Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

Man labiau patinka citrinos rūgštį ištirpinti visame vandens kiekyje, o paskui ten po truputį suberti šarmą smile.gif Kiekviena, matyt, surandame sau priimtiniausią būdą 4u.gif
Atsakyti
As irgi kaip neringa.jn pirma tirpinu citrinos rugsti, jei dedu pieno rugsties irgi iskart ipilu, o po to sarma beriu
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 24, 21:16)
As irgi kaip neringa.jn pirma tirpinu citrinos rugsti, jei dedu pieno rugsties irgi iskart ipilu, o po to sarma beriu

+1
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 21, 11:50)
Rima44 kokosas muilui tinkamas. As jau kelinta kart is ten turiu mirksiukas.gif Tik bent jau Vilniuj ne visada parduotuveje turi.

Kokosu sitas , tai coconut deg 76, o kaip palmiu is cia pavadintas soapcalc?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima44: 25 sausio 2013 - 13:00
taip kokosu tas su 76 skaiciuku. O palmes paprastos - palm oil 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 25, 15:49)
taip kokosu tas su 76 skaiciuku. O palmes paprastos - palm oil  4u.gif

aciukas smile.gif Einu gaminti.
Atsakyti
Sekmes gaminant 4u.gif

Mano paskutinis buvo su miros derva, kaip cia ir rasiau netirpo ji man nors tu ka. doh.gif Gavau nukosti. Po to Agnes/Ramutes bloge paskaiciau, kad ji irgi kaip tik dare su miros derva ir kaip supratau butent si derva blogiausiai is visu tirpo. As jau galvojau nebedaryt daugiau su dervom. Bet Agne/Ramute frankincenso gal geriau tirpsta? g.gif turiu sitos. Gal vistik pabandyt kada...
Atsakyti
niezti rankos man, as vis skaitau skaitau ka rasot, susilaikau bet jauciu kita savaite reiks muilo jau man biggrin.gif jau aliejus delioju galvoj, ir nenutuokiu sampuniniui ka det g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ziuriu temele visai apmirus. Visos persikele, tai kad nebutu taip, kad uzdarys moderatores temele, pagyvinsiu ja.
Cia maniskis darytas pries pora sav.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 04, 22:25)
Sveikos.
Ziuriu temele visai apmirus. Visos persikele, tai kad nebutu taip, kad uzdarys moderatores temele, pagyvinsiu ja.

koks mielas marginimas thumbup.gif Tokio dar nemačiau. Čia kaip daryta - po truputį pilta vis kitos spalvos masė ar ne?
Atsakyti
tikrai labai grazus muiliukas thumbup.gif o kaip taip pamargint net neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 04, 21:25)
Sveikos.

Gražus muiliukas, tikrai labai įdomu, kokiu būdu marginai g.gif

O aš tai vis atidedu savo "muilavirį", bet dabar prisižadėjau, kad įdėsiu ir nuotraukas , nes sugrįžo mano fotikas namo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 04 vasario 2013 - 22:49