Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

Jo jo... as manau cia veikimas jo kaip titano doksido, reiktu imaisyt vandenyje kokiam, nes milteliai praktiskai nieko gero nepadaro ir tolygiai nenudazo...
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 11 16, 09:01)
Man baltas molis gerai pašviesina ir muile tinka. Įmaišau po gelio , prieš tai išmaišau viršriebio riebaluose.
Bet molį tikriausiai galima išmaišyti ir su vandeniu. Šiaip įpilant ne taip gerai paiskirstis.

Pasiskirsto molis neblogai as maisiau su gasulo moliu tai gerai ismaisiau saukstu ir pasiskirste gerai neliko neismaisytu gabaliuku
Atsakyti
jau padariau muila smile.gif pakolkas vaizdas patinka ziuresim kaip supjaustysiu kas bus ax.gif padariau toki nauja dalyka, nors gal jus kuri jau esat dariusi g.gif turejau valanda laiko ir artimiausioj parduotuvej jogurtas buvo tik su priemaisom... i kita nejau nes laiko truko o norejau muila pasidaryti, namie turejau grietines tai zinokit dali vandens pakeiciau giretine biggrin.gif gal kas esat bande? ax.gif
Atsakyti
Ne, aš su grietine nebandžiau. Pariebinimas gali gautis didesnis, nuo pieno riebalų papildomų, ar nebent liesą pirkai. biggrin.gif
Ir aš padariau. Nu negaliu, kiek tik įmanoma priedų sumažinu, ir rūgščių jau žmoniškai dedu, bet taaaiiip greit stringsta, siaubas. O jau taip gražaus noriu. Ir spalva viena gavosi kaip purvo doh.gif , kai norėjau juodai violetinės, bus matyt rytoj kaip atrodo. biggrin.gif 4u.gif Visa laimė, atrodo oksidų nenudauginau, rankų dažyt neturėtų... biggrin.gif
Atsakyti
grietine turejau 30% tai tokia ir dejau, muilo pariebinimas 7% jei su grietine bus kokie 8% nepyksiu nes labai sausa oda mano smile.gif as dali daziau chlorofilu, dabar paziurejus labai grazi spalvyte ax.gif tikiuosi ir kvapas tiks, dejau lauru, puciuliu ir citrinzoliu ea smile.gif
Atsakyti
dariau muilą su baltu moliu, nes norėjau balto. Molio padauginau smile.gif- užtai muilas buvo mikštesnis. Pasidariau išvadas, kad negalima daug to molio, o mažas kiekis nepakeičia taip spalvos, kaip norisi.

p.s. nepaisant to muilo mikštumo, jis tiko tik "problematiškai" odai (nu labai gerai spuogelius džiovina) smile.gif
Atsakyti
idedu vakaryksti darba... supjauscius vaizdas nelabai patinka, tikejausi daugiau balto, bet kvapas super thumbup.gif user posted image
kiek visgi to molio yra per daug (%) ? g.gif
Atsakyti
O čia mano vakarykštis, kaip visada... Grožio mažai. Greit stingo ir spalvas bemaišant, pačiu netinkamiausiu metu, dar skambutis į duris. Kol raktus suradau, atrakinau, kol užrakinau... Dar kelios minutės vėjais. doh.gif Bet nors kveeepia. Reikia gi kažką gero įžiūrėti... biggrin.gif

Gražuolis muiliukas, Gutka thumbup.gif Man irgi toks kvapas patiktų, mėgstu pačiules. Ir laikosi jos muile labai gerai. 4u.gif

Dabar ūkinį verdu. Atsargos išseko... ax.gif
Atsakyti
Agne/Ramute man jusu muilo vaizdas labai labai thumbup.gif spalvos rudeniui labai tinkamos ir labai siltos... o jei dar kvapus uzuosciau,mmmmm.... rolleyes.gif as tai galvoju padariau klaida kad balta moli dejai u bendra mase ir tik po to atskyriau zaliai padazyt, geriau buciau baltai daliai balta moli palikus ax.gif
Atsakyti
PS. isbandziau vakar pjaustyta zalia muila, labai bijojau kad del riebios grietines neputos ax.gif muilas visiskai sviezias bet putoja liuks thumbup.gif kita kart jei nebus jogurto po ranka nebijosiu sliukstelt grietines lotuliukas.gif
Atsakyti
dariau siandien muila su kokosu pienu, avizomis ir medum, sudejau i forma ir islekiau pasiimt mazaja. griztu aliejai su papuosimais sau, kita mase sau, sukreciau i puoda pasildziau ismaisiau atgal i forma ir i kamera... kaip manot bus kas gero? verysad.gif ir kada isimt is kameros kad nebutu akmuo is to muilo ( jei jis dar gavosi panasus i muila ) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 11 17, 20:42)
ODabar ūkinį verdu. Atsargos išseko... ax.gif

Gal galima receptuką? 4u.gif
Atsakyti