Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

Sveiki. O jei vaikutis gimęs gegužę ar žiemai pakaktų 12 mėn pūkinio , o rudeniui 6 mėn? smile.gif berniukas vienas stambesnių smile.gif tik va mastau ar 18 mėn nebus baisiai ddelis?ačiū už ats smile.gif
Atsakyti
6 or 12 menesiu, bus baisia mazi biggrin.gif
aisku iskart palikite 18, o i ziemos pabaiga jei devesite be batu, prireiks ir 24 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 28, 14:37)
6 or 12 menesiu, bus baisia mazi  biggrin.gif
aisku iskart palikite 18, o i ziemos pabaiga jei devesite be batu, prireiks ir 24 smile.gif

Na mano vaikas 12nėn flysą nešiojo iki 15mėn biggrin.gif o pūkinį 14mėn nešiojo 18 ir 24 mėn smile.gif tai man kažkaip ir sunku įsivaizduot kaip metų neturinčiam vaikui dėti 24mėn smile.gif todėl ir klausiu patarimų smile.gif matyt reiks viska pamatuot?nors 18mėn pūkinio tai tikrai neišaugs biggrin.gif
Atsakyti
su fleecais kitaip, nes dauziausiai nereikia kad tilptu pedos i vidu, bei rankos butu uzdengtos. mes fleeciuka 12men, irgi metuku laiko dar nesiojom.

bet jeigu jus norite, kad tilptu ir pedutes (ti prie vaiko ugio priskaiciokite istiesto delno, bei pedos ilgi.) todel didesnio ir reikia. o jei ketinate deveti batukus, tai sakyciau kombiai atitinka dydzius.
mano gimes balandi, i ziemos pabaiga, uzdedavau ir 24men, ypac del to kad naudojom nesyne, -automatiskai kombis pasikelia-susispadzia per klyna dar labiau.

na o jeigu jums tesiog cm palyginimui, jau n kartu sie matmenys buvo rasyti, ir pirmoje ir antroje temoje.

as asmeniskai imciau tik 18men, bet gal yra ir kitu nuomoniu. smile.gif
Atsakyti
ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 18, 19:26)
sitie kombiai turi 60gr. tas tiesa, BET jie turi dar stora fleece pamushala, + per pilvuka persidengia (tai skaiciuokite 60+60+dvigubas fleece). +neperslampamas omnisield antistain virsutine medziaga (purvui ir lietui atspari).
tie kur 150gr, turi tik sinteponini uzpilda, ir neturi fleecinio pamusalo. ir virshutine medziaga omnitech. - maziau patvaresne.  (bent jau purvui)

tai vat ir skaiciuokite! pagal mane tas ant to ir gaunasi.

O apie šiuos ir tą patį galit pasakyti 4u.gif ar žiemą nesušalsim, gal yra mamyčių turėjusių ir gali patarti g.gif mano tokios dalyvės visur, norėčiau su purvui ir lietui atsparia medžiaga paimt g.gif kai jau labai šalta neinam į kiemą o ir parekti kokį vilnonį drabužėlį galima g.gif
http://www.cozymole....le-zip-set.html

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babija: 29 liepos 2013 - 07:05
QUOTE(babija @ 2013 07 29, 08:04)
O apie šiuos ir tą patį galit pasakyti  4u.gif  ar žiemą nesušalsim,  gal yra mamyčių turėjusių ir gali patarti g.gif mano tokios dalyvės visur,  norėčiau su purvui ir lietui atsparia medžiaga paimt  g.gif  kai jau labai šalta neinam į kiemą o ir parekti kokį vilnonį drabužėlį galima  g.gif

mes du metai iš eilės tokį kaip pagrindinį naudojom, ateinantiems irgi įsigijom:) kai šalčiau, po apačia dar flyso sluoksnį rengiu, aišku per -20 rogėse su juo sėdinčios dukrytės nelaikyčiau, bet judant, trumpiems atstumams tikrai buvo pirmas pasirinkimas. Turėjom dar pūkinį ypatingiems šalčiams, bet vieną kartą kai ištraukiau vaiką kiaurai suprakaitavusį iš mašinos (kelionė buvo 30km) doh.gif o su šiuo nepastebėjau kad prakaituotų, iš šaltos aplinkos į šiltą papuolus.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 28, 15:35)
as asmeniskai imciau tik 18men, bet gal yra ir kitu nuomoniu. smile.gif

Aš savo kovinukei žiemai ėmiau 18 mėn. pūkinuką.
O rudeniui turiu 6 mėn. flysiuką.
Flysiuko manau užteks ir žiemai po pūkinuku jei labai reiks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 29, 08:40)
Aš savo kovinukei žiemai ėmiau 18 mėn. pūkinuką.
O rudeniui turiu 6 mėn. flysiuką.
Flysiuko manau užteks ir žiemai po pūkinuku jei labai reiks  hihihi.gif

o kaip su tuo 6mėn flysiuku? bent keliem rudens mėnesiam jo pakako? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 29, 09:31)
o kaip su tuo 6mėn flysiuku? bent keliem rudens mėnesiam jo pakakorolleyes.gif

tyrinėjau atsiliepimus, išsiaiškinau, kad flysiukai nėra pamažinti, jie atitinka dydį. Todėl ir pirkau pagal amžių, kada reikės jo. Mes dar jį tik nešiosime. Dabar dar didelis smile.gif O ruduo juk čia pat. Todėl manau, kad jo mums pilnai užteks ne tik rudenį, bet ir žiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 07 29, 10:43)
tyrinėjau atsiliepimus, išsiaiškinau, kad flysiukai nėra pamažinti, jie atitinka dydį. Todėl ir pirkau pagal amžių, kada reikės jo. Mes dar jį tik nešiosime. Dabar dar didelis smile.gif O ruduo juk čia pat. Todėl manau, kad jo mums pilnai užteks ne tik rudenį, bet ir žiemą  4u.gif

dėkui už nuomonę wink.gif 4u.gif man reikia dovanom išrinkti arba flysą arba pūkinį biggrin.gif tai nesinori padovanoti mažo rūbelio smile.gif na reiks mastyt kaip geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 29, 14:14)
dėkui už nuomonę wink.gif  4u.gif  man reikia dovanom išrinkti arba flysą arba pūkinį  biggrin.gif  tai nesinori padovanoti mažo rūbelio smile.gif na reiks mastyt kaip geriau smile.gif

ir visgi jei dovanai, imkite 12 menesiu fleece, ji deveti gales nuo kokiu 7menesiu iki 13men. kaip koks vaikas, as 6 menesiu dovanociau tik gimusiam....

Blunte as is jusu pirkau 12menesiu fleeciuka dovanelei, mergytei kuri va dabar ant dienu turi gimti...kai siek tiek didokas kudikeliui nieko tokio, uztat nauduoti toki daikta gales gerokai ilgiau. negu gaus, ir galbut labai greitai isaugs.

taip atrodo 7 menesiu fleece(12men dydis), manau ne tragedija, rankoves kiek palenktos, uztat pedos pilnai dar telpa. dar radau foto kur mums 13men, tai sakyciau kojos jau kiek trumpokos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 29 liepos 2013 - 13:42