manau, darant swirl'a ( tikiuosi taip uzvadinau )
Kur cia visos persikele?
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 12:04)
i FB
Na aš tai dar liksiu čia , gal ir daugiau merginų liks
Man šiek tiek keista, kad ta FB muilo virimo tema uždara , pav. aromatinesdiskusijos apie EA naudojimą tikrai nemažiau yra svarbios ir vertingos informacijos, bet gali skaityti visi
Priminkit prasau pavadinima FB kur reikia ieskoti?
QUOTE(bella272 @ 2013 02 05, 12:10)
Priminkit prasau pavadinima FB kur reikia ieskoti?
as net nezinau, tiesa sakant, kaip vadinasi kazkada prisijungiau per kazkokia nuoroda...
Ne, ne svirla ten dariau. Vis kita spalva ant virsaus po truputeli dejau. Gavosi ne visai taip kaip norejau, bet irgi neblogai.
Man paskutiniu laiku vis ne taip gaunas kaip noriu. Sitam buvo per skysta mase. Ir nebeturejau laiko laukt, kad patirstetu. Paskutini kur dariau su ramuneliu nuoviru buvau suplanavus ant virsaus ramuneles papiest. Per greit viskas sutirstejo tai piest nelabai sekes. Geles gavos kaip vaiko darytos
Lauksim kitu pasirodanciu, kad tema nenumirtu
Man paskutiniu laiku vis ne taip gaunas kaip noriu. Sitam buvo per skysta mase. Ir nebeturejau laiko laukt, kad patirstetu. Paskutini kur dariau su ramuneliu nuoviru buvau suplanavus ant virsaus ramuneles papiest. Per greit viskas sutirstejo tai piest nelabai sekes. Geles gavos kaip vaiko darytos
QUOTE(goccia @ 2013 02 05, 12:18)
Ne, ne svirla ten dariau. Vis kita spalva ant virsaus po truputeli dejau. Gavosi ne visai taip kaip norejau, bet irgi neblogai.
Taip ir galvojau, kad su šaukštu dėliojai
Dar tokį pusiau svirlą galima daryti spalvas pilant po truputį iš aukštai ( tik kad taškosi )
bandysiu šiandien pafotografuoti savo senesnius iš atsargų, tik pamokinkit, kaip foto čia įdėti, nes nemoku
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 05, 12:33)
bandysiu šiandien pafotografuoti savo senesnius iš atsargų, tik pamokinkit, kaip foto čia įdėti, nes nemoku
einat i radikal.ru , per "browse" ikeliat nuotrauka is kompo ir spaudziat, kad "uzkrautu" ja. tada nukopinat nuoroda antra tikiuosi aiskiai as cia
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 05, 12:36)
einat i radikal.ru , per "browse" ikeliat nuotrauka is kompo ir spaudziat, kad "uzkrautu" ja. tada nukopinat nuoroda antra tikiuosi aiskiai as cia
Atrodo supratau, ačiū
Na bandau, grožio tai pas mane diiiiiidelis 0 , svarbiausia - geros savybės naudojant
kietas šampūninis su dilgėlėmis
su Himalajų druska, kokoso pieneliu, kinrožės užpilu ir petitgreino EA
Su kanifolija
Kietas ūkiškas su geriama soda, jūros druska ir mėtų EA
Nepamilta kastilija ( 1 metų amžiaus), buvo žalsva, dabar nubalo
Tualetinis su šilku, sojos pienu, piliarožių užpilu ir levandų EA
kietas šampūninis su dilgėlėmis
su Himalajų druska, kokoso pieneliu, kinrožės užpilu ir petitgreino EA
Su kanifolija
Kietas ūkiškas su geriama soda, jūros druska ir mėtų EA
Nepamilta kastilija ( 1 metų amžiaus), buvo žalsva, dabar nubalo
Tualetinis su šilku, sojos pienu, piliarožių užpilu ir levandų EA