Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 07 21, 17:38)
Net jei ir ilgos kelnės, ant batų jos sukrenta ir žeme nesivelka. O sėdint, jei trumpos, tai labai didelis trūkumas, nes tada ir kojoms šalta. mirksiukas.gif

Ir as manau, kad mazesniam vaikui del silumos tai aktualu ... Nes kai kelnes sulig batu ilgiu (kurie ir siaip jau ne iki kauliuku) susikelia, nu tai nezinau ... Man norisi ilgesniu g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Man taip pat reikia pagalbos blush2.gif

Mano vaikinukui 11 mėn. ūgis apie 81cm.

Musižiūrėjau tokį kombį:

user posted image

Ar 24 mėn. mums žiemai ir pavasario pradžiai nebus per mažas?

Išanksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tikrai bus geras dydis, mano mergina 24 kombi nesiojo 2.5 metuku. Na ji smulki (ugis buvo 85cm, 11-12 kg)
Atsakyti
maniskis (gimes rugpjuti), praejusia ziema nesiojo vietisa pukinuka 24 men, tai ziemai uzsitesus, kovo men jau buvo trumpokos kojytes... bet per kuneli buvo geras wink.gif
Atsakyti
Laba,104 ugio berniukui "Buga" koki dydi patartumet?per kuria tarpininke geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2013 07 26, 09:34)
maniskis (gimes rugpjuti), praejusia ziema nesiojo vietisa pukinuka 24 men, tai ziemai uzsitesus, kovo men jau buvo trumpokos kojytes... bet per kuneli buvo geras wink.gif

na kad apie 10menesiu, pedutes i tas kiseneles labai laisvai gal ir netilptu -patikesiu, bet ka jus su siuo kombiu darete spali, kai vaikas buvo 2 menesiu? blink.gif (su dydziu 24men)
nes mano broliene, mergytei gimusei rugpjucio2 eme 12menesiu, taip aisku i ziemos pabaiga reikejo deti batukus, bet spali-sausi, viskas buvo tobula!

ar jus turjote omeny, kad pirkote kai vaikui jau metai buvo-painiai parasete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 26 liepos 2013 - 10:09
Gal kur matėt kombių 6/7 ar 6-6x dydžio? Kažkaip visur tik mažesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 07 26, 10:07)
na kad apie 10menesiu, pedutes i tas kiseneles labai laisvai gal ir netilptu -patikesiu, bet ka jus su siuo kombiu darete spali, kai vaikas buvo 2 menesiu?  blink.gif (su dydziu 24men)
nes mano broliene, mergytei gimusei rugpjucio2 eme 12menesiu, taip aisku i ziemos pabaiga reikejo deti batukus, bet spali-sausi, viskas buvo tobula!

ar jus turjote omeny, kad pirkote kai vaikui jau metai buvo-painiai parasete smile.gif

maniskiui buvo virs metu, kai nesiojo wink.gif neparasiau, kuriu metu rugpjuti gimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 07 21, 18:38)
Net jei ir ilgos kelnės, ant batų jos sukrenta ir žeme nesivelka. O sėdint, jei trumpos, tai labai didelis trūkumas, nes tada ir kojoms šalta. mirksiukas.gif

Taigi batai zieminiai nebuna iki kauliuko, kad ten saltu kazkas. Na pasikelia, matosi daugiau bato ir tiek. O vat per ilgos kelnes tikrai velkasi zeme, trunasi kelniu apacia, mes tokiu nenesiojam ir neplanuojame. Kiekvienam savo.
Atsakyti
jo, manau kiekvienam savo,yra ir moterys kurios nesioja va taip, man asmeniskai -negrazu-disproporciska. bet kazkas matyt proporciju suvokima sava turi, ir neperkalbesi.
http://cdn04.cdn.the...-jfk-0319-2.jpg
mano akimis tam tikro silueto kelnes turi sedeti dagmaz taip (jei tai nera ankle lenght slim):
user posted image

tikrai nesivelka, i graziai uzkrenta ant bato, iki zemes lieka apie 1-2cm (is galo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 27 liepos 2013 - 11:26
Norėjau paklausti, o kur galima nupirkti tik kombinezonines kelnes man reiktų 3T dydžio g.gif . Kažkaip visur kur žiūrėjau tik kembinezonai yra.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2013 07 27, 22:48)
Norėjau paklausti, o kur galima nupirkti tik kombinezonines kelnes man reiktų 3T dydžio  g.gif . Kažkaip visur kur žiūrėjau tik kembinezonai yra.

www.sierratradingpost.com
Atsakyti