Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(jurgyte666 @ 2013 10 01, 16:16)
na mes esam 86 cm ir mums jau 24 men mazas  cool.gif

nebent per klyna...( nes vaikai per klyno matmeni buna skirtingi labai).
per ilgi nepatikesiu, pagal galunes jis atiinka 2metus, net tuos 90-92cm atitinka. netelpa dazniausiai del klyno.
ir nebent as kalbu apie atidengtas galunes-su batais ir pirstinem, o jus jeigu deti vaika i tas kiseneles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grapes @ 2013 10 01, 17:56)
Svarstau savo 7 menesių

turite buti bent 78cm ugio....na jau visai blogiausiu atveju 76, kitaip kolkas skelsite. aisku galite visada matuotis, bet gyvai....

Papildyta:
QUOTE(Simu @ 2013 10 01, 14:28)
Prašau nesupykti, jei čia jau visiems viskas aišku, bet aš norėjau paklausti, ar yra skirtumas tarp kombinezonų:
snow power
buga set
slope set

kuris čia iš jų augantis?

augantis paskutinis, bet jei tiksliai jis vadinasi
frosty slope set -jis augantis. (nes slope set skirtingu yra yra pvz ice slope -kurio striuke turi 240gr pasiltinimo ir t.t.)
visi jusu 3 setai turi tuos 150gr, skirtumas modelyje, ir medizgoje. vienur omnitechas, kitur omnisieldas, kaip kas megsta. apie medziagas galite pasiskaityti columbijos technologiju spec.
Del augancio modelio siulyciau pasiziureti gyvai - nes kaip ir kiekviename daikte kuo daugiau funkciju-tuo didesne nesamone. Parduodant deveta jis jau nebebus Augantis, nes visa augima panauduosite jus smile.gif)), tik siulau gyvai pamatyti-pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 10 01, 11:57)
jei jus apie tuos 150gr-tai ju nebuna puikiniu, nebent tie sintetiniai pukai=bet kas tai yra realia neisivaizduju.

geriau imkite tikra vientisa pukini, kuris yra tikrai siltesnis negu betkuris termokombis, net 150gr, ir nesukite sau galvos smile.gif, pasikartosiu 24 pukinukas tinkamas 78-89cm vaikams.

Ačiū už patarimus 4u.gif
Sakykit, o 24mėn ir 2T dydžiai čia tas pats ar skiriasi? biggrin.gif
Kitą žiemą turėsim 2.5metų, ar perkant 3T dydį užtektų ir kitai? Nebūtų didokas šiai? Nes ūgis jau dabar 82cm, Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 01 spalio 2013 - 22:14
QUOTE(Klauda @ 2013 10 01, 23:14)
Ačiū už patarimus 4u.gif
Sakykit, o 24mėn  ir 2T dydžiai čia tas pats ar skiriasi?  biggrin.gif
Kitą žiemą turėsim 2.5metų, ar perkant 3T dydį užtektų ir kitai? Nebūtų didokas šiai? Nes ūgis jau dabar 82cm, Dėkoju 4u.gif

Jums jau dabar reikia 3 T. Mano sunus praeita rudeni pradejo nesioti budamas 82 cm,tai pavasari kelnes buvo trumpokos.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 10 02, 05:03)
Jums jau dabar reikia 3 T. Mano sunus praeita rudeni pradejo nesioti budamas 82 cm,tai pavasari kelnes buvo trumpokos.

Ir aš tos pačios nuomonės, pagal dydžius mums reiktų 3T šiai žiemai..bet kaip neilgam užtenka, tik sezonui.
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2013 10 01, 23:14)
Ačiū už patarimus 4u.gif
Sakykit, o 24mėn  ir 2T dydžiai čia tas pats ar skiriasi?  biggrin.gif

Mes nusipirkom 24 mėn. kombinezoną ir jis dar į didžiają pusę, o mūsų ūgis toks pat 82 cm mirksiukas.gif Jei būtume ėmę 3T manau skęstume kaip reikiant smile.gif
Klauda, seniai matyta, ar bepameni kaip bendravome kažkurioje temoje prieš šimtą metų
Atsakyti
Mamukai, nesupykit, bet keista skaityt kai jūs savo mažyliams norite kelioms žiemoms nupirkti kombinezonus...Juk vaikai auga, kad užtektų kelioms žiemoms, reikia pirkti tokio dydžio, kad keletą kartų reiktų užlankstyti ir vaikui bus nepatogu ir vaizdas nekoks 4u.gif Mano nuomone, pirmiausiai vaikui turi būti patogu judėti, o su didele apranga, kaip ir mums pačioms, būtų nepatogu...
Atsakyti
kam keista, o kas ir $ nelabai turi kad pirkti vienam sezonui rubus. ne visos gi perkasi naujus, brangiausius. yra tokiu kurios perkasi ir devetus keliems metams.
Atsakyti
Sveikos, aš dar su vienu klausimu:
ar visi pūkiniai vienodai šilti? 80/86 dydžio? ar yra kokio specifiniu dalyku kuriu reiketu paklausti pries perkant?
Tuos kur po apytiksliai apie130-160 internete perparduoda žiūrinėju. Realios kainos tokios?
Atsakyti
taip del siltumo vienodi, kasmet skiriasi tik spalva , nezymus dizaino elementai.
realios kainos mazesnes, (nukainuotu nauju perkant is uzsienio). bet kad gauti realia gera kaina jus jau pavelavote, zmones uzsipirkynejo ~pavasari-vasara.
todel kaina 130-160-200lt perkant LT normalios, priklausomai nuo kolekcijos, dydzio spalvos. ir lyginant su Columbia OZAS.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 10 04, 13:14)
ir lyginant su Columbia OZAS.

o kas čia do vieni doh.gif blush2.gif
Atsakyti
na prekybcentry ozas..yra columbijos dileriai..(ne atstovai) lyg.
Atsakyti
Mūsų ūgis 81cm, ar columbios kombio užtektų 24men? ar jau imti dar didesnį dydį ir 2 dalių?
Atsakyti