18mėn kombio išmatavimai: Visas ilgis nuo petuko 67cm, nuo klyniuko 25cm, ilgis rankovės nuo pažasties 32cm, plotis tarp pažastų 39cm. Čia su užlenktom kojytėm ir rankytėm, jas galima atlenkti, tada išsikyš rankos ir kojos, tai kaip ir kombiukas prasiilgina (jei kombio ilgis nuo petukų 67cm, tai pamatuokite vaiką nuo pečių iki kojų kauliukų). Tiks putlesniam vaikui, nes gana platus, neturi jokių paraukimų, gumyčių, įliemenavimų
O kas blogai su tais žmogeliukais, kurie parduoda čia naujus svarbiausia, kad išeina pigiau ir kad gaunate naują, gerą, kokybišką prekę
O tokios sudėties kombiai tas pats žiemai, jie nestori, nevaržo judėsių, bet labai patogūs ir šilti
Oksinija, čia ne vieta skelbimams, paieškoms, pažiūrėkite Skelbimų skyrelyje
QUOTE(Neringiux @ 2013 11 06, 20:39)
Striuke bus didoka, bet 3T kelnes 92 cm ugio vaikui bus kaip tik. Pavasari mano sunus buvo 92 cm ugio, tai kelnes net kelesi i virsu kai sedejo, sakyciau buvo trumpokos. O cia dar visai ziemai i prieki perka zmones, juk vaikas paaugs, tikrai geriau nepirkti 3T kelniu.
Bet tai dabar kelnės bus tikrai ilgos ir esu mačius kaip atrodo užlenktos nu siaubas, mes 92 cm, pirkau naują Buga kur auga su vaiku, tai kelnės dar ilgos, o be to bus galimybė paiilgint
QUOTE(cole1 @ 2013 11 18, 12:08)
Bet tai dabar kelnės bus tikrai ilgos ir esu mačius kaip atrodo užlenktos nu siaubas, mes 92 cm, pirkau naują Buga kur auga su vaiku, tai kelnės dar ilgos, o be to bus galimybė paiilgint
Pas mane buvo paprastas Buga modelis,bet ant vaiko 84 cm ugio 3T kelnes atrode normaliai.
sveiki, laai labai laukiu patarimų nusprendėm įsigyti columbis kombinezoną, štai tokį, kaip foto, bet nežinau koks dydis būtų geriau, nes jie juk mažinti mergytei dabar šiek tiek virš 4 mėn., kovo vidury būtų 8 mėn., ilgiau manau net ir neprireiktų, tad ar užtektų 12 mėn., nes kur rašo 18 mėn. matavom,tai bent dabar tai gerokai per didelis, bet kadangi vaikai taip greit auga, tai net nežinau, kuris čia geriau tiktų
QUOTE(sineriuke @ 2013 11 23, 19:31)
sveiki, laai labai laukiu patarimų nusprendėm įsigyti columbis kombinezoną, štai tokį, kaip foto, bet nežinau koks dydis būtų geriau, nes jie juk mažinti mergytei dabar šiek tiek virš 4 mėn., kovo vidury būtų 8 mėn., ilgiau manau net ir neprireiktų, tad ar užtektų 12 mėn., nes kur rašo 18 mėn. matavom,tai bent dabar tai gerokai per didelis, bet kadangi vaikai taip greit auga, tai net nežinau, kuris čia geriau tiktų
mūsų dukrytė dabar yra 4,5 mėn., bet jos ir ūgis yra apie 68 cm (į plotį irgi nemaža), tai mes pirkome 12-18 mėn, kad užlenktom galūnėm užektų per žiemą; 12 mėn. turime flysinį columbia tai jis beveik pats tas, ne tiek daug likę vietos. Jeigu mergytė nėra aukšta dabar tai gal ir tiks 12 mėn., tačiau jei ji ne žemesnė nei 66-68 cm jau dabar, patarčiau didesnį rinktis
Sveiki
Mums dabar beveik menesiukas. Esame vidutinio ugio ir sudejimo.. koki patartumet imti?
ir koks is modeliu skirtas butent ziemai?
aciu uz atsakymus
Mums dabar beveik menesiukas. Esame vidutinio ugio ir sudejimo.. koki patartumet imti?
ir koks is modeliu skirtas butent ziemai?
aciu uz atsakymus
mamytes o kur pigiau galima nusipirkti columbia kombiu? keturmeciui kogero 5t reiktu pirkti?
Atėjau pasidalinti savo patirtimi. Na su Columbia kombiais kažkoks pravalas Vaikas dar nė 11 mėnesių neturi, o jau tuoj į 24 mėnesių Buga netilps. O dar tik žiemos pradžia.
Užsaugo mano mažius, nemažas, ilgutis, kūdutis. Jo ūgis 78-79cm.
Kaip gamintojas rašo 24 mėn kombiai tinkami vaikams, kurių ūgis 84-86c m. Aha. Ar čia mano vaiko kojos ilgos, ar kaip, bet dar paaugs kokį centimetrą kitą ir kelnės nuo klyno bus trumpas, o šiaip pats kombis ilgas, striukė per didelė. Nežinau, kokiems standartams tiek kombiai pritaikyti, bet panašu, kad metų vaikui kartais reikia ir dar didesnio kombio nei 24 mėn. Nuo klyniuko į apačią jie pritaikyti trumpakojams. Ilgšiams netinka
Užsaugo mano mažius, nemažas, ilgutis, kūdutis. Jo ūgis 78-79cm.
Kaip gamintojas rašo 24 mėn kombiai tinkami vaikams, kurių ūgis 84-86c m. Aha. Ar čia mano vaiko kojos ilgos, ar kaip, bet dar paaugs kokį centimetrą kitą ir kelnės nuo klyno bus trumpas, o šiaip pats kombis ilgas, striukė per didelė. Nežinau, kokiems standartams tiek kombiai pritaikyti, bet panašu, kad metų vaikui kartais reikia ir dar didesnio kombio nei 24 mėn. Nuo klyniuko į apačią jie pritaikyti trumpakojams. Ilgšiams netinka
Taip, cia yra situ kombiu silpnoji vieta - kelnes isaugamos greiciau nei striuke. Jusu vaikas cia niekuo detas
Sveikos merginos ar silti columbia batukai, raso iki minus 32 Nebezinau kokius batus pirkti 3 metu mergaitei, norisi kad butu lengvi silti ir patogus, sakau gal columbios tokie, gal kas turejote patarkite ar demar