Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

O mes is tu, kur nesusalom su Columbia apranga. Mums ji thumbup.gif Isbandem ir pukinuka ir buga.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 24, 14:32)
O mes is tu, kur nesusalom su Columbia apranga. Mums ji  thumbup.gif Isbandem ir pukinuka ir buga.

o tai Jus ka renget po Buga...as nusipirkau Buga ir dabar nezinau kaip rengt:D
Reikia is anksto pasirupint megztukais tai svarstau ar prie kokiu -10 reik vilnonio storo ar uztenka plono medvilninio,nes jau taip isgyre parduotuvei kad iki -25 isbandytas,jei ka ateikit spresim,vos ne grazinsim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiizu: 24 spalio 2013 - 16:20
Pas mane buna su golfuku ir kokiu megztuku. Nu tikrai nesusalo. O mazaja su pukinuku dar kisu i vilnos vokeli, jei lauke ilgiau zadam but ir salta. Batuose kojos sala, jei yra linke prakaituot. Bet mums batukai irgi pasiteisino. Tik vienas ju minusas, kad pasirode slidus.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 10 23, 13:53)
Sveikos,

ką jūs velkat po Columbios pūkiniu kombinezonu pusmetinuką tokiu oru?
Prieš pora dienų buvau apvilkus bodžiuku, storu šliaužtu, Columbia kombiu, šalikas, kepurė. Ir vaikas...sušalo  doh.gif Šias dienas velku taip pat + vilnonės kojinės, ir stora flysinė antklodė. Bet, tai dar pliusinė temperatūra  doh.gif

o kombis buvo naujas?

Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2013 10 28, 16:49)
o kombis buvo naujas?

Aha, naujas. Net neploviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 10 23, 13:53)
Sveikos,

ką jūs velkat po Columbios pūkiniu kombinezonu pusmetinuką tokiu oru?
Prieš pora dienų buvau apvilkus bodžiuku, storu šliaužtu, Columbia kombiu, šalikas, kepurė. Ir vaikas...sušalo  doh.gif Šias dienas velku taip pat + vilnonės kojinės, ir stora flysinė antklodė. Bet, tai dar pliusinė temperatūra  doh.gif

as ir kelis kartus jau meginau si kombi 2men kudikiui. tai velku tik bodziuka ir medvilnini sliauztinuka.. nu ir silta jam tikrai. buvau flysini kostiumeli apvilkus ant bodziuko, tai baisiai suprakaitavo..
bet as kolkas tik autokedutej ji isbandziau, tai joje manau vistiek silciau nei lopsyje. bet ziemai jeigu ka, turiu kailini vokeli i lopsi. bet kazin ar nebus per karsta jei su pukiniu kombiu, dar i kailini voka g.gif nu bus matyt. bet kolkas tai as labai patenkinta columbia http://www.outdoorcl...ducts_id=153411
Atsakyti
Dilema didžioji ištikusi, patarkite ir "apšvieskite" mane, mano merginos ūgis 92 cm, prie stambesniųjų, kuris dydis atskiro Snow Slush kombinezono būtų tinkamesnis 3T ar 4T? Norime debiutuoti "kolumbininkų" gretose, todėl savo patirties sukaupę dar neturim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_mama @ 2013 11 05, 23:41)
Dilema didžioji ištikusi, patarkite ir "apšvieskite" mane, mano merginos ūgis 92 cm, prie stambesniųjų, kuris dydis atskiro Snow Slush kombinezono būtų tinkamesnis 3T ar 4T? Norime debiutuoti "kolumbininkų" gretose, todėl savo patirties sukaupę dar neturim smile.gif

4 T,nes 3T kelnes jusu mergaitei bus tik tik.
Atsakyti
Įtariu, idealiaus variantas būtų 4T kelnės ir 3T striukė, bet po jūsiškio patarimo drąsiai apsisprendžiau pirkti 4T, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 11 06, 07:09)
4 T,nes 3T kelnes jusu mergaitei bus tik tik.

Ar 4T nebus per didelis g.gif , nes musu ugis dabar 98 ir tikrai yra kur dar augti.
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2013 11 06, 19:33)
Ar 4T nebus per didelis  g.gif , nes musu ugis dabar 98 ir tikrai yra kur dar augti.

Striuke bus didoka, bet 3T kelnes 92 cm ugio vaikui bus kaip tik. Pavasari mano sunus buvo 92 cm ugio, tai kelnes net kelesi i virsu kai sedejo, sakyciau buvo trumpokos. O cia dar visai ziemai i prieki perka zmones, juk vaikas paaugs, tikrai geriau nepirkti 3T kelniu.
Atsakyti
Laba,

Galvoju savo mazylei ziemai pirkti Columbia kombinezona. Gruodi jai bus metukai,dabar ugis 72cm. Kiek zinau kombiai pamazinti,tai reiktu imti 18 men?
Bei gal galite patarti,ar saltai ziemai prie minusinea temp.,tinkamas modelis Snuggly Bunny Downt Bunting su 60% puku ir 40% plunksnu?

Is kur dabar rekomenduotumet pirkti? Is uzsienio siustis manau jau pavelavau.. Ziuriu yra zmogeliuku internete kurie skelbias parduodantys naujus kombius po 170-200 lt..
Atsakyti