SUTINKU SU JEma
As dabar irgi pirkau dvieju daliu, butent todel, kad isrengti patogiau bus. Dabar sulaukem to laiko, kai labai nenori rengtis. Siaubas kazkoks, kai tik reikia aprengti, tai rekia, rieciasi, ciut ne griuna, tai man bus lengviau, kai reiks kur nurengti. Nuimsiu striuke, o kelnes lai buna.
QUOTE(JEma @ 2013 10 22, 16:30)
Del patogumo tai as manau dvieju daliu tikrai patogiau. Na iki metuku gal ir vienos dalies... Ar atvykus i koki prekybos centra dvieju daliu kombi galima dalimis isrengti...
Ne tik dėl prekybcentrių patogiau atskiri, bet man aktualiau dėl važiavimo mašinoje, kai ilgesnė kelionė; pas gydytoją. Jei tik vientisą turėt, tai manau, mažam vaikui, dar nenešiojančiam batukų, kad viešoj įstaigoj būtų galima greit ir lengvai išrengt
Nors savo beveik 2,5 m. vaikui šiemet turiu ir striukę (dar reiks ir kombikelnes kokias nupirkt), ir vientisą kombį. Striukę į "viešas" įstaigas, svečius važiuot, o vientisas (po apačia flysinis ištisinis kombis) į lauką. Toks derinys patogiausias mano manymu
Va butent, ir as uz vientisa kombinzona lauke. Juk mazas vaikas, duosis, griuvines sniege, kaskart reiketu ziureti ar neprilindo sniego po nugaryte
Mes pernai Spotty Otter turėjom pūkinį vientisą ir labai džiaugėmės. Jis dviem užtrauktukais atsisega iki pat apačios, tai aš saviškę ir aprengt ir nurengt miegančią sugebėdavau.
Gaila vyresniems pūkinių vientisų mažai, nupirkom dabar Columbia dviejų dalių. Bet manau, kad po sniegą voliotis vienareikšmiškai patogiau ištisinis.
Gaila vyresniems pūkinių vientisų mažai, nupirkom dabar Columbia dviejų dalių. Bet manau, kad po sniegą voliotis vienareikšmiškai patogiau ištisinis.
Sveikos,
ką jūs velkat po Columbios pūkiniu kombinezonu pusmetinuką tokiu oru?
Prieš pora dienų buvau apvilkus bodžiuku, storu šliaužtu, Columbia kombiu, šalikas, kepurė. Ir vaikas...sušalo Šias dienas velku taip pat + vilnonės kojinės, ir stora flysinė antklodė. Bet, tai dar pliusinė temperatūra
Prieš pora dienų buvau apvilkus bodžiuku, storu šliaužtu, Columbia kombiu, šalikas, kepurė. Ir vaikas...sušalo Šias dienas velku taip pat + vilnonės kojinės, ir stora flysinė antklodė. Bet, tai dar pliusinė temperatūra
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 10 23, 14:53)
Sveikos,
Kiek seku Columbios temą, tai man susiformavo nuomonė, kad šita firma labiau aktyviem arba "šiltiem" vaikučiam labiau skirti, nes mano kleckas tikrai būtų sušalęs Analogiška draugės situacija su Columbia batais, mažai vaikštančio vaiko kojytės šalo...
O.T. Turėjau Lenne kūdikiui su 150 g pašildymu (berods iki -15 ar -20 tinkamas skaitos, turbūt pan. ir Columbia pūkinukas), ir kažkur prie +10 temperatūros po 20 min vaiko rankytės/kojytės buvo ledinės (užlenkus abiejų kombių rankyčių ir kojyčių atvartukus nešiaus su mei tai), nors po apačia buvo apvilktas North66 flysiniu kombiu (čia jei gerai atsimenu net ne paprastas, o mikro flysas). Teliko žiemai pirktis Lenne su 330 g. pašildymu, tada su flysiniu kombiu po apačia buvo jau gerai šaltom žiemos dienom (nešamam ant rankų arba nešyklėj, t.y. nebuvo naudojami jokie pledukai)
Papildyta:
QUOTE(Performance @ 2013 10 22, 16:08)
Ir as lygiai del to pacio metaus Ziurejau pradzioje dvieju daliu, Columbios Buga, bet pasnekejau su drauge, tai ji tokio amziaus vaikui (1.5metuku) patare imti vientisa. Tai dabar ziuriu vientisa, bet butu idomu ir daugiau nuomoniu isgirsti Del aprengimo, man kaip tik atrodo kombinzonas greiciau ir lengviau apsirengia.. O del pigumo tai ir man idomu, kodel kombiai pigesni
Patiems maziausiams kurie dar nevaiksto as tik uz vientisa kombi, ir aisku paprasciau ir patogiau su dviem uztrauktukais (mes turejom vilnonini kombi/vokeli su kuriuo ne karto nebuvo susale net salciausia ziemos diena).
Jau vaikstantiems vaikams i lauka t.p. tik vientisas. Mes apsirengdavom labai greitai, o svarbiausiai drasiai po sniega galedavo voliotis ir niekas niekur neikrisdavo. Visada budavo sausas ir is niekur nereikedavo sniego krapstyti.
Jeigu i prekybos centra ar svecius ir t.t. kur reikedavo nusirengti, tai dedavomes striuke ir siltus dzinsiukus su flysiniu pamusaliuku. Kelis kartus buvom nueja su kombikelnemis bent jau maniskis budavo susiles ir slapias.
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 10 13, 08:25)
Ir mane domina tas klausimas,kas geriau columbia ar gap pukinis kombis? Columbia turejom, patiko,buvo siltas. Noretusi pabandyt Gap,bet bijau nusivilti..
manyciau, i ta pacia eile reiketu rikiuoti ir Spoti Oter kombiukus;
lyginant su Columbios ir Gap'o kombiukais ir kombikelnemis, jie zymiai kokybiskesni, siltesni ir patogesni; tik tiek kad brangesni; Spoti Oter vientisi kombiukai mazinti, kombikelnytes atitinka savo dydzius, salta ziema po jais nereik vaiko prirengti; su Columbios vientisu, su omnishield technologijom, visad tekdavo nerimauti ar nesushals..
QUOTE(juurag @ 2013 10 23, 22:05)
manyciau, i ta pacia eile reiketu rikiuoti ir Spoti Oter kombiukus;
lyginant su Columbios ir Gap'o kombiukais ir kombikelnemis, jie zymiai kokybiskesni, siltesni ir patogesni; tik tiek kad brangesni; Spoti Oter vientisi kombiukai mazinti, kombikelnytes atitinka savo dydzius, salta ziema po jais nereik vaiko prirengti; su Columbios vientisu, su omnishield technologijom, visad tekdavo nerimauti ar nesushals..
Aš tai nesutikčiau, kad Spotty Otter kombinezonai mažinti 6-12 mėn kombinezoną gamintojas rekomenduoja 70 cm ūgiui maniškė į jį iki kokių 76 cm tilpdavo uždengtom kojom. Su batukais gal net iki 80. Tik jo klešnės trumpos, tai atsisėdus jau kojos išlįsdavo . Nežinau kaip su didesniais dydžiais, gal tie ir mažinti, nes kaip supratau 6-12 mėn. ir 1-2 m. nelabai skiriasi.
Bet dėl gerumo sutinku, puikus kombis.
Vieni raso,kad po Columbijos kombiais nieko beveik nerenge,kiti kad susala vaikai, nesuprasi...o kaip Jus suprantat kad vaikui salta:) rankytes ir kojytes visad saltos buna....
Suprast kad karsta atejus tai aisku - suprakaitaves bus...o kad salta?
QUOTE(Kiizu @ 2013 10 24, 11:07)
Vieni raso,kad po Columbijos kombiais nieko beveik nerenge,kiti kad susala vaikai, nesuprasi...o kaip Jus suprantat kad vaikui salta:) rankytes ir kojytes visad saltos buna....
niekada šaltos nebuvo
Bet tikrinu spranduką. Tai po to mūsų pirmojo apsirengimo, ne tik kojytės, rankytės, nosytė šalta buvo, bet ir sprandukas
Vyresnlėiui planav au pirkti, bet jis labai nejudrus, tai įtariu, kad nepirksim ir net nežinau, ką bepirkti jam tada...
QUOTE(Kiizu @ 2013 10 24, 11:07)
Tikriausiai ir nuo vaiko priklauso. Aš tai įsivaizduoju, kad jei įkišus ranką po kombiu ten šilta, tai ir vaikui neturėtų šalta būt.
Papildyta:
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 10 24, 11:13)
niekada šaltos nebuvo
Bet tikrinu spranduką. Tai po to mūsų pirmojo apsirengimo, ne tik kojytės, rankytės, nosytė šalta buvo, bet ir sprandukas
Vyresnlėiui planav au pirkti, bet jis labai nejudrus, tai įtariu, kad nepirksim ir net nežinau, ką bepirkti jam tada...
Jei vaikas miega lauke, tai bet kokiu atveju užklot kažkuo reik. O žiemą dar parengsit po apačia kažką šilčiau ir apklosit storiau.
Aš saviškę į šiltą miegmaišį dar kišdavau ir miegodavo lauke po 2 valandas, kol nosis ir skruostai atvėsdavo, tada tempdavau namo. O pasivaikščiojimams užtekdavo megztuko po kombinezonu, tik užpakalis kartais atvėsdavo jei ilgiau pasėdėdavo ant sniego.