http://www.amazon.co...=pd_sim_sbs_a_1
tas su zalsvu, nesuprantu vientisas ar 2 daliu? Nematytas toks Zieminis jis ar nelabai
Radau kad 2 daliu, o kazin ziemai tinkamas? striuke lyg ne pukine o gal ir be pukines buna silta
o cia jau kaina skaitosi gera, ar dar pigiau suzvejot galima? Is kur dar be tarpininkiu galim aparsisiusti? Kazin muito negali is amazono uzmest?
QUOTE(~me2za~ @ 2013 09 10, 07:26)
Labas rytas
nusprendziau savo maziui ziemai Columbia 2-ju daliu kombinezona nupirkti, bet dabar irgi neapsisprendziu del dydzio.
Vaikas 2m.7men. siuo metu ugis 93cm. Tai kokio dydzio kombi jam reiktu pirkt?
Gal patarsit? Aciu
nusprendziau savo maziui ziemai Columbia 2-ju daliu kombinezona nupirkti, bet dabar irgi neapsisprendziu del dydzio.
Vaikas 2m.7men. siuo metu ugis 93cm. Tai kokio dydzio kombi jam reiktu pirkt?
Gal patarsit? Aciu
Na o mes 2m.7 mėn. dabar, ūgis 90 cm, svoris 11 kg, tai ėmiau 3T ir mums dar jis didelis Tai manau, kad žiemai tikrai užteksim. Mano būtent šis
Manau, kad dar ir nuo modelio priklauso, nors jei pagal metus, tai mes kai buvom beveik 1m. nešiojom 12 mėn. , pernai nešiojom 24 mėn. na o vat šiemet 3T ( manau, kad mums pasisekė ir dydis pagal metus atitinka )...bet čia tikrai ne visiems, tiesiog mano vaikinas labai mažutis ir smulkutis
QUOTE(cole1 @ 2013 09 15, 15:14)
Sveiki, kur pirkote jei ne paslaptis tokio modeli? Aciu
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2013 09 15, 19:35)
Sveiki, kur pirkote jei ne paslaptis tokio modeli? Aciu
Visai nepaslaptis Ant kombiuko net matyt
www.penkisezonai.lt
Šiemet nusprendžiau niekur nieko neieškot, kur pigiau, o va tiesiog nusipirkt ir įvertint tuos Buga kombius ( beje, šiam modely man patiko, kad nėra to didžiulio užrašo, kuris, kaip rašė mamytės, pasitrina)
QUOTE(cole1 @ 2013 09 15, 21:59)
Visai nepaslaptis Ant kombiuko net matyt
www.penkisezonai.lt
Šiemet nusprendžiau niekur nieko neieškot, kur pigiau, o va tiesiog nusipirkt ir įvertint tuos Buga kombius ( beje, šiam modely man patiko, kad nėra to didžiulio užrašo, kuris, kaip rašė mamytės, pasitrina)
www.penkisezonai.lt
Šitas modeliukas jei neklystu yra "augantis". Gal galit pasakyt kokiu būdu, iš kur ten tas kombiukas didinasi (išskyrus kelnyčių užsegimą ant pečių)?
QUOTE(egliauskaite @ 2013 09 15, 22:09)
Šitas modeliukas jei neklystu yra "augantis". Gal galit pasakyt kokiu būdu, iš kur ten tas kombiukas didinasi (išskyrus kelnyčių užsegimą ant pečių)?
Taip, jis " augantis" su vaiku Vidinėj kelnių ir striukės prie rankovių galų pusėj yra įsiūta medžiagos apie 3 cm( iš viršaus atrodo, kad paraukta tiek rankovės tiek kelnės). Tai va, jei matot, kad jau išaugsit, reikia tik tą įsiuvą išardyt ir vualia-pailgėja kelnės ir rankovės. Manau, kad tai labai gera mintis taip juos pasiūt
Sveikutes gal kas kur nors uzmatete is kur dabar parsisiusti ziemini columbia kombinzona su akcija, dydis 4T?
Sveikos merginos, atejau ir as patarimo:
gavau stai tokia striukyte
http://www.sierratra...-girls~p~4437u/
sudeti raso -Insulation: 60% duck down, 40% waterfowl feathers
Bet kai apsirengem ji tokia plonyte pasirode,kad emiau dvejoti ar nesusalsim (pries tai tik gap pukinukes turejom, tai neturiu su kuo palyginti-jos zymiai storesnes)
Dekoju, kas atsakys
gavau stai tokia striukyte
http://www.sierratra...-girls~p~4437u/
sudeti raso -Insulation: 60% duck down, 40% waterfowl feathers
Bet kai apsirengem ji tokia plonyte pasirode,kad emiau dvejoti ar nesusalsim (pries tai tik gap pukinukes turejom, tai neturiu su kuo palyginti-jos zymiai storesnes)
Dekoju, kas atsakys
QUOTE(rasabraske @ 2013 09 16, 18:20)
Sveikutes gal kas kur nors uzmatete is kur dabar parsisiusti ziemini columbia kombinzona su akcija, dydis 4T?
O mes 3T ieskom
Kiek kur ziurejau tai dydziai mazuliukai tik like..o siaip pilna kaina apie 124 dol. jei kas kur rasit akcija atrakcija tai saukit rekit
Sveikutės patarimo reik..sūneiui db 8 mėn, norim pirkti vientisą kombį, kad užtektų šiai žiemai. Tai pirmai žiemos pusei norėsis užlenktą kombį nešiot, o vėliau jau turbūt su batukais reiks..neapsisprendžiu kokį dydį pirkti 18 mėn ar 24 mėn? Ūgis sūnelio db 75 cm, beveik 9 kg..
QUOTE(*Dancer @ 2013 09 23, 19:18)
Sveikutės patarimo reik..sūneiui db 8 mėn, norim pirkti vientisą kombį, kad užtektų šiai žiemai. Tai pirmai žiemos pusei norėsis užlenktą kombį nešiot, o vėliau jau turbūt su batukais reiks..neapsisprendžiu kokį dydį pirkti 18 mėn ar 24 mėn? Ūgis sūnelio db 75 cm, beveik 9 kg..
Aš imčiau 24mėn. Maniškiui per Kalėdas buvo 9mėn, ūgis buvo apie 80 cm ir svėrėm apie 10kg. Žiemos pabaigoje gailėjausi kad neėmiau didesnio kombio. Realiai tų pirmųjų žingsnelių juk vaikutis vistiek neklampos per pusnis ar pliurzes - per sunku vis dėlto su žiemine amunicija būtų Maniškis savarankiškai pradėjo žingsniuot 9,5mėn, bet žiemą lauke tik kelis kartus buvom savarankiškai pavaikštinėt. Taip kad man būtų buvęs didžiulis privalumas jei būtų užtekę užlenkiamų kojyčių galų Na et aš čia iš savo varpinės šneku, galbūtų yra ir kitokių patirčių