As irgi kaip neringa.jn pirma tirpinu citrinos rugsti, jei dedu pieno rugsties irgi iskart ipilu, o po to sarma beriu
QUOTE(goccia @ 2013 01 24, 21:16)
As irgi kaip neringa.jn pirma tirpinu citrinos rugsti, jei dedu pieno rugsties irgi iskart ipilu, o po to sarma beriu
+1
QUOTE(goccia @ 2013 01 21, 11:50)
Rima44 kokosas muilui tinkamas. As jau kelinta kart is ten turiu Tik bent jau Vilniuj ne visada parduotuveje turi.
Kokosu sitas , tai coconut deg 76, o kaip palmiu is cia pavadintas soapcalc?
taip kokosu tas su 76 skaiciuku. O palmes paprastos - palm oil
QUOTE(goccia @ 2013 01 25, 15:49)
taip kokosu tas su 76 skaiciuku. O palmes paprastos - palm oil
aciukas Einu gaminti.
Sekmes gaminant
Mano paskutinis buvo su miros derva, kaip cia ir rasiau netirpo ji man nors tu ka. Gavau nukosti. Po to Agnes/Ramutes bloge paskaiciau, kad ji irgi kaip tik dare su miros derva ir kaip supratau butent si derva blogiausiai is visu tirpo. As jau galvojau nebedaryt daugiau su dervom. Bet Agne/Ramute frankincenso gal geriau tirpsta? turiu sitos. Gal vistik pabandyt kada...
Mano paskutinis buvo su miros derva, kaip cia ir rasiau netirpo ji man nors tu ka. Gavau nukosti. Po to Agnes/Ramutes bloge paskaiciau, kad ji irgi kaip tik dare su miros derva ir kaip supratau butent si derva blogiausiai is visu tirpo. As jau galvojau nebedaryt daugiau su dervom. Bet Agne/Ramute frankincenso gal geriau tirpsta? turiu sitos. Gal vistik pabandyt kada...
niezti rankos man, as vis skaitau skaitau ka rasot, susilaikau bet jauciu kita savaite reiks muilo jau man jau aliejus delioju galvoj, ir nenutuokiu sampuniniui ka det
QUOTE(goccia @ 2013 02 04, 22:25)
Sveikos.
Ziuriu temele visai apmirus. Visos persikele, tai kad nebutu taip, kad uzdarys moderatores temele, pagyvinsiu ja.
Cia maniskis darytas pries pora sav.
Ziuriu temele visai apmirus. Visos persikele, tai kad nebutu taip, kad uzdarys moderatores temele, pagyvinsiu ja.
koks mielas marginimas Tokio dar nemačiau. Čia kaip daryta - po truputį pilta vis kitos spalvos masė ar ne?
tikrai labai grazus muiliukas o kaip taip pamargint net neisivaizduoju
QUOTE(goccia @ 2013 02 04, 21:25)
Sveikos.
Gražus muiliukas, tikrai labai įdomu, kokiu būdu marginai
O aš tai vis atidedu savo "muilavirį", bet dabar prisižadėjau, kad įdėsiu ir nuotraukas , nes sugrįžo mano fotikas namo