Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 10 10, 23:06)
bet kai kuriu columbia modeliuku kelniu reguliuojasi sleikutes ir vistiek jos gali buti per trumpos unsure.gif

Deja taip,nebent pirksite auganti su vaiku modeli.
Atsakyti
Sveikos. Skaitau skaitau visa temute ir nusprendziau geriau tiesiogiai uzklausti smile.gif
Noreciau kombinzonu abiems savo panelems. Visu pirma sprendziu kas geriau GAP (nesam pacios turejusios bet giria) ar Columbia?
Jei Columbia tai kokiu dydziu vistik reiktu? Dicke yra mazdaug 102-104cm dabar. Jai 3 metukai. Panasu, kad ilga virsutine dalis (ar kolumbia kelniu virsus reguliuojamo ilgio?). Tai kokio dydzio jai reiktu? Uztektu 4T?
Mazyle mano isvis sunkiai nusakomo dydzio biggrin.gif Jai 11men tik bet pries menesi buvo 75cm ir svere 12kg (rubelius devim 12-18 arba 18men) doh.gif Baisiai storas uzpakaliukas ir leskos (neitelpam i kelnes, o jei telpam tai negalim atsisesti) biggrin.gif Kokio jai dydzio reiketu?

Ir visgi koks modelis geriausias musu klimatui (tiek dickei tiek mazei)? Ksi bus -20-(-35) tikrai i lauka neisim. Bet kad prie dregno ir pakankamo minuso neturetu buti salta.

Aciu visiems atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 11, 15:30)
Sveikos. Skaitau skaitau visa temute ir nusprendziau geriau tiesiogiai uzklausti smile.gif
Noreciau kombinzonu abiems savo panelems. Visu pirma sprendziu kas geriau GAP (nesam pacios turejusios bet giria) ar Columbia?
Jei Columbia tai kokiu dydziu vistik reiktu? Dicke yra mazdaug 102-104cm dabar. Jai 3 metukai. Panasu, kad ilga virsutine dalis (ar kolumbia kelniu virsus reguliuojamo ilgio?). Tai kokio dydzio jai reiktu? Uztektu 4T?
Mazyle mano isvis sunkiai nusakomo dydzio biggrin.gif Jai 11men tik bet pries menesi buvo 75cm ir svere 12kg (rubelius devim 12-18 arba 18men)  doh.gif Baisiai storas uzpakaliukas ir leskos (neitelpam i kelnes, o jei telpam tai negalim atsisesti)  biggrin.gif  Kokio jai dydzio reiketu?

Ir visgi koks modelis geriausias musu klimatui (tiek dickei tiek mazei)? Ksi bus -20-(-35) tikrai i lauka neisim. Bet kad prie dregno ir pakankamo minuso neturetu buti salta.

Aciu visiems atsakiusiems  4u.gif

Ir mane domina tas klausimas,kas geriau columbia ar gap pukinis kombis? Columbia turejom, patiko,buvo siltas. Noretusi pabandyt Gap,bet bijau nusivilti..
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mes nusipirkome 24 mėn vienitsą kombį (esam 78 cm 10mėn) ir gerokai skęstam, tai dabar jau nebežinau ar grąžint ir imt 18 mėn, iš kur žinoti kiek tas vaikas užaugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuksx @ 2013 10 13, 18:32)
sveikos 4u.gif
mes nusipirkome 24 mėn vienitsą kombį (esam 78 cm 10mėn) ir gerokai skęstam, tai dabar jau nebežinau ar grąžint ir imt 18 mėn, iš kur žinoti kiek tas vaikas užaugs  doh.gif

Bent jau mūsų turimas 24 mėn. yra 80 cm ilgio, tai tikrai Jums geroookai per didelis.
Atsakyti
Columbia tikrai praktiskiau, nes neslapma. Bet leliuliui kuris vezime sedi ar rogese, as pirkciau GAP gal, graziau man biggrin.gif
Maniskiams, pasiteisino labai Columbia pernai, bet ir GAP turejome, kaip pakaitinius, bet beveik nereikejo.
Siems metams turime tik Columbia. Del triju kartu kai skalbem, apsiesime ir be pakaitiniu biggrin.gif
Jema, del dydzio, mazyciu nepamenu, o su didzkes ugiui 4T per akis uzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 spalio 2013 - 20:22
Pukepuke aciu uz mintis. Vadinas mazei gali but ir Gap... O va dickei geriau tada Columbijos. Ir kur as buvau pavasari kai sale buvo smile.gif Svarbu batu per mazu ir per dideliu prisisiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 13, 21:20)
Pukepuke aciu uz mintis. Vadinas mazei gali but ir Gap... O va dickei geriau tada Columbijos. Ir kur as buvau pavasari kai sale buvo smile.gif Svarbu batu per mazu ir per dideliu prisisiunciau smile.gif

Aš savo trimečiui visus metus pirkau Columbia. Pirmus metus pirkau Columbia pūkinuką vientisą ( jums manau užtektų 18 mėn,), pernai turėjau First snow ( superinis kombis, kai nešalta ir kai šalta taip pat, kai jau labai šalta buvo, niu kokia -15, tai dėdavau pūkinę striukę ant kombi kelnių), o šiemet pirkau Buga augantį su vaiku( tikiuosi, kad pasiteisins biggrin.gif ), niu ir dar jei
labai reiktų pasikeisti-pirksiu pūkinę striukę( vis tik vaikinas į daržiuką jau pėdins, tai maža ką tongue.gif )...beje, man su mano mažu vaikinuku labai gerai atitinka columbia dydžių lentelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 13, 22:20)

Sveikutes, skaitau susidomejusi sia temute,. Ir is kur Jus siunciates siuos puikius rubelius? Gal nuorodele imestumete? Mano maziukui 8 menesiai. Vakar Oze matavomes pukinius ir dvieju daliu kombiukus. Jo ugis 71 cm, bet tiko tik 80 cm kombis is plocio, nes mazesnis neuzsitrauke prie kaklo. O dvieju daliu 80 dydzio buvo labai grazus, rankoves tik per ilgos ir sunku atraitoti, o kelnes pasismauke i virsu ir visai gerai atrode, tik idomu prie kokio salcio galima ta dvieju daliu deveti vaikui. Jam vasario pradzioje sueis metukai, letai auga mano maziukas, sveria 8 kg dabar. Bet turi pustus zandukus ir pagurkliuka, del ko buna sunku uztraukti kombiukus iki galo. 80 dydzio pukinis uzsitrauke, bet siek tiek braizo jam smakriuka uztrauktukas. Ar ir Jums taip buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siauresiaure: 14 spalio 2013 - 09:20
sveikos 4u.gif
mes nusipirkome 24 mėn vienitsą kombį (esam 78 cm 10mėn) ir gerokai skęstam, tai dabar jau nebežinau ar grąžint ir imt 18 mėn, iš kur žinoti kiek tas vaikas užaugs  doh.gif

jei turite galimybe matuoti 18men, matuokites, aklai nepirkite-jo klasta, per trumpas klynas. per galunes jis kaip ir atitinka, bet vaikai tokiame amziuje buna labai skirtini, buna trumpakoju ir ilgakoju. tad per klyna galite ir netilpti, ypac i ziemos pabaiga.

Atsakyti
QUOTE(erkala @ 2013 10 11, 01:01)
sakykit kur ten oze? noreciau nuvaryt pasimatuot nes neaisku kaip su dydziais
Papildyta:
sveiki,gal parduodat siemet 24  mirksiukas.gif
Papildyta:
Niu net nemaniau kad kombio pirkimas gali but tox uzsiteses ir komplikuotas  doh.gif  Berniukui 9men 10kg auxtas ir smulkus.Bet nk nesuprantu kokio dydzio pirkti kombi,nes ziema prades vaixioti. Manau geriausias pukinis vientisas,bet va koki dydi imti...
Gal kas is mamyciu parduoda? Domina tik puikios bukles 4u.gif

Aisku, kad imkit tik vientisa ir pukini. Nes jeigu vaikutis tik dabar prades vaikscioti, tai ziema lauke tikrai dar nevaikscios mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif

Iki pavasario galit kokius 6cm paaugti, daugiau nelabai. Tai ziurekit, kad tiktu iki 86ugio.
Atsakyti
Maniškis 77cm ūgio ir 12kg pirkau 24mėn vientisą pūkinį ir puikiai tinka smile.gif
Atsakyti