Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

Muilo gamyboje taip jau yra, kad niekad nežinai kas gausis smile.gif lyg ir darai taip pat, bet rezultatas ima ir nustebina smile.gif Kartais gerąja prasme o kartais blogąja g.gif Bet mane tuo ir žavi šis užsiėmimas mirksiukas.gif
Dėl aliejų viršuje susidariau tokią nuomonę, kad tai yra dėl prastai sumaišytos masės (esu susidūrusi doh.gif ) , nes būtent kai bandžiau swirlinti ir nelaukiau pėdsako arba pėdsakas buvo nežymus tuomet ir susidarydavo aliejus viršuje (bet žinoma gali būti ir kitų niuansų dėl ko taip buvo g.gif )
Atsakyti
laba diena, norėjau paklausti kokią druską dedat į muilą? valgomą ar vonios?
Atsakyti
katastrofa pasiskaitykit sia tema tikrai buvo kalbeta apie druska, kiek pamenu netinka negyvosios juros druska smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju paprasta jūros druska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 30, 10:29)
Dabar tik supratau, kame saknys tame pavadinime "su pakaba"  biggrin.gif man daeina kaip zirafai...

O kame tos saknys? Mano kaklas ilgesnis dar nedaejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 11 30, 14:38)
O kame tos saknys? Mano kaklas ilgesnis dar nedaejo  lotuliukas.gif

Bijau nusisneket lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 30, 14:45)
Bijau nusisneket  lotuliukas.gif

Nebijokit, jei ne taip tai gal kas patikslins tiksliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2012 11 30, 13:01)
katastrofa pasiskaitykit sia tema tikrai buvo kalbeta apie druska, kiek pamenu netinka negyvosios juros druska  smile.gif

kad negyvosios jūros druska netinka, tai žinau. tik perskaičius vis tiek nesupratau ar valgoma, ar vonios naudojama doh.gif
Atsakyti
tiks valgoma tikrai thumbup.gif as pati dejau valgoma smulkia nes nuo stambios braizo oda rase merginos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gutka @ 2012 11 29, 21:10)

paziurekite sita nuoroda, ten pamatysite ir "pakaba" tada tikrai bus aisku apie ka cia kalbame biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2012 11 30, 15:47)
tiks valgoma tikrai  thumbup.gif  as pati dejau valgoma smulkia nes nuo stambios braizo oda rase merginos  smile.gif

ačiū smile.gif. dar toks klausimas: kas per žvėris ta vonios druska? iš ko ji daroma?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2012 11 30, 16:55)
ačiū smile.gif. dar toks klausimas: kas per žvėris ta vonios druska? iš ko ji daroma?

Speju, kad kalbat apie kazkokia druska matyta supermarketuose. Ji buna padazyta ir pakvepinta dazniausiai aromatiniais aliejais. Tokia druska galit ir namuose pasidaryti pridedant eteriniu alieju. Sava tikrai bus naudingesne. Ir muilui, ir vonios druskai daryti naudojama juros druska, himalaju druska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 12 01, 07:23)
Speju, kad kalbat apie kazkokia druska matyta supermarketuose. Ji buna padazyta ir pakvepinta dazniausiai aromatiniais aliejais. Tokia druska galit ir namuose pasidaryti pridedant eteriniu alieju. Sava tikrai bus naudingesne. Ir muilui, ir vonios druskai daryti naudojama juros druska, himalaju druska mirksiukas.gif

taip taip, apie parduotuvinę druską klausiau smile.gif. vakar specialiai lėkiau tikrint kas ten per žvėris, bet sunkiai patikėjau, kad ten natūrali jūros druska į pakuotes supilta smile.gif. dėkui labai, pagaliau jau išsiaiškinau kas ir kaip. reiks eit užmaišyt ką nors
Atsakyti