Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Ašne @ 2013 08 07, 08:43)
ačiū už info  4u.gif
Bet žiūriu kakliukas šio kombio neužsitaiso,

kaklas siame modelyje skaitosi normalus-standartinis, tuose kur dvipusiai uztrauktukas buna dar zemiau. situose konkreciai modeliukuose (dvieju daliu) problema su klynu, kazkokia siek tiek disproporcija(net atsizvelgus i tai jog yra reguliavimo knopkes), todel geriausiai matuotis vietoje. klynas nepazemintas! kaip pvz vientisame. su rankovemis viskas ok, o vat kelnes matuotis manau butina (ypac tada kai kombio dydis ant klaustuko)!

uztat man jusu nurodytame modeliuke medziaga ZE BEST!!! smulkiais kvadraciukais omnisielads su antistainu-labai patvari.

niekaip nesuprantu, kodel jie tokiu kaklu nebegamina-nes jie buvo tobuli!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 08 rugpjūčio 2013 - 10:22
mamytes kokiam saite galima rasti penkiameciui kombinzona dvieju daliu ir trimeciui?
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif Gal esat iš čia: http://www.simplypis...s/columbia.aspx pirkusios? Kaip manot, patikima parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 08 09, 19:01)
Labas, merginos  4u.gif Gal esat iš čia: http://www.simplypis...s/columbia.aspx pirkusios? Kaip manot, patikima parduotuvė?

Normali parduotuve. Man tarpininke is jos yra pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 08 10, 00:04)
Normali parduotuve. Man tarpininke is jos yra pirkusi.

Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mielosios Mamytės, labai prašau pagalbos. Pasimečiau tarp dydžių. doh.gif Mano sūnelis dabar sveria 9,3 o ūgis yra 68. Mums yra beveik 7 mėnesiukai. Patarkite, kokį pirkti dydį žiemai: ar 18 ar 24 dydžio kombinzoną? Ačiū labai iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2013 08 11, 12:26)
Mielosios Mamytės, labai prašau pagalbos. Pasimečiau tarp dydžių.  doh.gif  Mano sūnelis dabar sveria 9,3 o ūgis yra 68. Mums yra beveik 7 mėnesiukai. Patarkite, kokį pirkti dydį žiemai: ar 18 ar 24 dydžio kombinzoną? Ačiū labai iš anksto  mirksiukas.gif

Aš imčiau 18mėn drąsiai, 24 mėn manua gerokai skęsite. Aš nusipirkau savo metinukui 24mėn, tai dar rezervo tikrai turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona911 @ 2013 08 11, 13:14)
Aš imčiau 18mėn drąsiai, 24 mėn manua gerokai skęsite. Aš nusipirkau savo metinukui 24mėn, tai dar rezervo tikrai turim smile.gif

Ačiukas labai mirksiukas.gif , tad pirksiu 18 mėn. dydį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 08 09, 20:01)
Labas, merginos  4u.gif Gal esat iš čia: http://www.simplypis...s/columbia.aspx pirkusios? Kaip manot, patikima parduotuvė?

As pirkau ir ne viena karta Viskas tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 08 09, 18:01)

tik ten siuntimo mokestis dedasi nepriklausomai nuo sumos..apie 3svarus berods..tai turėkit omenyje 4u.gif

QUOTE(garbane99 @ 2013 08 11, 12:26)
Mielosios Mamytės, labai prašau pagalbos. Pasimečiau tarp dydžių.  doh.gif  Mano sūnelis dabar sveria 9,3 o ūgis yra 68. Mums yra beveik 7 mėnesiukai. Patarkite, kokį pirkti dydį žiemai: ar 18 ar 24 dydžio kombinzoną? Ačiū labai iš anksto  mirksiukas.gif

tik 18mėn smile.gif nes 24 bus ir platesnis ir ilgesnis, o juk vaikiukui smagiau su rūbeliais esančiais arčiau kūno 4u.gif
Atsakyti
Jeigu vaiko kojytės ilgis 14cm, kokio dydžio batukai tiktų žiemai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona911 @ 2013 08 11, 13:14)

QUOTE(2Mikro25 @ 2013 08 13, 19:21)
tik ten siuntimo mokestis dedasi nepriklausomai nuo sumos..apie 3svarus berods..tai turėkit omenyje  4u.gif
tik 18mėn smile.gif nes 24 bus ir platesnis ir ilgesnis, o juk vaikiukui smagiau su rūbeliais esančiais arčiau kūno  4u.gif

As ka tik gavau 18 men, maniskiui dabar 7, 5 men tai turbut reikejo imti 24 men g.gif Rankovytes dar turi rezervo, bet kojytes tik tik, o iki ziemos dar yra laiko. Nors tikrai nemegstu per dideliu rubu, jei ka teks ziema pirkti 24 men.
Atsakyti