Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(cole1 @ 2013 10 14, 09:20)
labai reiktų pasikeisti-pirksiu pūkinę striukę( vis tik vaikinas į daržiuką jau pėdins, tai maža ką tongue.gif )...beje, man su mano mažu vaikinuku labai gerai atitinka columbia dydžių lentelė thumbup.gif

Pukiniu striukiu turime ir mes, vaikinas dvi, mergaite kolkas viena, bet ziuresim, jei nuziureciau koki ilgesni grazu paltuka, gal ir neatsisipirciau ax.gif . Grozis groziu kaip sakant, o i darza Columbia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2013 10 06, 17:45)
Gal kas žinote Oze kokios kainos? Ar labai užkeltos? smile.gif

nupirkom Oze kombi Buga 2 daliu, 399Lt. prailginimas kas klause visai ten viskas super, nieko nesimato, reikia isardyt pora siuliu pamusale ir tada atlaisvins virsutine medziaga,kuri ties rankovem truputeli paraukta.
Dydziai...mano vaikui 2.3, 3T kaip tik kombis, mes 92-94 mazdaug ugio, o nupirkom 4T...nelabai skiresi man...pagalvojau uzsegsiu virsuj lipuckas labiau,galima net prisiut trukstamu lipucku...pagal ilgi kaip pardavejas pasake, dar plius batai...

Man toks klausimas....kada galima pradet nesiot ta kombi:) prie plius 2-5 ar ne karsta...
ka tuomet po apacia rengt... gal tik striuke...nu jau tooooks plonytis kad net baisu:)

ir kaip rengiat prie kokiu -5...ka po apacia...
Papildyta:
QUOTE(ramsamsam @ 2013 10 08, 22:42)
sakykit man neismanelei, sito kombio pasiltinimas 150 gr, tai cia striukes 150 gr pasiltinimas ar kelniu ar abieju kartu?
http://www.ourgarden...p/?p=B008MW08KK

striuke 150, kelnes 100g.
Papildyta:
oze Greater Outdoors parduotuve....
Atsakyti
jei kas ieskot ir turi galimybe is JAV parsisiust ne per tarpininkus tai supper variantas....2T ir 3T dydziai like...
http://www.sunandski...e...=1&CartID=1
Atsakyti
Gal jau yra isigijusiu naujos kolekcijos vientisu kombiu, kokie atsiliepimai, ar dydziai taip p at mazinti? 4u.gif
Atsakyti
Ziurineju dabar kombiukus Columbia, matau yra 80 gr. pasiltinimo variantu. Ar musu ziemai mazai, reikia 140 g.?
Atsakyti
Sveikos, siais metais isigyjome si kombi http://www.amazon.co...a kids snowsuit esame begalo patenkintos, bet niekaip nesuprantu kaip yra su ta "augimo funkcija"? kombis augantis bet per kur ten ji prailginti niekaip nesuprantu??? Gal kuri paaiskinsite, ar cia reikia kazkaip praardyti ji per siules?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 10 20, 10:22)
Sveikos, siais metais isigyjome si kombi http://www.amazon.co...a kids snowsuit  esame begalo patenkintos, bet niekaip nesuprantu kaip yra su ta "augimo funkcija"? kombis augantis bet per kur ten ji prailginti niekaip nesuprantu??? Gal kuri paaiskinsite, ar cia reikia kazkaip praardyti ji per siules?

striuke ar didinasi, tai nezinau, o kelnes tai paziurekite i padalkas, tai pamatysite, kad atardzius siule, kelnes pailges ~2cm, t,y, per tiek, kiek uzlenkta.
Atsakyti
Parasyta kad ir striuke didinasi, tai viskas aisku reiks ardyti kai prireiks, o didinsis sis kombis net 3,8 cm
Atsakyti
QUOTE(jurgiuksx @ 2013 10 13, 19:32)
sveikos 4u.gif
mes nusipirkome 24 mėn vienitsą kombį (esam 78 cm 10mėn) ir gerokai skęstam, tai dabar jau nebežinau ar grąžint ir imt 18 mėn, iš kur žinoti kiek tas vaikas užaugs  doh.gif

24 mėn. vientisą kombinezoną pirkau savo apie 81 cm ūgio vaikui (1,2 metų.), tai galiu pasakyti, kad bus šiaip žiemai pats tas! 18 mėn. kombį pirkome, kai vaikas dar nevaikščiojo ir buvo apie 68 cm, tai irgi buvo pats tas, nes visą žiemą tiko su užlenktais rankyčių ir kojyčių atvartais, kas labai gerai dar nevaikštančiam vaikui.
Atsakyti
O as vistik metausi GAP ar COLUMBIA... Mazylei vientisas ar is dvieju daliu... Kazkaip vientisi pigiau, kazi kodel? Ir galvoju, kad is dvieju daliu gal patogiau... O kaip i tuos vientisus patogu vaika ikisti ypac storuliuka? Cia kalbu apie metinukus su + smile.gif

O Columbia kelnes kazkuom ypatingos? Jei ne is komplektu? reikia dickei i darza kombi kelniu. Tai norisi patvariu. Bet darzeliniu striukiu gal 3 turim... Tai mastau, gal verta tik kombi kelnes pirkti?
Atsakyti
[quote=JEma,2013 10 22, 14:58]
O as vistik metausi GAP ar COLUMBIA... Mazylei vientisas ar is dvieju daliu... Kazkaip vientisi pigiau, kazi kodel? Ir galvoju, kad is dvieju daliu gal patogiau... O kaip i tuos vientisus patogu vaika ikisti ypac storuliuka? Cia kalbu apie metinukus su + smile.gif

Ir as lygiai del to pacio metaus g.gif Ziurejau pradzioje dvieju daliu, Columbios Buga, bet pasnekejau su drauge, tai ji tokio amziaus vaikui (1.5metuku) patare imti vientisa. Tai dabar ziuriu vientisa, bet butu idomu ir daugiau nuomoniu isgirsti ax.gif Del aprengimo, man kaip tik atrodo kombinzonas greiciau ir lengviau apsirengia.. g.gif O del pigumo tai ir man idomu, kodel kombiai pigesni bigsmile.gif
Atsakyti
Del patogumo tai as manau dvieju daliu tikrai patogiau. Na iki metuku gal ir vienos dalies... Ar atvykus i koki prekybos centra dvieju daliu kombi galima dalimis isrengti... Uzmigus mazylei paprasciau is kombio dvieju daliu isrengti. Musu pupa labai jautri tai be sansu butu istraukti is vientiso kombio ypac jei nera uztrauktuku ant abieju kojyciu (kad atsitrauktu kaip vokelis). Na nezinau - pasimetime. Tikrai mamkos patarkis smile.gif

Ir dar ar tikrai pakaktu Buga set 4T imti 104cm mergytei? Ziuriu visur raso kad iki 102cm... Tai kokio tada mums ieskoti? Vel pasimeciau smile.gif
Atsakyti