Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(looo @ 2013 09 07, 16:00)
Zmones skaitote tarp eiliu, 3s postus priesh parasiau kad tiks iki 89cm...o tai daugamz 2 metai...

na tik nepykite mirksiukas.gif va kita mamyte raso,kad tokio ugio netgi 3T jau kelnes buvo ant ribos,tai i suprask zmogus smile.gif o pamatuoti galimybes neturim
Atsakyti
QUOTE(Tarskute @ 2013 09 07, 13:23)
Sveikutes,noreciau patarimo,prisiskaiciau visokiu nuomuoniu ir niekaip negaliu apsispresti,mano vaikinukas dabar 83cm ugio,ar mums jau mazas butu 24men. vientisas  pukinukas,pagal ismatavimus tai jis atrodo dar ir didokas,kad butu.Aciu  4u.gif

Maniškis 82cm ir 10,5kg tai dar į 18mėn telpa smile.gif Bet turiu žiemai pasiruošus ir 24mėn atskirą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip manote 104 cm ugio 16 kg svorio mergytei (4metai) nebus perdidelis XS dydzio kombinezonas? Ar geriau tiktu XXS? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nusprendziau savo maziui ziemai Columbia 2-ju daliu kombinezona nupirkti, bet dabar irgi neapsisprendziu del dydzio.
Vaikas 2m.7men. siuo metu ugis 93cm. Tai kokio dydzio kombi jam reiktu pirkt?
Gal patarsit? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2013 09 10, 08:26)
Labas rytas 4u.gif
nusprendziau savo maziui ziemai Columbia 2-ju daliu kombinezona nupirkti, bet dabar irgi neapsisprendziu del dydzio.

As imciau 4T.
Atsakyti
QUOTE(Tarskute @ 2013 09 07, 18:19)
na tik nepykite  mirksiukas.gif  va kita mamyte raso,kad tokio ugio netgi 3T jau kelnes buvo ant ribos,tai i suprask zmogus  smile.gif o pamatuoti galimybes neturim

as nepykstu, tesiog kita mama skaityt irgi mat nemoka, kokios kelnes jei kalba ajo apie vientisa pukinuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2013 09 10, 07:26)
Labas rytas 4u.gif

Mano mergyte yra 2m.6 men. Siuo metu yra 96cm. ir 14 kg. As pirkau 4T dvieju daliu kombi. Nepasakyciau kad labai didelis, na matosi kad didokas, bet dar visa ziema pries aky!
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Reiskias jeigu mano lelius dabar 63cm, tai tureciau pirkti 12month? Jam ziema bus 6men. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trapuciukas @ 2013 09 10, 16:11)
Sveiki  smile.gif
Reiskias jeigu mano lelius dabar 63cm, tai tureciau pirkti 12month? Jam ziema bus 6men.  ax.gif

mes esam panasaus ugio, lapkriti 6 men, pirkau 18 month, 12 pasirode labai mazas, juolab kad ziemos ilgos pas mus, plius dar pagalvojau kad parengt storiau po apacia reiks, 18 dabar yra dar didokas, bet ant ziemos bus pats tas smile.gif
Atsakyti
As manau, kad 12 menesiu jums pilnai pakaks kombio. Kaip jau rasiau anksciau, mano 8 men 74 cm ugio berniujui kaip tik. Be to ir lentelese pateikia, kad 12 men tinka iki 74 cm. Siuo metu turiu 18 men. Tai didelis kol kas. Iki ziemos paaugs:)
Sekanciai ziemai, jei pirksit 18 men vis tiek netiks, bus per mazas. Tad mano nuomone dabar jums reikia 12 men.
uote=Trapuciukas,2013 09 10, 17:11]
Sveiki smile.gif
Reiskias jeigu mano lelius dabar 63cm, tai tureciau pirkti 12month? Jam ziema bus 6men. ax.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2013 09 06, 14:57)
Tai koks Jus vaiko ugis?
Nes pirmiausia reikia ziureti koks vaiko ugi, o ne kiek metu. Vienas trymetis g.b. 102cm ugio, o kitas 92cm.

Siuo metu 94cm, manau visgi imsiu 4T, dar paaugs iki ziemos
Atsakyti
Sveikutes. Na, dairausi ir as saviskiui 2 daliu kombio. Sorry jei jau kalbeta, diskutuota apie tai, kas geriau ar GAP ar Columbia? Columbia tai ziurineju t akur su pukine striukei eina, dvipuse. O gap irgi regis, pukine striuke g.gif Zodziu, man atrodo kad Columbia siltesni, patogesni, patvaresni, taip?
Gal ir tuos ir tuos turejusios ar bent ciupinejusios, pades apsispresti? Na jei nepakis nuomone, ir liksiu ties Columbia, tai velgi, pasitikslinsiu ar gerai manau del dydzio ax.gif Nors vaikas tik 1.5 m, bet dabar 84-85 cm ugio, 14 kg, zodziu ne smulkutis. Tai manau 2T bus mazas (raso kitos mamos kad 86 cm) o 3T gal nepames g.gif (raso 96 lyg cm) Nes dar batukai juk uzsides g.gif O striukes rankoves, na uzlenksiu jei kas g.gif Patarkit prasau ax.gif

Ai, tiesa, o Columbia batukai, ar nera sunkus g.gif jei vaiko koja dabar 14 cm, kokius ziuretis, kokio dydzio, kuris modeliukas yra kad lengvi butu?
Planavau pirkt crocs aulinukus, kai slapia, pliurzes, o kai salta, sausa, sakiau gal EMU g.gif taciau gal blogai mastau g.gif gal patvaresni Columbia g.gif
Jetau jetau kaip sunku nusprest doh.gif Noretusi kad nereiktu pirkinet keleto striukiu, batu, o issirinkt pacius paciausius biggrin.gif
Atsakyti