QUOTE(Detalytė @ 2012 11 29, 15:22)
Reikia eksperimentuoti ir atrasti kam kas patinka. Bet jeigu dedat 8% pariebinimą, tai gal todėl ir džiovina odelę, o gal jūsų odelė jautresnė ir sausesnė, nes aš darau su 20 % pariebinimu ir man odos nedžiovina , nors oda iš sausesniu. Aš daug eksperimentuoju, todėl esu bandžiusi įdėti ir taukmedžio sviesto, bet taip pat dariau su dideliu pariebinimu . Kuris smagiau odai? Net negalėčiau nei vieno išskirti, nes didelio skirtumo nepajutau. O druskos muilas daugiau dezinfekuoja, nei šveičia . Aš druską dedu smulkia apie 50-60 % visų aliejų masės . O muilas pjaustant tikrai šiek tiek aptrupa, bet praktika daro savo ir pastebiu, kad jį sugebu supjaustyti vis gražiau
Į skaičiuoklę reikia įtraukti ir vašką
Į skaičiuoklę reikia įtraukti ir vašką
Čia į mano komentarą atsakėt? Aš druskos muilą naudoju kasdien jau keli metai vietoj dušo žele, išbandžiau visokių variantų.
Man, šeimai, draugams, kuriems dalinu, geriausiai tinka su 8% pariebinimu ne vien kokoso aliejaus (dedu sviestmedį, truputį ricinos, kartais avokadų, vynuogių, migdolų ar pan.).
Druskos muilas tik kokoso - sausina odą, o su dideliu pariebinimu (esu virusi su 15+ grietinėlė, tai išėjo 18-20) palieka juntamą riebalų plėvelę ant odos - visi "bandytotojai" taip įvertino, ne vien aš nebent pas jus vanduo labai minkštas ( pas mus - paprastas miesto vandentiekio be jokių filtrų).
Dar - tik pradėjus virti muilą su 20% viršriebio gali nesigauti, manau, kad tam reikia praktikos
Aišku - kiekvienam skirtingai jaučiasi ir tinka