Muilo gamyboje taip jau yra, kad niekad nežinai kas gausis lyg ir darai taip pat, bet rezultatas ima ir nustebina Kartais gerąja prasme o kartais blogąja Bet mane tuo ir žavi šis užsiėmimas
Dėl aliejų viršuje susidariau tokią nuomonę, kad tai yra dėl prastai sumaišytos masės (esu susidūrusi ) , nes būtent kai bandžiau swirlinti ir nelaukiau pėdsako arba pėdsakas buvo nežymus tuomet ir susidarydavo aliejus viršuje (bet žinoma gali būti ir kitų niuansų dėl ko taip buvo )
laba diena, norėjau paklausti kokią druską dedat į muilą? valgomą ar vonios?
katastrofa pasiskaitykit sia tema tikrai buvo kalbeta apie druska, kiek pamenu netinka negyvosios juros druska
Aš naudoju paprasta jūros druska
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 30, 10:29)
Dabar tik supratau, kame saknys tame pavadinime "su pakaba" man daeina kaip zirafai...
O kame tos saknys? Mano kaklas ilgesnis dar nedaejo
QUOTE(kristinkag @ 2012 11 30, 14:38)
O kame tos saknys? Mano kaklas ilgesnis dar nedaejo
Bijau nusisneket
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 30, 14:45)
Bijau nusisneket
Nebijokit, jei ne taip tai gal kas patikslins tiksliau
QUOTE(Gutka @ 2012 11 30, 13:01)
katastrofa pasiskaitykit sia tema tikrai buvo kalbeta apie druska, kiek pamenu netinka negyvosios juros druska
kad negyvosios jūros druska netinka, tai žinau. tik perskaičius vis tiek nesupratau ar valgoma, ar vonios naudojama
tiks valgoma tikrai as pati dejau valgoma smulkia nes nuo stambios braizo oda rase merginos
Papildyta:
paziurekite sita nuoroda, ten pamatysite ir "pakaba" tada tikrai bus aisku apie ka cia kalbame
Papildyta:
QUOTE(Gutka @ 2012 11 29, 21:10)
paziurekite sita nuoroda, ten pamatysite ir "pakaba" tada tikrai bus aisku apie ka cia kalbame
QUOTE(Gutka @ 2012 11 30, 15:47)
tiks valgoma tikrai as pati dejau valgoma smulkia nes nuo stambios braizo oda rase merginos
ačiū . dar toks klausimas: kas per žvėris ta vonios druska? iš ko ji daroma?
QUOTE(Katastrofa @ 2012 11 30, 16:55)
ačiū . dar toks klausimas: kas per žvėris ta vonios druska? iš ko ji daroma?
Speju, kad kalbat apie kazkokia druska matyta supermarketuose. Ji buna padazyta ir pakvepinta dazniausiai aromatiniais aliejais. Tokia druska galit ir namuose pasidaryti pridedant eteriniu alieju. Sava tikrai bus naudingesne. Ir muilui, ir vonios druskai daryti naudojama juros druska, himalaju druska
QUOTE(goccia @ 2012 12 01, 07:23)
Speju, kad kalbat apie kazkokia druska matyta supermarketuose. Ji buna padazyta ir pakvepinta dazniausiai aromatiniais aliejais. Tokia druska galit ir namuose pasidaryti pridedant eteriniu alieju. Sava tikrai bus naudingesne. Ir muilui, ir vonios druskai daryti naudojama juros druska, himalaju druska
taip taip, apie parduotuvinę druską klausiau . vakar specialiai lėkiau tikrint kas ten per žvėris, bet sunkiai patikėjau, kad ten natūrali jūros druska į pakuotes supilta . dėkui labai, pagaliau jau išsiaiškinau kas ir kaip. reiks eit užmaišyt ką nors