3t buga imkite. tiks tikrai. del rankoviu nera ten ko pergyvent, jie uzsispaudzia lipukais ant riesu.
As irgi sakyciau, kad 3T. Pati labai ilgai galvojau, matavau ir manau, kad nesuklydau.
Na va, buvau Greater Outdoors Oze, apžiūrėjau kelis modelius ir dydžius. Lyginau dvipusį Youth Snow Slush ( http://www.amazon.co...e/dp/B008H1L01W ) 2T dydį su dabartiniu kombiu vaiko, tai viens prie vieno, mano kelnės net kiek ilgesnės, centimetru gal. O 3T visualiai nu labaiii didelis, skęs maniškis Pamatuot nesigavo, nes maniškis lakstė kaip išprotėjęs
Užtat pardavėjas užrodė kito modelio 2T, kurio striukytė tokio paties dydžio, bet kelnės kokiais 5cm ilgesnės už aną modelį, ir per tris 'knopkes' reguliuojas ilgis. Ir klynukas jų žemiau, tai neturėtų tempt per užpakalį. Žodžiu, tas modelis dėl kelnių išmatavimų daug labiau patiko, ir būtų idealus pagal dydį maniškiui, be to, manau, proporcingesnis, nei Buga ar Snow Slush, kurių kelnės lyg mažesniam vaikui
Tai būtų modeliukas First Snow http://www.amazon.co...w/dp/B008H1KZZO , buvo likęs tik juodai raudonas. Kaina 295lt, bet dabar viskam 10proc. nuolaida, tai būtų 265,5Lt , reiks pažiūrėt, gal kur internete pigiau galiu rast
Vienintelis dalykas, dėl kurio kiek suabejojau, tai jo pašiltinimas tik 60gr., tačiau yra flysinis pamušalas, tai lyg ir turėtų užtekt mūsų žiemom?... Žadu vaiką vest į lauką iki kokių -15. Kaip manote? Tiesa, dar per klyną, nuo vienos iki kitos kojos eina užtrauktukas, kas man kaip ir hmmm... Nežinau, kažkaip atrodo, turėtų traukt per jas, nors čia gal tik mano vaizduotė tokia
Užtat pardavėjas užrodė kito modelio 2T, kurio striukytė tokio paties dydžio, bet kelnės kokiais 5cm ilgesnės už aną modelį, ir per tris 'knopkes' reguliuojas ilgis. Ir klynukas jų žemiau, tai neturėtų tempt per užpakalį. Žodžiu, tas modelis dėl kelnių išmatavimų daug labiau patiko, ir būtų idealus pagal dydį maniškiui, be to, manau, proporcingesnis, nei Buga ar Snow Slush, kurių kelnės lyg mažesniam vaikui
Tai būtų modeliukas First Snow http://www.amazon.co...w/dp/B008H1KZZO , buvo likęs tik juodai raudonas. Kaina 295lt, bet dabar viskam 10proc. nuolaida, tai būtų 265,5Lt , reiks pažiūrėt, gal kur internete pigiau galiu rast
Vienintelis dalykas, dėl kurio kiek suabejojau, tai jo pašiltinimas tik 60gr., tačiau yra flysinis pamušalas, tai lyg ir turėtų užtekt mūsų žiemom?... Žadu vaiką vest į lauką iki kokių -15. Kaip manote? Tiesa, dar per klyną, nuo vienos iki kitos kojos eina užtrauktukas, kas man kaip ir hmmm... Nežinau, kažkaip atrodo, turėtų traukt per jas, nors čia gal tik mano vaizduotė tokia
Žodžiu Kadangi visai susibalamutinau, norėjau paklausti, gal kas iš vilniečių turite pvz. Buga ar panašų 3T dydžio ir galėtų pakviest mane ir mano direktorių mažąjį pasimatuoti? Skoloj nelikčiau, kokį skanumyną atneštumėm
Mamytes, labai prasau Jusu pagalbos:) visiskai pasimeciau koki kombinezona ir dydi pirkti. Mano vyrukas smulkutis metuku apie 72-73 cm ugio. Mes migama lauke ir zadame ziema taip pat miegoti, plius kartais gal pasivaiksciosim lauke, paciupinesim pirmaji sniega. Masciau apie askira kombi, kadangi manau patogiau taip, nuvaziuoji i kokia parduotuve, nuemi striuke ir apsipirkineji ramiai:) bet kiek pastebejau vientisi pigesni... zodziu svarstau ivairius variantus. Tik su dydziais is tiesu nieko man neaisku, gal galetumete patarti. Buciau Jums be galo dekinga!
QUOTE(Avis @ 2012 11 12, 22:44)
Žodžiu Kadangi visai susibalamutinau, norėjau paklausti, gal kas iš vilniečių turite pvz. Buga ar panašų 3T dydžio ir galėtų pakviest mane ir mano direktorių mažąjį pasimatuoti? Skoloj nelikčiau, kokį skanumyną atneštumėm
Vilniuje, yra columbia arduotuve, oze. ten yra buga modeliuku, galite pasimatuoti ten.,
Papildyta:
QUOTE(Shopoholic'e @ 2012 11 15, 13:07)
Mamytes,
pukinukas 24men.
Padėkite išsirinkti ar žiemą nesušaltume su šiuo http://www.manodrabu...omb-3t4t-190-lt
QUOTE(malaizija @ 2012 11 15, 16:00)
Padėkite
nesusalsite, jei po apacia daugiau prisirengsite (sitam modeliuke labai vykusi virsutine medziaga, purvui atspari) , tik kaina kiek aukstoka. paziurekite dar skelbimuose...170lt-jam zalia kaina.
QUOTE(looo @ 2012 11 15, 16:03)
nesusalsite, jei po apacia daugiau prisirengsite (sitam modeliuke labai vykusi virsutine medziaga, purvui atspari) , tik kaina kiek aukstoka. paziurekite dar skelbimuose...170lt-jam zalia kaina.
Ačiū už atsakymą, tai po apačia užtektų kokio megstuko ar dar ko daugiau reikėtų?
is kur siunciates vientisus pukinius kombiukus leliukams?
aciu, galbut tikrai pasidairysime pukinuko:)
QUOTE(looo @ 2012 11 05, 14:29)
na va rasiau seniau del tokio ugio...
jau n tu kombiu maciau, kaip atrodo ant skirtingu ugiu vaiku...jums 3t reikejo, 4t butu tikes nuo 94-95-96
jau n tu kombiu maciau, kaip atrodo ant skirtingu ugiu vaiku...jums 3t reikejo, 4t butu tikes nuo 94-95-96
4t tikrai nuo 95