Sveiki. O jei vaikutis gimęs gegužę ar žiemai pakaktų 12 mėn pūkinio , o rudeniui 6 mėn? berniukas vienas stambesnių tik va mastau ar 18 mėn nebus baisiai ddelis?ačiū už ats
6 or 12 menesiu, bus baisia mazi
aisku iskart palikite 18, o i ziemos pabaiga jei devesite be batu, prireiks ir 24
aisku iskart palikite 18, o i ziemos pabaiga jei devesite be batu, prireiks ir 24
QUOTE(looo @ 2013 07 28, 14:37)
6 or 12 menesiu, bus baisia mazi
Na mano vaikas 12nėn flysą nešiojo iki 15mėn o pūkinį 14mėn nešiojo 18 ir 24 mėn tai man kažkaip ir sunku įsivaizduot kaip metų neturinčiam vaikui dėti 24mėn todėl ir klausiu patarimų matyt reiks viska pamatuot?nors 18mėn pūkinio tai tikrai neišaugs
su fleecais kitaip, nes dauziausiai nereikia kad tilptu pedos i vidu, bei rankos butu uzdengtos. mes fleeciuka 12men, irgi metuku laiko dar nesiojom.
bet jeigu jus norite, kad tilptu ir pedutes (ti prie vaiko ugio priskaiciokite istiesto delno, bei pedos ilgi.) todel didesnio ir reikia. o jei ketinate deveti batukus, tai sakyciau kombiai atitinka dydzius.
mano gimes balandi, i ziemos pabaiga, uzdedavau ir 24men, ypac del to kad naudojom nesyne, -automatiskai kombis pasikelia-susispadzia per klyna dar labiau.
na o jeigu jums tesiog cm palyginimui, jau n kartu sie matmenys buvo rasyti, ir pirmoje ir antroje temoje.
as asmeniskai imciau tik 18men, bet gal yra ir kitu nuomoniu.
bet jeigu jus norite, kad tilptu ir pedutes (ti prie vaiko ugio priskaiciokite istiesto delno, bei pedos ilgi.) todel didesnio ir reikia. o jei ketinate deveti batukus, tai sakyciau kombiai atitinka dydzius.
mano gimes balandi, i ziemos pabaiga, uzdedavau ir 24men, ypac del to kad naudojom nesyne, -automatiskai kombis pasikelia-susispadzia per klyna dar labiau.
na o jeigu jums tesiog cm palyginimui, jau n kartu sie matmenys buvo rasyti, ir pirmoje ir antroje temoje.
ačiū
QUOTE(looo @ 2013 07 18, 19:26)
sitie kombiai turi 60gr. tas tiesa, BET jie turi dar stora fleece pamushala, + per pilvuka persidengia (tai skaiciuokite 60+60+dvigubas fleece). +neperslampamas omnisield antistain virsutine medziaga (purvui ir lietui atspari).
tie kur 150gr, turi tik sinteponini uzpilda, ir neturi fleecinio pamusalo. ir virshutine medziaga omnitech. - maziau patvaresne. (bent jau purvui)
tai vat ir skaiciuokite! pagal mane tas ant to ir gaunasi.
tie kur 150gr, turi tik sinteponini uzpilda, ir neturi fleecinio pamusalo. ir virshutine medziaga omnitech. - maziau patvaresne. (bent jau purvui)
tai vat ir skaiciuokite! pagal mane tas ant to ir gaunasi.
O apie šiuos ir tą patį galit pasakyti ar žiemą nesušalsim, gal yra mamyčių turėjusių ir gali patarti mano tokios dalyvės visur, norėčiau su purvui ir lietui atsparia medžiaga paimt kai jau labai šalta neinam į kiemą o ir parekti kokį vilnonį drabužėlį galima
http://www.cozymole....le-zip-set.html
QUOTE(babija @ 2013 07 29, 08:04)
O apie šiuos ir tą patį galit pasakyti ar žiemą nesušalsim, gal yra mamyčių turėjusių ir gali patarti mano tokios dalyvės visur, norėčiau su purvui ir lietui atsparia medžiaga paimt kai jau labai šalta neinam į kiemą o ir parekti kokį vilnonį drabužėlį galima
mes du metai iš eilės tokį kaip pagrindinį naudojom, ateinantiems irgi įsigijom:) kai šalčiau, po apačia dar flyso sluoksnį rengiu, aišku per -20 rogėse su juo sėdinčios dukrytės nelaikyčiau, bet judant, trumpiems atstumams tikrai buvo pirmas pasirinkimas. Turėjom dar pūkinį ypatingiems šalčiams, bet vieną kartą kai ištraukiau vaiką kiaurai suprakaitavusį iš mašinos (kelionė buvo 30km) o su šiuo nepastebėjau kad prakaituotų, iš šaltos aplinkos į šiltą papuolus.
QUOTE(looo @ 2013 07 28, 15:35)
Aš savo kovinukei žiemai ėmiau 18 mėn. pūkinuką.
O rudeniui turiu 6 mėn. flysiuką.
Flysiuko manau užteks ir žiemai po pūkinuku jei labai reiks
QUOTE(bambyze @ 2013 07 29, 08:40)
Aš savo kovinukei žiemai ėmiau 18 mėn. pūkinuką.
o kaip su tuo 6mėn flysiuku? bent keliem rudens mėnesiam jo pakako?
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 29, 09:31)
o kaip su tuo 6mėn flysiuku? bent keliem rudens mėnesiam jo pakako?
tyrinėjau atsiliepimus, išsiaiškinau, kad flysiukai nėra pamažinti, jie atitinka dydį. Todėl ir pirkau pagal amžių, kada reikės jo. Mes dar jį tik nešiosime. Dabar dar didelis O ruduo juk čia pat. Todėl manau, kad jo mums pilnai užteks ne tik rudenį, bet ir žiemą
QUOTE(bambyze @ 2013 07 29, 10:43)
tyrinėjau atsiliepimus, išsiaiškinau, kad flysiukai nėra pamažinti, jie atitinka dydį. Todėl ir pirkau pagal amžių, kada reikės jo. Mes dar jį tik nešiosime. Dabar dar didelis O ruduo juk čia pat. Todėl manau, kad jo mums pilnai užteks ne tik rudenį, bet ir žiemą
dėkui už nuomonę man reikia dovanom išrinkti arba flysą arba pūkinį tai nesinori padovanoti mažo rūbelio na reiks mastyt kaip geriau
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 29, 14:14)
dėkui už nuomonę man reikia dovanom išrinkti arba flysą arba pūkinį tai nesinori padovanoti mažo rūbelio na reiks mastyt kaip geriau
ir visgi jei dovanai, imkite 12 menesiu fleece, ji deveti gales nuo kokiu 7menesiu iki 13men. kaip koks vaikas, as 6 menesiu dovanociau tik gimusiam....
Blunte as is jusu pirkau 12menesiu fleeciuka dovanelei, mergytei kuri va dabar ant dienu turi gimti...kai siek tiek didokas kudikeliui nieko tokio, uztat nauduoti toki daikta gales gerokai ilgiau. negu gaus, ir galbut labai greitai isaugs.
taip atrodo 7 menesiu fleece(12men dydis), manau ne tragedija, rankoves kiek palenktos, uztat pedos pilnai dar telpa. dar radau foto kur mums 13men, tai sakyciau kojos jau kiek trumpokos.