QUOTE(Vaidulia77 @ 2012 11 25, 13:48)
sveikutės,
niekaip nesusiturėjau, noriu pasidžiaugti, mano Karolis jau vaikšto!
Sveikos!
Ooo kaip fainiai! Saunuolis Karolis! Na dabar su kiekviena diena vis tvirciau ir tvirciau zengs
O brolis matydamas kaip Karolis vaiksto labai greitai prisivys
Mano Kipras dar budavo, vedu uz rankyciu, tai trypcioja kaip varliokas, o dabar pats tvarkingai palei baldu pristatomuosius zingsniukus delioja ir siaip labai jau stebi, ka daro brolis
Maniskiai galima sakyt nuolatos pesasi
Ir dazniausiai tenka isikist, nes Kostas toks mat ''jautruolis'', jei tik brolis bando paliesti zaisla, kuri jis pasiemes, tai tokia scena iskelia, kad ohoho... Dar labai Kipras megsta broliui uz plauku paciupt, arba su kokiu tai zaislu per galva, tai tada jau rekimas buna ir visai ne del to, kad skaudetu, bet kiek pastebiu baisiai susierzina, kad Kipras lenda prie jo
Kostas jau vis taikosi kazkur uzsilipt, jeigu tik buna prie sofos zaislu deze pristumpa, ar kedute, tai uzsilipa ant sofos ir jau tiek jam laimes
Gaila dar nulipt nelabai sekasi,bet vistiek jau atsargesnis, nebegriuna nuo lovos stacia galva
Na Kipriukas tai jau sesta danti augina , tai naktimis nelabai ramiai miegam, bet dabar (tfu tfu tfu) valgo neblogai, nezinau ar cia nuo visokiausiu papildu (vaistuku) taip apetitas pagerejo
Praeita sav buvom pas seimos gyd, tai vel sveremes, na ne kazkas, Kipras svere 7,6kg,(per men +200g) bet tada buvo vos savaitele, kai jis normaliau valge, gal dabar daugiau paaugs, jei apetitnas toks bus
Buvom vel visi baseine, tai Kostui kaip patiko, toks atsipalaidaves, kaifa tiesiog gaude
Kipriukui bisky baisoka buvo, susikaustes, bet eisim dar karteli, gal ''atsileis''.
Sestadieni aplankem vaiku paroda, tai irgi musu kavalieriams taip smagu buvo, daug zmoniu, spalvu, krykstavo abu, kol nuluzo
Tiesa, jusu leliai ziuri TV? As pati kazkaip pripratus, kad butu tiesiog koks fonas, tai telikas daznai pas mane ijungtas, nors pati neziuriu, bet Kipro nebegaliu atitraukt nuo jo, o ypac, jei reklama rodo, tai daryk, ka nori, jis visai i nieka nereaguoja
Hytka , su gimimo diena tave!
Tai jus visos seimos moterys lapkricio men gimusios..?