O gal kuri mamyte turi tokio tipo kombiuka 24 men. http://www.columbias...1,en_GB,pd.html ?
Pirkau deveta ir buvau apgauta per flisa labai eina pukai. Kadangi nezinau kiek tu puku jau iskrite gal kuri galetu pasverti savo kombi, bent taip palyginciau ar labai "nuplikes", o tai bijau vaika susaldyt o gal kuri zinot koki stebuklinga buda kaip sustabdyt ta puku kritima? Gaila pinigu, o dar ir nepigiai mokejau...
QUOTE(semkutepemkute @ 2012 12 03, 16:58)
O gal kuri mamyte turi tokio tipo kombiuka 24 men. http://www.columbias...1,en_GB,pd.html ?
Pirkau deveta ir buvau apgauta per flisa labai eina pukai. Kadangi nezinau kiek tu puku jau iskrite gal kuri galetu pasverti savo kombi, bent taip palyginciau ar labai "nuplikes", o tai bijau vaika susaldyt o gal kuri zinot koki stebuklinga buda kaip sustabdyt ta puku kritima? Gaila pinigu, o dar ir nepigiai mokejau...
18 mėn svėrė apie 500 gr. tiek naujas, tiek dėvėtas šiaip pūkai beveik visiškai nelindo (lyginant su Gap)
seip greiciausiai galiu pasakyt, jusu kombis senas,,bent jau seno modelio....
kur fleecinis pamusalas, o viduje pukai...tokie buvo gaminami kaip minimum priesh 4-6metus o gal ir dar seniau, tiksliai e npasakysiu...dabar eina viduje slidus pamusaliukas.
aisku gali buti ir taip: kad modelis senas, bet parduotuveje parduotas netaip seniai...tai ir gausis kad vieno vaiko...bet asiku chia ne 100% chia tik mano nuomone,,
bet kad pats modeliukas senas, tai 100%.
seip mano visu nauju (o turejau 3), tikrai nei vieno nelindo, gal viena kita plunksnele...
Vat, mes pries savaitele nusipirkom nauja Columbia tokio tipo kombiuka, tai sveria apie 500g. Viduje pas mus ne flisas, o pamusaliukas ir toks minkstutis, malonus prie kuno.
QUOTE(looo @ 2012 12 03, 18:18)
seip greiciausiai galiu pasakyt, jusu kombis senas,,bent jau seno modelio....
kur fleecinis pamusalas, o viduje pukai...tokie buvo gaminami kaip minimum priesh 4-6metus o gal ir dar seniau, tiksliai e npasakysiu...dabar eina viduje slidus pamusaliukas.
aisku gali buti ir taip: kad modelis senas, bet parduotuveje parduotas netaip seniai...tai ir gausis kad vieno vaiko...bet asiku chia ne 100% chia tik mano nuomone,,
seip mano visu nauju (o turejau 3), tikrai nei vieno nelindo, gal viena kita plunksnele...
Tai vadinasi apsove kaip reikiant, ale kaip taip sazines neturet. Seip kombis labai smagus, nei sutrintas, bet tie pukai... Tikiuos bent iki pavasario uzteks, nors pirkau didesni " ant isaugimo" kaip sakant. Maniskis sveria 450 gr., 50 matyt jau pamete:) ex o dar svarsciau pirkt nauja ar deveta, vat taip ir moka tas skupas 2 kartus dekui mamtytes uz atsakymus
QUOTE(semkutepemkute @ 2012 12 03, 20:58)
Tai vadinasi apsove kaip reikiant, ale kaip taip sazines neturet. Seip kombis labai smagus, nei sutrintas, bet tie pukai... Tikiuos bent iki pavasario uzteks, nors pirkau didesni " ant isaugimo" kaip sakant. Maniskis sveria 450 gr., 50 matyt jau pamete:) ex o dar svarsciau pirkt nauja ar deveta, vat taip ir moka tas skupas 2 kartus dekui mamtytes uz atsakymus
seip nieko baisaus, nepergyvenkite, situose buvo super kad buvo dar papildomas floeece sluoksnis, jos kompensuos jums tuos 50gr )), jeigu jis pasiputes, tai viskas ok manau. o jei toks labai jau plonas, tai pabandykite susirasti kokia drauge su dziovykle, isskalbkite, ir gerai isdziovinkite ir jis vel atsistatys...pukai gal del to ir matosi, kad tas fleece labai viska renka...ir atrodo kad baiziai seriasi.
bet dar buvo laida tokiu kombiku, kurie yra butent su fleece viduje, ir jie atrode kaip pukinukai, bet visuje buvo sintetinis/sintiponinis uzpildas, dar iki siol pasitaike tokiu skelbimuose, kur zmones raso kad pukinis...skaitykite sudieti zodziu.
na gal jus neapgavo, gal patys pvz pirko ebay, panesiojo po vieno vaiko, ir pamazino vaiku skaiciu, vietoje 2ju parase tik viena, savo...
QUOTE(semkutepemkute @ 2012 12 03, 19:58)
Tai vadinasi apsove kaip reikiant, ale kaip taip sazines neturet.
O kiek jus u ji sumokejot?
Man tai baisiausia butu nusipirkt suskalbta. As laikaus neismusamos nuomones, kad pukiniai rubai valomi valyklose, o ne skalbiami.
Ir man smalsu kokios kainos? As ieskau pirkt 24men, nes pasirodo klydau manydama kad uzteks visai ziemai:) jau tempia kaip reikiant:)
QUOTE(Tina* @ 2012 12 04, 00:33)
Man tai baisiausia butu nusipirkt suskalbta. As laikaus neismusamos nuomones, kad pukiniai rubai valomi valyklose, o ne skalbiami.
Vientisu Columbia kombiu kainos (tokiu kaip kad virsuje mamyte imete nuoroda) svyruoja nuo 170lt. iki 200lt.
QUOTE(Tina* @ 2012 12 04, 00:33)
As mokejau 80 uz deveta, panasiai tokios devetu kainos ir yra, o nauju tai kaip ir rase galima ir uz 160 nusipirkt. Beje ant maniskio etiketes parasyta kad negalima sausai valyti, tai taip iseina tik skalbti automate.
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2012 12 03, 22:33)
na gal jus neapgavo, gal patys pvz pirko ebay, panesiojo po vieno vaiko, ir pamazino vaiku skaiciu, vietoje 2ju parase tik viena, savo...
Taip, maniskis su fleece viduje iki kojiciu, ir ten kur kojytes pukai nelenda nes medziaga kitokia, tai vat ten pukai jauciasi kad storesni, o priekyje ir nugaroje tai plonokai, lyg pasipute bet ne taip kaip ties kojytem. Dabar velku vilnoni kombinzoniuka po apacia, na o prie didesniu salciu kailini turiu, kaip nors pratempsim as tiesa sakant nezinau kiek ten vaiku ji nesiojo, bet esme kad pukai ejo, tai parasyk kad taip ir taip, pukai eina, kaina pamazink, o cia kaip niekur nieko "ideali bukle" sako
Sveikos mamytės. Nesu turėjus Columbia kombinezono, tik žinau, kad labai labai puikūs atsiliepimai apie juos, tad dabar susidūriau su dilema kokį kombiuką išsirinkti turiu du variantus, gal galite ką patarti arba pakomentuoti, kuris geresnis arba kokį dar pasiūlytumėte įsigyti. Būsiu labai dėkingas už jūsų komentarus. Beje kiek skaičiaus atsiliepimus neverta pirkti didesnio kombio, nes vaikučiai skęsta juose, mano dukriuko ūgis 91 cm., svoris 13 kg., manau 3T pats tas , taip?
1 variantas http://images108.fot...6/517482-vi.jpg
2 variantas http://images49.fotk...88f64293-vi.jpg
1 variantas http://images108.fot...6/517482-vi.jpg
2 variantas http://images49.fotk...88f64293-vi.jpg
QUOTE(semkutepemkute @ 2012 12 04, 11:06)
As mokejau 80 uz deveta, panasiai tokios devetu kainos ir yra, o nauju tai kaip ir rase galima ir uz 160 nusipirkt. Beje ant maniskio etiketes parasyta kad negalima sausai valyti, tai taip iseina tik skalbti automate.
Niekaip nesuprantu - skalbiant jie susivaro, valyt negalima