QUOTE(Neringiux @ 2013 08 06, 17:26)
Jums jau reiketu dairytis kombinzono 5 m., nes kombinzonai yra mazinti. Asmeniskai man kelnes su gumyte klesniu apacioj nepatinka. Ant batu nepavyktu uzmauti kelniu. Tektu klesnes kisti i batu vidu, tokiu atveju gali prilisti sniego.
5 m. kombinzonu as nebemetau prekyboj, reiktu atskirai pirkti kelnes ir striuke.
Papildyta:
QUOTE(Ašne @ 2013 08 06, 16:32)
gal galite patarti ar su tokiu nesušals žiemą mano šaltyšė mergaitė
Ir dar, kam tas užtrauktukas per klyniuką 4 metų vaikui
Ar jis netrugdo? Per jį neina drėgmė ar vėjas?
Juk nebe leliukas ir duodasi sniege iki ausų
Ir kas susidūrėte, pasidalinkite, ar tiks 3,6-4 m. vaikui (dabar maniškė jau 98 cm, o dar iki žiemos...)? Nepamažintas? Dėkoju
ant Columbijos batų (tų populiariųjų, su lipukais) šito kombio klešnės puikiausiai užsitraukdavo ir laikydavosi, koja neapsinuogindavo. o užtrauktukas bent jau man praversdavo kai norėdavau nurengti nenuavusi batų (pvz parduotuvėje ar lėlių teatre) - atsegdavau klyno užtrauktuką ir paprasčiausiai nuvilkdavau kelnes per galvą
4T skirtas 102cm ūgiui, mano mergytė 97cm (tuoj trys metukai), tai trupučiukas rezervo būtent šiam modeliukui dar tikrai yra, pernai atnešiojom tokį pat 3T
todėl į ūgį reikia žiūrėti, o ne į metus- pagal mano vaiką gaunasi pamažintas, o pagal jūsų - ne.
Drėgmė ir vėjas tikrai nepraeina, netgi papurvinus keliukus esu juos atskirai pamuilavusi ir plovusi po kranu - ranka įkišta į kelnių vidų nesušlapo. Jeigu ne patiems patiems šalčiams ir judančiam vaikui, o ne rogėse sėdėti, tai bent jau mums šis kombis tikrai pasiteisino.