Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

QUOTE(Gutka @ 2012 11 27, 12:08)
kaip jus darote noritn graziai spalvas sumaisyti? nelaukiate aiskaus pedsako ir dazote bei muila i forma pilate kol skystas?  g.gif  nes man tai cia supilstyti neisejo ...

as tai pilu mase nesulaukus aiskaus pedsako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 27, 11:27)
as tai pilu mase nesulaukus aiskaus pedsako  ax.gif

Labai gražios spalvos jums gavosi muiliukas ir marginimas gražus, tik su laiku atsirinksit sluoksnių norisi siauresnių ar platesnių smile.gif Šitoje vietoje galima labai daug žaisti smile.gif
Aš kiekvienam marginimui darau skirtingai, jūsų marginimui su "pakaba" dariau sulaukus labai lengvo pėdsako, yra kuriuos darau nesulaukus pėdsako, bet tada reikia labai atsargiai, kad tikrai būtų gerai susimaišęs šarmas su aliejais. O kai kuriuos raštus darau jau tirštesnius, nes reikia kad spalva nepabėgtų smile.gif
Papildyta:
Šį muiliuką darant pėdsako net nesulaukiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Detalytė @ 2012 11 27, 12:52)
Šį muiliuką darant pėdsako net nesulaukiau smile.gif
user posted image

nerealus bigsmile.gif kaip cia pilstyt taip reikia g.gif ?
Atsakyti
Esu įdėjusi nuorodas Facebooke grupėje Natūralaus muilo gamyba smile.gif. Tikrai labai paprasta smile.gif Tik daroma nesulaukus pėdsako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detalytė @ 2012 11 27, 14:11)
Esu įdėjusi nuorodas Facebooke grupėje Natūralaus muilo gamyba smile.gif. Tikrai labai paprasta smile.gif Tik daroma nesulaukus pėdsako smile.gif

einu ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Detalytė @ 2012 11 27, 14:11)

Sveika:) aš praleidau kažką apie tas FB nuorodą ax.gif ar galima ją?
Atsakyti
https://www.facebook...63505560347493/
Atsakyti
va kazko panasaus ir as noreciau savo muile reikes bandyt nesulaukus pedsako ax.gif facebooke tai as seku naujienas thumbup.gif
Atsakyti
ruosiuosi druskos muilui (kazin kada apsiraminsiu su tais muilais? lotuliukas.gif ) merginos jus druska imaisote po pedsako ir mentele? rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kazkur yra smulkiau apie druskos muila parasyta? Ar cia esme, kad tik druska dedasi kazkuriuo momentu, o visa kita tas pats? g.gif kazkaip neuzfiksuoju, kol nereikia daryt... kai pradedu daryt, tada deduosi viska i konspektus smile.gif
Atsakyti
Gutka druska det po pedsako, maisau mentele.

rugiagele26 druska mazina muilo putojima. Del to dedama daugiau kokosu aliejaus. Kai kurie net 100%kokosu aliejaus deda. Kokosu aliejus sausina oda, tai reik didesni pariebinima tokiam muilui daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima daryti druskos muilą iš 100% kokosų aliejaus, bet tada reikėtų daryti dideli pariebinimą, kad nesausintų odos, pvz apie 20%. Druskos dedama net iki 100 % aliejų masės. Ir reikia nepamiršti, kad toks muilas pjaustomas jau po kelių valandų, reikia stebėti, bet kuo daugiau druskos tuo greičiau tokį muilą reikia pjaustyti. Aš dedu apie 60 % druskos ir pjaustau po 2-3 val. smile.gif

Mano paskutinis druskos muilas smile.gif
user posted image
Atsakyti