Jo jo... as manau cia veikimas jo kaip titano doksido, reiktu imaisyt vandenyje kokiam, nes milteliai praktiskai nieko gero nepadaro ir tolygiai nenudazo...
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 11 16, 09:01)
Man baltas molis gerai pašviesina ir muile tinka. Įmaišau po gelio , prieš tai išmaišau viršriebio riebaluose.
Bet molį tikriausiai galima išmaišyti ir su vandeniu. Šiaip įpilant ne taip gerai paiskirstis.
Bet molį tikriausiai galima išmaišyti ir su vandeniu. Šiaip įpilant ne taip gerai paiskirstis.
Pasiskirsto molis neblogai as maisiau su gasulo moliu tai gerai ismaisiau saukstu ir pasiskirste gerai neliko neismaisytu gabaliuku
jau padariau muila pakolkas vaizdas patinka ziuresim kaip supjaustysiu kas bus padariau toki nauja dalyka, nors gal jus kuri jau esat dariusi turejau valanda laiko ir artimiausioj parduotuvej jogurtas buvo tik su priemaisom... i kita nejau nes laiko truko o norejau muila pasidaryti, namie turejau grietines tai zinokit dali vandens pakeiciau giretine gal kas esat bande?
Ne, aš su grietine nebandžiau. Pariebinimas gali gautis didesnis, nuo pieno riebalų papildomų, ar nebent liesą pirkai.
Ir aš padariau. Nu negaliu, kiek tik įmanoma priedų sumažinu, ir rūgščių jau žmoniškai dedu, bet taaaiiip greit stringsta, siaubas. O jau taip gražaus noriu. Ir spalva viena gavosi kaip purvo , kai norėjau juodai violetinės, bus matyt rytoj kaip atrodo. Visa laimė, atrodo oksidų nenudauginau, rankų dažyt neturėtų...
Ir aš padariau. Nu negaliu, kiek tik įmanoma priedų sumažinu, ir rūgščių jau žmoniškai dedu, bet taaaiiip greit stringsta, siaubas. O jau taip gražaus noriu. Ir spalva viena gavosi kaip purvo , kai norėjau juodai violetinės, bus matyt rytoj kaip atrodo. Visa laimė, atrodo oksidų nenudauginau, rankų dažyt neturėtų...
grietine turejau 30% tai tokia ir dejau, muilo pariebinimas 7% jei su grietine bus kokie 8% nepyksiu nes labai sausa oda mano as dali daziau chlorofilu, dabar paziurejus labai grazi spalvyte tikiuosi ir kvapas tiks, dejau lauru, puciuliu ir citrinzoliu ea
dariau muilą su baltu moliu, nes norėjau balto. Molio padauginau - užtai muilas buvo mikštesnis. Pasidariau išvadas, kad negalima daug to molio, o mažas kiekis nepakeičia taip spalvos, kaip norisi.
p.s. nepaisant to muilo mikštumo, jis tiko tik "problematiškai" odai (nu labai gerai spuogelius džiovina)
p.s. nepaisant to muilo mikštumo, jis tiko tik "problematiškai" odai (nu labai gerai spuogelius džiovina)
idedu vakaryksti darba... supjauscius vaizdas nelabai patinka, tikejausi daugiau balto, bet kvapas super
kiek visgi to molio yra per daug (%) ?
kiek visgi to molio yra per daug (%) ?
O čia mano vakarykštis, kaip visada... Grožio mažai. Greit stingo ir spalvas bemaišant, pačiu netinkamiausiu metu, dar skambutis į duris. Kol raktus suradau, atrakinau, kol užrakinau... Dar kelios minutės vėjais. Bet nors kveeepia. Reikia gi kažką gero įžiūrėti...
Gražuolis muiliukas, Gutka Man irgi toks kvapas patiktų, mėgstu pačiules. Ir laikosi jos muile labai gerai.
Dabar ūkinį verdu. Atsargos išseko...
Gražuolis muiliukas, Gutka Man irgi toks kvapas patiktų, mėgstu pačiules. Ir laikosi jos muile labai gerai.
Dabar ūkinį verdu. Atsargos išseko...
Agne/Ramute man jusu muilo vaizdas labai labai spalvos rudeniui labai tinkamos ir labai siltos... o jei dar kvapus uzuosciau,mmmmm.... as tai galvoju padariau klaida kad balta moli dejai u bendra mase ir tik po to atskyriau zaliai padazyt, geriau buciau baltai daliai balta moli palikus
PS. isbandziau vakar pjaustyta zalia muila, labai bijojau kad del riebios grietines neputos muilas visiskai sviezias bet putoja liuks kita kart jei nebus jogurto po ranka nebijosiu sliukstelt grietines
dariau siandien muila su kokosu pienu, avizomis ir medum, sudejau i forma ir islekiau pasiimt mazaja. griztu aliejai su papuosimais sau, kita mase sau, sukreciau i puoda pasildziau ismaisiau atgal i forma ir i kamera... kaip manot bus kas gero? ir kada isimt is kameros kad nebutu akmuo is to muilo ( jei jis dar gavosi panasus i muila )
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 11 17, 20:42)
ODabar ūkinį verdu. Atsargos išseko...
Gal galima receptuką?