Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIId .

mano paskutinis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 12 lapkričio 2012 - 11:28
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 11:26)
mano paskutinis  smile.gif

Oho, koks grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Vaiva, labai grazus, toks ' kreminis' atrodo, saugojai ji nuo gelio fazes gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2012 11 12, 14:38)
Vaiva, labai grazus, toks ' kreminis' atrodo, saugojai ji nuo gelio fazes gal? ax.gif

nesaugojau ax.gif praejo gelio faze saziningai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 12:26)

kazkada snekejom apie muilu saldyma kameroj. gelyciu formos kameroj buvo laikomos, kitas muilas kambary.. nu man jokio skirtumo nesigauna tarp ju niekad g.gif
Atsakyti
Man irgi spalva miela smile.gif
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 12, 15:45)
Man irgi spalva miela smile.gif
Gal jusu receptas be jokiu cukru, tai ir nesiskiria kur saldytas ir kur paprastai kambary buves mirksiukas.gif

kokiu cukru g.gif as niekada ju nededu i muilus
Atsakyti
kaip sitas palmiu sviestas? tiktu mulams? sitas dabar jam yra nuolaida ar cia tik kepimui, nelabai suprantu kas per daiktas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 15:56)
kokiu cukru  g.gif  as niekada ju nededu i muilus

pienas, medus, alus ir pan mirksiukas.gif nuo ju muilas tamseja, del to dedamas i saldikli, kad ne taip tamsetu. O jei jus nieko tokio nededat i muila tai labai ir neturi skirtis spalvam tik truputeli

Gutka ten ghee sviestas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 12 lapkričio 2012 - 20:04
QUOTE(Gutka @ 2012 11 12, 18:10)
kaip sitas palmiu sviestas? tiktu mulams? sitas dabar jam yra nuolaida ar cia tik kepimui, nelabai suprantu kas per daiktas  lotuliukas.gif

Ghee - tai lydytas sviestas (iš karvių pieno). Jis ilgai negenda, ne taip kaip paprastas sviestas. Daro su juo muilus, bet nežinau, ar verta g.gif
O čia žiūriu naujovė - palmių riebalai lydyti. Manau, kad čia paprasti truputį karotinu padažyti palmių riebalai. Kur aš perku visada atrodo kaip lydyti, nes jie gana minkšti biggrin.gif nežinau, ar čia pigu, nes šiaip palmių riebalai būna apie 8-10 Lt /kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 12 lapkričio 2012 - 20:33
QUOTE(goccia @ 2012 11 12, 21:03)
pienas, medus, alus ir pan mirksiukas.gif  nuo ju muilas tamseja, del to dedamas i saldikli, kad ne taip tamsetu. O jei jus nieko tokio nededat i muila tai labai ir neturi skirtis spalvam tik truputeli

a bigsmile.gif cia cukrai vadinasi biggrin.gif nu mano tas su kokoso pienu vietoj vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2012 11 04, 09:22)
bukit geros pasakykit koki aliejus as cia nusipirkau, pirkau sita alieju kaip raudona palmiu alieju o apacioj parasyta kad "red palm kernel oil" tai cia palm oil ar palm kernel oil? kaip ji skaiciuoti skaiciuokleje?  g.gif

man vistiek neaisku cia palmiu branduoliu aliejus iseina bet kodel visur kitur palmiu branduoliou aliejus baltas o raudonas raso palmiu vaisiu aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 13, 09:38)
bigsmile.gif  cia cukrai vadinasi  biggrin.gif  nu mano tas su kokoso pienu vietoj vandens  g.gif

Tada tikrai idomu kad spalva nesiskiria. g.gif Mano kur su pienu ar grietinele ir nesaldyti tai patamseja labiau nei tie kur saldyti (daryti pagal ta pati recepta)
Atsakyti