Įkraunama...
Įkraunama...

2012 metų dvynukų namukai

QUOTE(Dygle_klp @ 2012 12 31, 17:02)
sutinku kad finansiskai sunkiau, bet mes neturim daugiau is ko pagalbos laukti, o ir man paciai pas gydytojus ar su vaikais kai reikia pas gydytojus vaziuoti ar i kokius masazus tai as viena niekaip doh.gif
jei tik yra galimybe prasyk mociuciu pagalbos ar kokiu giminaiciu, vis lengviau bus. ar kad valgyt padarytu ar vaikucius bent kad i lauka padetu isvezti, tau daugiau laiko pailset bus

tai va ir mums nera visiskai kieno pagalbos paprasyt doh.gif

QUOTE(Hytka @ 2013 01 01, 17:21)
as irgi paniskai bijojau, kai pagalba ruosesi isvaziuoti, pradejo ir pieno mazeti. bet pagalba isvaziavo, susiemiau ir viskas ejosi kaip sviestu patepta. nebus kur dingti ir susitvarkysi. kievienam gi duota, kiek gali pakelt wink.gif

o kiek laiko buvo kai pagalba isvaziavo g.gif

del darymo vienu metu, man kaip tik sunkiau atrodo, kaip pasiimt tokius mazus vien prie kruties iskart pamaitint, arba jei abu verkia pabude, kaip nuramint abu iskart? arba kaip panesiot kd atsirugtu g.gif aisku laiko susitaupytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2013 01 01, 23:36)
o kiek laiko buvo kai pagalba isvaziavo  g.gif

Isvaziavo po 1 men.

Zindymui kartu buna spec pagalviu. Man paciai nei tiko, nei patiko maitinti su pagalve. As geriau su kiekviena atskirai priguldavau. Jos ilgai nezysdavo. Dazniausiai duodavau nusitraukta pienuka... Pakelti, kad atsirugtu tai jau abieju vienu metu turbut sunkiai pavyks. Ieskok budu, kaip jie greiciau atsirugsta. Man pvz padedavo jas paguldyti ant pilvuko, atsirugdavo labai greitai. Del raminimo, tai as rekomenduociau ieskoti raminimo budu neimant ant ranku. Jei pripras buti ant ranku, tai su laiku bus vis sunkiau suspet abu paguost. As ramindavau ijunkdama muzika, pvz Mocarto klasikine muzika. Tai pat dienos metu nesdavomes jas i kambari, kur patys budavome. Gali abu pasiguldyti salia saves ir paglostyti. Zindukas irgi kartais gelbsti...
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 01 01, 23:56)
Isvaziavo po 1 men.

Zindymui kartu buna spec pagalviu. Man paciai nei tiko, nei patiko maitinti su pagalve. As geriau su kiekviena atskirai priguldavau. Jos ilgai nezysdavo. Dazniausiai duodavau nusitraukta pienuka... Pakelti, kad atsirugtu tai jau abieju vienu metu turbut sunkiai pavyks. Ieskok budu, kaip jie greiciau atsirugsta. Man pvz padedavo jas paguldyti ant pilvuko, atsirugdavo labai greitai. Del raminimo, tai as rekomenduociau ieskoti raminimo budu neimant ant ranku. Jei pripras buti ant ranku, tai su laiku bus vis sunkiau suspet abu paguost. As ramindavau ijunkdama muzika, pvz Mocarto klasikine muzika. Tai pat dienos metu nesdavomes jas i kambari, kur patys budavome. Gali abu pasiguldyti salia saves ir paglostyti. Zindukas irgi kartais gelbsti...

ir likai viena po men? man atrodo misija neimanoma doh.gif
as lb nedaug sugebu prisitraukt pienelio, vos 20 ml per karta su rankiniu pientraukiu nutraukiu... unsure.gif
o pamaitinus galima guldyt ant pilvelio ?
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2013 01 02, 00:22)
ir likai viena po men? man atrodo misija neimanoma doh.gif
as lb nedaug sugebu prisitraukt pienelio, vos 20 ml per karta su rankiniu pientraukiu nutraukiu... unsure.gif
o pamaitinus galima guldyt ant pilvelio ?

Likau viena su vakare is darbo griztanciu vyru...
Susitvarkysi ir tu, kur dinksi biggrin.gif Pradesi gudrauti, sau darbus palengvinti. As dvynemis prisigalvojau visokiu budu, kad tik palengvinti sau kasdienybe, ko niekada nebuvau dariusi su pirmagyme blush2.gif Va ir guldymas ant pilvuko, kad greiciau atsirugtu buvo viena is gudrybiu. Gi siaip pakelus, kartais tenka laukti ilgai. As pavalgydinus paemusi ant ranku apsukdavau ir paguldydyvau pilvuku sau ant rankos, atsirugdavo minutes begyje. Kai atsirugdavo is karto atsargiai apsukdavau ir paguldydavau i lovye ant nugaros. Aisku viska ramiai, atsargiai. Nepasakyciau, kad sitoje pozicijoje jos atpildavo daugiau nei pasidejus ant peties. Mano vyrui atpildavo mazes net ir paprastai paemus, vyras lieka vyru, to atsargumo ir jautrumo pas juos nera...
Taip pat turek omeny, kad Mamos stresas persiduoda kudikiams. Kuo ramesne Mama, tuo ramesni kudikis... mirksiukas.gif

Piena as pumuodavau elektriniu pientraukiu. Ir tu, jei zadi pumuotis dazniau, tai labai rekmenduociau isigyti elektrini su dviem antgaliais, kad galetum vienu metu pumuotis is abieju krutu... Susitaupo daug laiko... Vienam nutraukimui uztenka 15 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 01 sausio 2013 - 23:41
QUOTE(Hytka @ 2013 01 01, 22:56)
Del raminimo, tai as rekomenduociau ieskoti raminimo budu neimant ant ranku. Jei pripras buti ant ranku, tai su laiku bus vis sunkiau suspet abu paguost. As ramindavau ijunkdama muzika, pvz Mocarto klasikine muzika. Tai pat dienos metu nesdavomes jas i kambari, kur patys budavome. Gali abu pasiguldyti salia saves ir paglostyti. Zindukas irgi kartais gelbsti...

sutinku del raminimo ant ranku drinks_cheers.gif aisku sunku pradzioj gali but matyti verkianti vaika, bet paskui suprasi ar verkia siaip sau ar kad kazkas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip mamytes su vaikuciais sutikote Naujuosius? smile.gif Mes labai panasiai kaip ir pernai, tik pernai buvome ligoninej, o siemet namuose, bet miegojom blush2.gif Vaikuciai kaip visada sumigo 22val, o mes ziurejom ziurejom TV ir netycia uzsnudom abu su vyru, tik isgirdau sprogstant fejerverkus, pasisveikinom su naujais ir toliau saldziai miegojom doh.gif ech, o atrodo gi dar visai neseniai sutikdavom Naujus metus didelese kompanijose, isnuomotose sodybose, pirtyse, iki paryciu ir t.t.. biggrin.gif

QUOTE(Vaidulia77 @ 2012 12 28, 17:45)

Kaip jūsų šventės prabėgo? Ką Kalėdų seniai vaikučiams atnešė? Ir kaip ilgai ajie džiaugėsi dovanom?  lotuliukas.gif Maniškiai gavo veiklos kubą, toks neblogas atrodo, bet kol kas susidomėjimo didžiulio nesulaukė.... Dar tokias mašinytes su garsu gavo, medinukės tokios, labai neblogos, bet ir čia kol  kas populiarumo reitingai žemi...  Labiausiai džiugina didžiojo brolio lego detalės ir stalo žaidimo kortelės smile.gif
Aš su savo vaikinų armija jau visa savaitė pas tėvus , ir naujuosius čia sutiksim. Tad į Vilnių ir įprastą rutiną tik kitąmet sugrįšim  mirksiukas.gif

Laukiam laukiam tu svenciu, o jos taip greitai praleke doh.gif Atsventem su teveliais ir vienais, ir kitais ir dar nuo tortu putem zvakutes tris kartus smile.gif O dovanu vaikai prisirinko, tai nors vezimu vezk doh.gif Va taip ir islepinami vaikai. O dar kai tokiu metu gime, tai gavo dideliu dovanu ir Kaledu ir gimtadienio proga. Tiesa pasakius, dabar nelabai yra kur kojos kambary pastatyt per zaislus, ir vistiek, jeigu vienas kazka pasieme, tai ir kitam reikia to pacio ir daugiau atrodo zaislu aplink nebera doh.gif Nemazai dar teko nauju zaislu visai neduoti, nes ir taip per akis, kai atsibos sie, tada istrauksiu naujus biggrin.gif Gavo dvi rogutes, arkliuka, stumduka, didele masina, kruva visokiausiu grojanciu, mirksinciu zaislu, knyguciu ir t.t.. Kolkas jiems dar viskas idomu, nauja, patinka viskas, kas groja, o Kostas isgirdes bet kokia muzikele iskart pradeda visaip sokti: linguoja, galva krato, tai taip juokingai buna biggrin.gif Kipras kolkas viska tik stebi, dar nebando megdzioti, bet jei as pradedu kazka niuniuoti, ar dainele dainuoju, tai jis visada pritaria man a-a-a biggrin.gif Dar pasidziaugsiu, kad Kostas jau trumpas atkartpas iveikia savarankiskai, jau visa laika padaro 6-8 zingsniukus nesilaikydamas, kaip pingvinukas krypuoja thumbup.gif Na ir dar jam vienu kartu dygsta virsuj visi keturi dantukai, tai greitai susilygins su broliu biggrin.gif Kipras jau vis dazniau ir ilgiau pastovi vienas, per daug nenori nuo brolio atsilikti.. ax.gif
Na o vakar buvo pirma karta vaikinams kerpami plaukai smile.gif Kiprui visai nepatiko, tai pavyko tik priekine "skiautere" patrumpint, kad i akytes nelistu, per daug ir negazdinom, kad veliau nebutu dar sunkiau.. O Kostui visa galvyte tvarkingai apkirpo, na pas ji ir siaip daugiau tu plaukuciu, bet jis leidosi, visai nesibaide thumbup.gif

Dar mes metu proga buvom TA, tai mano bernai dabar yra: Kipras 77cm ir 8kg, Kostas 74,5cm ir 9,2kg. Su Kipriuku dar teks pavaikscioti pas gyd, vel kartosim tyrimus, ziuresim ar taisosi kas, ar ne, dar lankysimes pas kineziterapeuta, prasysiu jam manksteliu, nes kuprinas . Manau, viskas bus gerai ..
Atsakyti
Sveikutės, dvigubosios, smile.gif Visas su Naujais 4u.gif
Parūpo man (galų gale) užtverti stalo kampą, kad vaikai neprieitų, prie kompo,maršrutizatoriaus, kolonėlių, ir n laidų ... Dažnas vaizelis, kad visi susikrausto būtent ten, ir jei net nieko nekibina, apsipatenkinę laimingi sėdi, nes žino, kad ten NEGALIMA doh.gif Gal kas iš jūsų, kaip nors gudriai tvėrė aptvarėlį, gal gamintoją galit rekomeduot ar pasidalint patirtim? Kiek žiūrėjau internete, dauguma apsauginių tvorelių tvirtinamos nuo sienos iki sienos (praėjimui). Man tokios netinka, pas mane reiktų daryt kampą 0,7x1 m ar 0,7x 0,8 m, kambario kampe. Nežinau kaip reiks išspręst tvirtinimą, nes gaila naujų sienų, grindų, o stalo kojos lenktos, tad vien prie jų neužteks pritvirtint g.gif

Bartis su vaikais pabodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvaizdė: 02 sausio 2013 - 13:49
Sveikos mamytes 4u.gif Su Naujaisiais! Sutikome ir mes Naujuosius gan ramiai, seimos rate. Mazyliams leidome budrauti beveik iki vidurnakcio, o po to patys nuluzo. Paprastai miegoti eina apie 21 val. Juokavome, kad nori sutikti kartu pirmuosius Naujuosius rolleyes.gif Ta vakara kaip niekad buvo zvalus, sypsojosi, juokesi, zodziu buvo gerai nusiteike. Na o kai prasidejo fejerverkai, tai labai ramiai miegojo ir visai nereagavo i garsus.
Po 4u.gif visiems mazyliams bei ju mamytems, kurie atsvente savo pirmuosius gimtadienius!

Atsakyti
Mes irgi Naujus sutikome namie su vyru. Ziurejome dokumentini filma apie Abba biggrin.gif Prisukau sushiu, padariau torta, Mazes paguldeme kaip visada 21 val. Fejerverku jos negirdejo, pute i aki biggrin.gif Vyresnele turi nemitringa dauge kaiminysteje, tai isejo pas ja. Juokiausi paskui kalbedama su Mama, kad mane Mama pirma karta isleido pas draugus svesti nauju, kai buvau 16, o maniske isejo budama 6 biggrin.gif
Na o musu maziukes taip nieko naujo ir neismoko. Abi dar tik sliauzuoja, neropoja. Bet sliauzoja labai sparciai: Sophie ant pilvuko, Luize ant uzpakaliuko... Ismoko abi gerti is gertuviu, tai buteliukus su zindukais metam lauk smile.gif Ismoko abi gerti su Nuk gertuvem, bet abi sugebejo per 2 savaites taip sukandzioti antgalius, kad prakando dideles skyles. Ismokusios su Nuk gertuvem ismoko ir is Avento gertuviu gerti. Ju straubliukai ne tokie minksti, nesugebejo prakandzioti skyliu wink.gif Abi jau bando sakyti Mama, bet juokingai gaunas... Nera dar aiskiai. Luize jau ramiau miega, po poros dienu jau guldysim vel abi i viena kambari. Sophie nebesedejo ant puoduko, paskui pabandziau pasodinti ant sofos pastatyto puoduko, tai sedos ir be problemu, t
Taip zaideme savaite, bet siandien jau pasodinom ir ant zemes pastatyto puodo. Kas jai cia buvo, po ligos kazkas turbut. Ir maudytis nenorejo, nepasodinom i vonia, ir ant zemes nesedejo g.gif Dabar reikalai jau taisos...
Atsakyti
o mes visus senieliams palikom pasaugot ir patys labai labai smagiai atsventem zalgirio arenoj su draugais. prisisokom.... seniai taip smagiai svenciau smile.gif Gryzom ketvirta ryto smile.gif dar kol atsigulem, o 8 jau kelemes prie leliuku smile.gif Maniskis didysis labai daug dovanu gavo, o maziukai neypatingai, smulkmenas visokias (maudyniu zaisliukus, ciulpinuku ant pagaliuku smile.gif sviecianciu pora zaisliuku ir t.t.) nes milijonas koks zaislu yra dar nuo brolio, visas kambarys uzverstas, rubu irgi begales smile.gif niekas nezinojo ka dovanot smile.gif Ir isvis, maniskiai daugiau pastebejau ziadzia ne su kudikiskais zaislais, megsta su brolio modeliukais, pianinais ir bugnais, kompiuteriukais labiausiai smile.gif tik ir taikos nusiciupt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvaizdė @ 2013 01 02, 14:48)
Sveikutės, dvigubosios, smile.gif Visas su Naujais  4u.gif
Parūpo man (galų gale) užtverti stalo kampą, kad vaikai neprieitų, prie kompo,maršrutizatoriaus, kolonėlių, ir n laidų ... Dažnas vaizelis, kad visi susikrausto būtent ten, ir jei net nieko nekibina, apsipatenkinę laimingi sėdi, nes žino, kad ten NEGALIMA  doh.gif Gal kas iš jūsų, kaip nors gudriai tvėrė aptvarėlį, gal gamintoją galit rekomeduot ar pasidalint patirtim? Kiek žiūrėjau internete, dauguma apsauginių tvorelių tvirtinamos nuo sienos iki sienos (praėjimui). Man tokios netinka, pas mane reiktų daryt kampą 0,7x1 m ar 0,7x 0,8 m, kambario kampe. Nežinau kaip reiks išspręst tvirtinimą, nes gaila naujų sienų, grindų, o stalo kojos lenktos, tad vien prie jų neužteks pritvirtint  g.gif

Bartis su vaikais pabodo rolleyes.gif

Gvaizde, tau geriausiai tiktų tokia tvorelė, kaip aš pirkau - Lindam, tokia Aš pirkau ją, nes pas mus didelis tarpas, kurį norėjau užtverti. Bet šitą tvorelę gaima išlankstyti kaip reikia, nes ji sudaryta iš sekcijų po 60cm ir gali išlankstyti kampais. Jos minusas- tvorelių galus reikėtų tvirtintiprie sienų, bet mes negrežiojom ir tiesiog pririšom prie šalia esančios didelės stovinčios lentynos blush2.gif , o kitą galą - irgi prie lentynos smile.gif Na, žodžiu, išsisukom nuo gręžiojimo. Gal ir pas tave pavyktų kaip nors prie paties stalo pritvirtinti? Tiesa, kitas jos minusas - kaina doh.gif Nu man tai žiauriai sunku buvo mokėti tokią sumą už tvorą.... Bet šiaip ji gera - tvirta tokia. Pabandyk paieškoti, gal rasi nenaują.
Atsakyti
[quote=Vaidulia77,2013 01 03, 12:00]
Gvaizde, tau geriausiai tiktų tokia tvorelė, kaip aš pirkau - Lindam, tokia Ačiū, Vaidulia, kažkodėl neabejojau, kad tu ką nors gero pasiūlysi mirksiukas.gif Kaina žvėriška, pažiūrėsiu, gal rasiu dėvėtą, ar kažką panašaus pigesnio (dabar bent jau turiu pavyzdį), o jei ne, tai tebūnie, imsiu, kad ir naują, kiek galima kariauti... Ir taip, kur beeini, gvardija iš paskos seka ir savo tvarkas daro doh.gif Į miegamąjį einu pasiimt ko nors bėgom, nes padėjėjai tuoj drabužių stalčius verčia.. Čia skambėtų kaip anekdotas, bet adatos su siūlais pas mane ant antrasolių, kaip ir daugelis kitų kasdien reikalingų daiktų doh.gif
Kaip ligos, išsikapstėt? Pas mus vėl bronchitas namuos. Užteko vyresnėliui nueit į eglutę. Nuo pirmadienio žadu išleist į daželį, tik klausimas ar ilgam doh.gif
Iš naujienų, tai mažoji už rankos pasiima ir veda, pirštuku rodo ir aiškina sava kalba ko nori. Atneša batus, kepures, įduoda, kad padėtum užsimauti. Vyrukas vaikščiodamas dar "plaukioja", bet patrepsėt ant dviejų jau išeina lotuliukas.gif Galvojau, kad mano bernų charakteriai skirtingi, bet piktumus vienodai reiškia, mažasis lygiai taip pat, kaip vyresnėlis, rėkia užsimerkęs ir griūna. Nežinau ar čia kopijuoja, ar polinkį tokį turi.. Ir rankom, ar geros ar blogos nuotaikos, į visas puses taškos. Lupa iš jėgos, kliūna visiems. Čia kurią dieną vaizdelis: dvynys brolis suduoda per kelis kartus sesei, o ši jam galvą paglosto. doh.gif Nepavargsiu aš sakyti, kad merginos visai kitokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvaizdė: 04 sausio 2013 - 14:19