Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(cole1 @ 2013 08 03, 20:54)
Tai kaip supratau, jei mano vaikinas, nors ir dabar 2m. 6 mėn. , bet ūgis jo tik 89 cm sveria 11,6 kg doh.gif ( per pusę metų paaugo tik 3 cm...čia tėvai nykštukai lotuliukas.gif ), tai aš drąsiai galiu pirkti būtent  Buga kombinezoną 3T  bigsmile.gif
Ar taip ? g.gif

aš irgi pasikliauju būtent dydžių lentele, du sezonus neprašovėm pro šalį, tiko tokiam ūgiui, taip kaip ir parašyta etiketėje
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 08 02, 10:56)
Maniškiui rugsėjį bus metukai, gruodį kaip ir 1 ir 3 mėn. Jis pas mane toks iš smulkiųjų.

Kokį patartumėte pirkti dydį ? 24 mėn. tai čia 2T ? Nebus jis mums per didelis ir per ilgas ? Vis tiek tikiu, kad jis jį nešios tik šią žiemą, o kitą vėl reikės kito 

mes pirkom 24mėn ir 2T..pasirodo jie identiški doh.gif biggrin.gif o šiaip tai siūlau tikrai rinktis 24mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 03, 21:54)
Tai kaip supratau, jei mano vaikinas, nors ir dabar 2m. 6 mėn. , bet ūgis jo tik 89 cm sveria 11,6 kg doh.gif ( per pusę metų paaugo tik 3 cm...čia tėvai nykštukai lotuliukas.gif ), tai aš drąsiai galiu pirkti būtent  Buga kombinezoną 3T  bigsmile.gif
Ar taip ? g.gif

manoji buvo apie 91 tai 3t puikiai tiko wub.gif
Atsakyti
Savo berniukui galvoju žiemai pirkti rope tow batukus. Pėdutės ilgis 13,5 cm. Kokį dydį rinktis? Ir dar turim aukštoką keltį, įdomu ar su tuo modeliuku nebus problemus aunantis batukus?
Dėl kombiuko irgi turiu abejonių. Kaip ir buvau nusprendus imti 3T dydį, bet vis galvoju ar neskęs jame vaikas g.gif Nesinorėtų baigti žiemos su kombiu trumpomis kelnėmis ir rankovėmis, bet didelio maišo irgi nesinori... Vaiko ūgis 86, sveria 12kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliauskaite: 04 rugpjūčio 2013 - 00:29
QUOTE(egliauskaite @ 2013 08 04, 01:27)
Savo berniukui galvoju žiemai pirkti rope tow batukus. Pėdutės ilgis 13,5 cm. Kokį dydį rinktis? Ir dar turim aukštoką keltį, įdomu ar su tuo modeliuku nebus problemus aunantis batukus?
Dėl kombiuko irgi turiu abejonių. Kaip ir buvau nusprendus imti 3T dydį, bet vis galvoju ar neskęs jame vaikas g.gif  Nesinorėtų baigti žiemos su kombiu trumpomis kelnėmis ir rankovėmis, bet didelio maišo irgi nesinori... Vaiko ūgis 86, sveria 12kg.

Mano sunus columbios kombinzona pradejo nesioti ziema,budamas 84 cm ugio ir 12 kg.Neskendo,tik rankoves uzlenkiau. I ziemos pabaiga kelniu ilgio vos uzteko.
Atsakyti
gal galite patarti ar su tokiu nesušals žiemą mano šaltyšė mergaitė ax.gif
user posted image
Ir dar, kam tas užtrauktukas per klyniuką 4 metų vaikui g.gif Ar jis netrugdo? Per jį neina drėgmė ar vėjas? g.gif Juk nebe leliukas ir duodasi sniege iki ausų smile.gif
Ir kas susidūrėte, pasidalinkite, ar tiks 3,6-4 m. vaikui (dabar maniškė jau 98 cm, o dar iki žiemos...)? Nepamažintas? Dėkoju

Iki šiol tik su Reima reikalų turėjom... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašne: 06 rugpjūčio 2013 - 15:38
QUOTE(Ašne @ 2013 08 06, 16:32)
http://www.snowandro...e/col0436pp.jpg
Ir dar, kam tas užtrauktukas per klyniuką 4 metų vaikui  g.gif  Ar jis netrugdo? Per jį neina drėgmė ar vėjas?  g.gif Juk nebe leliukas ir duodasi sniege iki ausų  smile.gif
Ir kas susidūrėte, pasidalinkite, ar tiks 3,6-4 m. vaikui (dabar maniškė jau 98 cm, o dar iki žiemos...)? Nepamažintas? Dėkoju

Iki šiol tik su Reima reikalų turėjom...  ax.gif

Jums jau reiketu dairytis kombinzono 5 m., nes kombinzonai yra mazinti. Asmeniskai man kelnes su gumyte klesniu apacioj nepatinka. Ant batu nepavyktu uzmauti kelniu. Tektu klesnes kisti i batu vidu, tokiu atveju gali prilisti sniego.
5 m. kombinzonu as nebemetau prekyboj, reiktu atskirai pirkti kelnes ir striuke.
Atsakyti
Gal kam pravers informacija.
Turėjau galimybę palyginti 24 months ir 2T Columbia Buga set tiek beriukiškus, tiek mergaitiškus variantus. Ir labai nustebau, nes matmenys galima sakyti identiški blink.gif Nors ne vieną kartą esu skaičiusi, kad 2T yra kiek didesni. Gal, kokiais 3 mm 2T berniukiško raudono striukytės rankovytės ilgesnės už 24 months. Bet, atsegus kombikelnių lipukus ir pridėjus vienas prie kitų (2T ir 24 months), 24 months vienu cm. gaunasi ilgesnės, nors, klynukas viename lygmenyje, apačia klnyčių taip pat, ilginasi tik dėl lipukų.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 06, 17:26)
Jums jau reiketu dairytis kombinzono 5 m., nes kombinzonai yra mazinti. Asmeniskai man kelnes su gumyte klesniu apacioj nepatinka. Ant batu nepavyktu uzmauti kelniu. Tektu klesnes kisti i batu vidu, tokiu atveju gali prilisti sniego.
5 m. kombinzonu as nebemetau prekyboj, reiktu atskirai pirkti kelnes ir striuke.

Papildyta:
QUOTE(Ašne @ 2013 08 06, 16:32)

Ir dar, kam tas užtrauktukas per klyniuką 4 metų vaikui  g.gif  Ar jis netrugdo? Per jį neina drėgmė ar vėjas?  g.gif Juk nebe leliukas ir duodasi sniege iki ausų  smile.gif

ant Columbijos batų (tų populiariųjų, su lipukais) šito kombio klešnės puikiausiai užsitraukdavo ir laikydavosi, koja neapsinuogindavo. o užtrauktukas bent jau man praversdavo kai norėdavau nurengti nenuavusi batų (pvz parduotuvėje ar lėlių teatre) - atsegdavau klyno užtrauktuką ir paprasčiausiai nuvilkdavau kelnes per galvą thumbup.gif
4T skirtas 102cm ūgiui, mano mergytė 97cm (tuoj trys metukai), tai trupučiukas rezervo būtent šiam modeliukui dar tikrai yra, pernai atnešiojom tokį pat 3T smile.gif todėl į ūgį reikia žiūrėti, o ne į metus- pagal mano vaiką gaunasi pamažintas, o pagal jūsų - ne.
Drėgmė ir vėjas tikrai nepraeina, netgi papurvinus keliukus esu juos atskirai pamuilavusi ir plovusi po kranu - ranka įkišta į kelnių vidų nesušlapo. Jeigu ne patiems patiems šalčiams ir judančiam vaikui, o ne rogėse sėdėti, tai bent jau mums šis kombis tikrai pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 06 rugpjūčio 2013 - 17:45
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 08 06, 17:44)
Gal kam pravers informacija.
Turėjau galimybę palyginti 24 months ir 2T Columbia Buga set tiek beriukiškus, tiek mergaitiškus variantus. Ir labai nustebau, nes matmenys galima sakyti identiški blink.gif Nors ne vieną kartą esu skaičiusi, kad 2T yra kiek didesni. Gal, kokiais 3 mm 2T berniukiško raudono striukytės rankovytės ilgesnės už 24 months. Bet, atsegus kombikelnių lipukus ir pridėjus vienas prie kitų (2T ir 24 months), 24 months vienu cm. gaunasi ilgesnės, nors, klynukas viename lygmenyje, apačia klnyčių taip pat, ilginasi tik dėl lipukų.

Vadinasi tiek 24 months, tiek 2 T yra identiski. Esu dirbusi siuvimo imonej ir zinau, kad vieno ir to paties dydzio drabuzio matmenys gali buti 1 cm paklaida.
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2013 08 06, 18:33)
bent jau mums šis kombis tikrai pasiteisino.

ačiū už info 4u.gif
Bet žiūriu kakliukas šio kombio neužsitaiso, užtrauktukas aukštai nepakyla g.gif Nemėgstam šalikų ir ypač darželyje manau protinga rengti taip, kad vaikui būtų pačiam kuo mažiau kutojimosi ir kuo patogiau g.gif
Dėl dydžio susibalamūtijau, jei jie pamažinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2013 08 07, 07:43)
ačiū už info  4u.gif
Bet žiūriu kakliukas šio kombio neužsitaiso, užtrauktukas aukštai nepakyla  g.gif  Nemėgstam šalikų ir ypač darželyje manau protinga rengti taip, kad vaikui būtų pačiam kuo mažiau kutojimosi ir kuo patogiau  g.gif
Dėl dydžio susibalamūtijau, jei jie pamažinti  doh.gif

Ant kombiuko juk rašo ir metus ir dar dydį ūgio centimetrams. Pagal Jūsų vaiką gaunasi kad nepamažintas - juk 4t skirtas 102cm ūgiui. Kakliukas užsisega visai po smakru, kapišonas veiduką apgaubdavo, ausys apsaugotos. Bent jau mes tai dar aišku šaliką rišdavom arba tokį kaip megztinio kaklą rengdavom (nežinau kaip jį pavadinti - transformuotas šaliko variantas:) ) kad smakras būtų pridengtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 07 rugpjūčio 2013 - 11:33