gal kas galite įdėti išmatavimus vientiso 2T kombinezono ?
Noriu paklausti del pukiniu columbias kombinezonu butent nevaikstantiems vaikams. Ar verta pirkti devetus? suintrigavo zinutes kad va kurie skalbiami tai sukrenta plunksnos pukai ... Na tiksliau ar nebus is devetu tokia pati nauda kaip eilini pukini nusipirkus? Vis neapsisprendziu koks butu geriausias kombinezonas puses metu vaikui
Del sios priezasties ir nepirkciau. Nes zinau tokiu gudruciu, kurios isskalbe, sugadino ir paskui pardavinejo Mano nuo pirkimo dar neskalbtas, nu neteplus jie. O pries parduodant zadu nest i valykla.
QUOTE(Tina* @ 2012 11 03, 20:08)
Del sios priezasties ir nepirkciau. Nes zinau tokiu gudruciu, kurios isskalbe, sugadino ir paskui pardavinejo Mano nuo pirkimo dar neskalbtas, nu neteplus jie. O pries parduodant zadu nest i valykla.
aisku vadinasi gerai mastau
o naujos kolekcijos pukinukai kuo nors iskirtinio skiriasi iskyrus spalvu gama nuo senesnes kolekcijos?
Sveiki na gavome columbia buga ir ka jis mums ziauriai didelis ZIAURIAI negalejau net i vaika ziureti ...kaip kokiam maise kelnes sumazinau kiek galejau ir tai dar 4-5 cm reikejo uzlenkti kad dailiai atrodytu baisu ...pykstu ant saves kam pirkau didesni... o dar vyras kiek sake pirkti didesni nes greit issaugs tai vakare grys namo oi bus jam uz ikalbinejimus
O mergina 91-92 cm ugio ir va kudena 11,5 kilo ..tai gal kad smulki mums tai dar pablogino ir siaip manau skiriasi kiekvienu mamu suvokimas kokiose ribose vaikui drabuzis didelis ar mazas ....
zodziu gal kas nori mainyti 4T i 3T buga musu toks kaip auksciau nurodytoje foto - violetinis
I az
O mergina 91-92 cm ugio ir va kudena 11,5 kilo ..tai gal kad smulki mums tai dar pablogino ir siaip manau skiriasi kiekvienu mamu suvokimas kokiose ribose vaikui drabuzis didelis ar mazas ....
zodziu gal kas nori mainyti 4T i 3T buga musu toks kaip auksciau nurodytoje foto - violetinis
I az
QUOTE(looo @ 2012 10 23, 10:32)
manau jums visgi 3t. butumet dabar bent 93, ar 94, tada 4t. o taip manau skesite...
mano pastebejimais 4t, vaikams su 94cm ugiu jau tinka....mazesni bijau skes...
mano pastebejimais 4t, vaikams su 94cm ugiu jau tinka....mazesni bijau skes...
na va rasiau seniau del tokio ugio...
jau n tu kombiu maciau, kaip atrodo ant skirtingu ugiu vaiku...jums 3t reikejo, 4t butu tikes nuo 94-95-96
QUOTE(looo @ 2012 11 05, 15:29)
na va rasiau seniau del tokio ugio...
jau n tu kombiu maciau, kaip atrodo ant skirtingu ugiu vaiku...jums 3t reikejo, 4t butu tikes nuo 94-95-96
AI PAGALVOJI GI VIENAS KITAS CM BET .... TAI DAUG DUODA
QUOTE(Sandraxa @ 2012 11 05, 14:36)
AI PAGALVOJI GI VIENAS KITAS CM BET .... TAI DAUG DUODA
kai rasiau nuo 94 tinka, jau ir taiP buvau uzmetus viena kita cm. seip 4t idealiai tinka nuo 96, o nuo 94 JAU TINKA.
manau geriau dekite i skelbimus, ir pirkite sau nauja, bus gal greiciau negu bandymas pakeisti. nors 4t i 3t visai realu. (3t i 4t butu sunkiau)
arba prasyykite pas pardavejus pakeisti, jeigu pirkote lietuvoje
QUOTE(looo @ 2012 11 05, 16:57)
kai rasiau nuo 94 tinka, jau ir taiP buvau uzmetus viena kita cm. seip 4t idealiai tinka nuo 96, o nuo 94 JAU TINKA.
manau geriau dekite i skelbimus, ir pirkite sau nauja, bus gal greiciau negu bandymas pakeisti. nors 4t i 3t visai realu. (3t i 4t butu sunkiau)
Jau radome su kuo pasikeisti Oi koks didelis vargas nukrito nors ir nauja pirkau bet bijojau kad nerasiu
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 01, 16:47)
noriu patarimo. vaikinas mano 86 cm ūgio. Ar galiu dairytis į ištisinį kombį 24 mėn dydžio ??? ar jau mažas mums ?
mes tokio ugio buvom pirke 2T ir buvo pats tas ir 24men tikrai nesiulau pirkti
Nerandu temos apie kombinezonus bendrai tai gal kas pasidalinsite patirtimi
kaip carters firmos atskiri kombinezonai kudikiams ? neapsiprendziu .. ar columbia ar carters cia jau turiu omenyje columbia pukini ... apie kudikius kalba eina
kaip carters firmos atskiri kombinezonai kudikiams ? neapsiprendziu .. ar columbia ar carters cia jau turiu omenyje columbia pukini ... apie kudikius kalba eina
Sveikos Sąžiningai perskaičiau visą senąją temą, net į Word'ą nusikopijavau matmenis man aktualių dydžių Ir per visas diskusijas galutinai susibalamutinau... Gelbėėėkiiiiiit
Maniškis kūdutis gana, ūgis apie 85cm, svoris apie 11kg, amžius dabar 1metai ir 4mėn (kaip tik šiandien ). Kalbant apie Buga modelį, pagal išmatavimus, kuriuos rašė mamos, tai 2T striukė turėtų būt nuo dabar iki pavasario pats tas turbūt (nors pagal kai kurių mamų matavimus net mažoka), o kelnės jau turbūt dabar labai ant ribos būtų, jei ne per mažos
Palyginimui dabar dėvimo , šiai dienai idealiai tinkančio Old Navy atskiro kombio (18-24m) išmatavimai tokie:
Kelnės:
Visas ilgis nuo petnešų, maksimaliai išleistų - 71cm
Ilgis nuo klynuko iki apačios - apie 26,5cm
Striukė:
Ilgis visas nuo peties siūlės aukščiausios vietos - 39cm
Rankovė nuo pažasties - 23cm
Rankovė nuo kaklo/peties siūlės, iki rankogalio - 37cm
Plotis po pažastimis - 37cm
Tai į kokį Columbia dydį man dabar taikyt 2T, bijau, kad bus dabar kaip tik (o gal ir ant ribos?), bet ar ištrauks iki pavasario O su 3T dabar greičiausiai skęstų, ypač striukėj, bet link pavasario jau lyg turėtų į jį įaugt
Žooodžiu... Nebežinau, ką daryt Maniškis aktyvus, lauke laksto, ropoja, laipioja ir t.t., tai nenoriu, kad pasilenkus ar atsisėdus lįstų plikos rankos ar pėdkelnės kokios šviestų. Iš kitos pusės - jei per didelis bus, tai irgi negalės laisvai judėt...
O gal yra koks kitas modelis, kuris pagal išmatavimus jam geriau tiktų? Ar čia visi panašiai kaip Buga? O gal ištisinį kokį galit tokiam dydžiui parekomenduot? Man svarbu, kad pakankamai plona ir lengva medžiaga būtų, tad nenoriu pūkinių (nors jų turbūt ir nėra tokiem dydžiam?).
Ryt dar mąstau gal nulėkt iki PC Ozo, jei ten bus kombių įvairių dydžių, ir jei mažasis direktorius leisis, tai pamatuočiau gal net
Atsiprašau už ilgą litaniją, tik kad prisikaupė beskaitant 50psl
Maniškis kūdutis gana, ūgis apie 85cm, svoris apie 11kg, amžius dabar 1metai ir 4mėn (kaip tik šiandien ). Kalbant apie Buga modelį, pagal išmatavimus, kuriuos rašė mamos, tai 2T striukė turėtų būt nuo dabar iki pavasario pats tas turbūt (nors pagal kai kurių mamų matavimus net mažoka), o kelnės jau turbūt dabar labai ant ribos būtų, jei ne per mažos
Palyginimui dabar dėvimo , šiai dienai idealiai tinkančio Old Navy atskiro kombio (18-24m) išmatavimai tokie:
Kelnės:
Visas ilgis nuo petnešų, maksimaliai išleistų - 71cm
Ilgis nuo klynuko iki apačios - apie 26,5cm
Striukė:
Ilgis visas nuo peties siūlės aukščiausios vietos - 39cm
Rankovė nuo pažasties - 23cm
Rankovė nuo kaklo/peties siūlės, iki rankogalio - 37cm
Plotis po pažastimis - 37cm
Tai į kokį Columbia dydį man dabar taikyt 2T, bijau, kad bus dabar kaip tik (o gal ir ant ribos?), bet ar ištrauks iki pavasario O su 3T dabar greičiausiai skęstų, ypač striukėj, bet link pavasario jau lyg turėtų į jį įaugt
Žooodžiu... Nebežinau, ką daryt Maniškis aktyvus, lauke laksto, ropoja, laipioja ir t.t., tai nenoriu, kad pasilenkus ar atsisėdus lįstų plikos rankos ar pėdkelnės kokios šviestų. Iš kitos pusės - jei per didelis bus, tai irgi negalės laisvai judėt...
O gal yra koks kitas modelis, kuris pagal išmatavimus jam geriau tiktų? Ar čia visi panašiai kaip Buga? O gal ištisinį kokį galit tokiam dydžiui parekomenduot? Man svarbu, kad pakankamai plona ir lengva medžiaga būtų, tad nenoriu pūkinių (nors jų turbūt ir nėra tokiem dydžiam?).
Ryt dar mąstau gal nulėkt iki PC Ozo, jei ten bus kombių įvairių dydžių, ir jei mažasis direktorius leisis, tai pamatuočiau gal net
Atsiprašau už ilgą litaniją, tik kad prisikaupė beskaitant 50psl