Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(pukepuke @ 2013 07 19, 22:32)
Maniskiai pernai ziema nesiojo 4T su 100-104 cm. Mano manymu, taip, uzteks 2T pilnai. nebent yra noro kazka raitoti ir t.t. ax.gif

neuzteks 2T, maniskis tokio ugio ir 2T kelnes dabar jau ant ribos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 07 20, 13:58)
Vakar ziurejau dar buvo ax.gif

toks ispudis, kad visi pasaulio kombiai atkeliaus i LT,na ir cia per skelbimus platinami.
shiandien ryte prisedau SAU nusipirkti ~6 menesiu pukinuka, pamasciau ai veliau uz val. prisesiu nuspirkti, aisku jau MUSU pilieciai patrumpine viska k chiortu buvo.
Likau be nuziureto kombiko, nu ir dzin isprincipo nepirksiu, lauksiu ziemos ispardavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 20 liepos 2013 - 14:10
QUOTE(Neringiux @ 2013 07 20, 13:58)
Vakar ziurejau dar buvo ax.gif

Vakar ir aš žiūrėjau tai lyg buvo g.gif ką rekalama daro biggrin.gif
O kaži toks netiktų berniukui? GAl iš tiesų kaip ir rašo, jis labiau mergaitiškas g.gif
user posted image
Papildyta:
https://www.google.l...b...52F;478;500
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 07 20, 15:09)
toks ispudis, kad visi pasaulio kombiai atkeliaus i LT,na ir cia per skelbimus platinami.
shiandien ryte prisedau SAU  nusipirkti ~6 menesiu pukinuka, pamasciau ai veliau uz val. prisesiu nuspirkti, aisku jau MUSU pilieciai patrumpine viska k chiortu buvo.
Likau be nuziureto kombiko, nu ir dzin isprincipo nepirksiu, lauksiu ziemos ispardavimu.

Iš esmės tai ir man nedega, pradžiai turim pernykštį, tikrai bus geras, vat tik pabaigai žiemos kažin.
Atsakyti
man irgi nedega, tik vasario pabaigai reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 20, 16:48)
Vakar ir aš žiūrėjau tai lyg buvo g.gif ką rekalama daro biggrin.gif
O kaži toks netiktų berniukui? GAl iš tiesų kaip ir rašo, jis labiau mergaitiškas g.gif
user posted image
Papildyta:
https://www.google.l...b...52F;478;500
Papildyta:

Iš esmės tai ir man nedega, pradžiai turim pernykštį, tikrai bus geras, vat tik pabaigai žiemos kažin.

Mano galva jis mergaitiskas.
Atsakyti
bet pukinukai, sios spalvos (jie neturi jokiu kitu salotiniu intarpu ar pan), tikrai atrodo galimai berniukiskai. priderinus kokia kepure, tokia idomesne, tikrai tinka ir berniukui.
o avt del buga modelio, jo, man irgi jis mergaitiskas atrodo, nors spalva beveik identiska. Kudikelis viena, o todleris-vaikas jau visai kas kita, norisi jau ne belycio meskucio ivaizdzio, o mazojo bernioko-pacaniuko, todel ir netinka kazkaip.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 20 liepos 2013 - 18:24
QUOTE(ramsamsam @ 2013 07 18, 22:03)
gal galit patarti blush-anim-cl.gif
siuo metu mano mergina 81 cm ir 9,1 kg, ziema butu 1 m. 7 men., sakykit koki dydi imti 2T ar 3T, va tokio kombio:
http://www.campmor.c...roduct___76892#

galvoju imti 2T, nes kiek suprantu columbia kombiu problema trumpos kelnes, o as turiu 3T kombio kelnes, tai galvoju jeigu per puse ziemos isaugs kelnes tai ne problema, svarbu kad tik stiuke tiktu

Tikrai manau užteks 2T. Maniškė dabar 1,6 m paėmiau 2T tai kelnės dar ilgokos ūgis 82 cm svoris apie 11 kg. Tikiuosi žiemai užteks, nes 3 T labai didelis atrodė. O jūsiškei manau drąsiai užteks 2 T mirksiukas.gif tuo labiau kad kelnes didesnes turit.
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2013 07 20, 14:27)
neuzteks 2T, maniskis tokio ugio ir 2T kelnes dabar jau ant ribos wink.gif

Na nzn, jei su 104 uzteko 4T pilnai, sunkiai patikesiu kad su 84 cm reik viso 3T mirksiukas.gif Nors ne mano reikalas. Siems metams nupirkau 4/5. Tik, kad as neperku i prieki, o perku kad butu vienai ziemai ir patogiai.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 20, 20:52)
Na nzn, jei su 104 uzteko 4T pilnai, sunkiai patikesiu kad su 84 cm reik viso 3T mirksiukas.gif Nors ne mano reikalas. Siems metams nupirkau 4/5. Tik, kad as neperku i prieki, o perku kad butu vienai ziemai ir patogiai.

Jei 84 ugio jau dabar tai ziema kazin ar istemps su 2T ... Maniske pernai ziema 86 cm buvo, tai su striuke viskas tvarkoj, bet kelnes pvz sedint rogese tai uzsitemdavo i virsu, kaip isaugtines atrode doh.gif Nors istempem siaip ne taip iki ziemos galo ..

Čia ūgio buvo kažkur 86-88 cm
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2013 07 20, 22:11)
bet kelnes pvz sedint rogese tai uzsitemdavo i virsu, kaip isaugtines atrode  doh.gif  Nors istempem siaip ne taip iki ziemos galo ..

Na bet cia nesuprantu as tada. As kelnes matuoju stovinciam vaikui, kad vakscioti patogu butu. Kad kelnes ant bato nesiektu zemes man butina. Naturalu kad sedint rogese jos pasikelia, nuo to jos mazos netampa.
Atsakyti
Mergaites, kokio dydzio Columbia kombio reiktu ziemai.. Vyrukui ziema bus apie 10-12 men., bet jau dabar esame virs 70 cm ir 9 kg kazkur smile.gif manau kokios 24 men.

p. s. gal kas netycia ir turi mums tinkama dydi.. geriau butu naujas ax.gif arba uzmate kur gera kaina butu galima isigyti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 21, 11:35)
Na bet cia nesuprantu as tada. As kelnes matuoju stovinciam vaikui, kad vakscioti patogu butu. Kad kelnes ant bato nesiektu zemes man butina. Naturalu kad sedint rogese jos pasikelia, nuo to jos mazos netampa.

Net jei ir ilgos kelnės, ant batų jos sukrenta ir žeme nesivelka. O sėdint, jei trumpos, tai labai didelis trūkumas, nes tada ir kojoms šalta. mirksiukas.gif
Atsakyti