mano paskutinis
Vaiva, labai grazus, toks ' kreminis' atrodo, saugojai ji nuo gelio fazes gal?
QUOTE(campa @ 2012 11 12, 14:38)
Vaiva, labai grazus, toks ' kreminis' atrodo, saugojai ji nuo gelio fazes gal?
nesaugojau praejo gelio faze saziningai
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 12:26)
kazkada snekejom apie muilu saldyma kameroj. gelyciu formos kameroj buvo laikomos, kitas muilas kambary.. nu man jokio skirtumo nesigauna tarp ju niekad
Man irgi spalva miela
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves
QUOTE(goccia @ 2012 11 12, 15:45)
Man irgi spalva miela
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves
kokiu cukru as niekada ju nededu i muilus
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 15:56)
kokiu cukru as niekada ju nededu i muilus
pienas, medus, alus ir pan nuo ju muilas tamseja, del to dedamas i saldikli, kad ne taip tamsetu. O jei jus nieko tokio nededat i muila tai labai ir neturi skirtis spalvam tik truputeli
Gutka ten ghee sviestas
QUOTE(Gutka @ 2012 11 12, 18:10)
kaip sitas palmiu sviestas? tiktu mulams? sitas dabar jam yra nuolaida ar cia tik kepimui, nelabai suprantu kas per daiktas
Ghee - tai lydytas sviestas (iš karvių pieno). Jis ilgai negenda, ne taip kaip paprastas sviestas. Daro su juo muilus, bet nežinau, ar verta
O čia žiūriu naujovė - palmių riebalai lydyti. Manau, kad čia paprasti truputį karotinu padažyti palmių riebalai. Kur aš perku visada atrodo kaip lydyti, nes jie gana minkšti nežinau, ar čia pigu, nes šiaip palmių riebalai būna apie 8-10 Lt /kg
QUOTE(goccia @ 2012 11 12, 21:03)
pienas, medus, alus ir pan nuo ju muilas tamseja, del to dedamas i saldikli, kad ne taip tamsetu. O jei jus nieko tokio nededat i muila tai labai ir neturi skirtis spalvam tik truputeli
a cia cukrai vadinasi nu mano tas su kokoso pienu vietoj vandens
QUOTE(Gutka @ 2012 11 04, 09:22)
bukit geros pasakykit koki aliejus as cia nusipirkau, pirkau sita alieju kaip raudona palmiu alieju o apacioj parasyta kad "red palm kernel oil" tai cia palm oil ar palm kernel oil? kaip ji skaiciuoti skaiciuokleje?
man vistiek neaisku cia palmiu branduoliu aliejus iseina bet kodel visur kitur palmiu branduoliou aliejus baltas o raudonas raso palmiu vaisiu aliejus?
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 13, 09:38)
a cia cukrai vadinasi nu mano tas su kokoso pienu vietoj vandens
Tada tikrai idomu kad spalva nesiskiria. Mano kur su pienu ar grietinele ir nesaldyti tai patamseja labiau nei tie kur saldyti (daryti pagal ta pati recepta)