Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Ilte @ 2013 04 29, 12:17)
Sveikos, gal kas turėtų patarimų, kurį kombį geriausia rinktis iš šių:

Snow Slush
Snow Slope

Ar vis tik už šiuos geriau būtų Buga?

Mano vaikiui birželio pradžioje bus metukai, šiaip auga kaip standartinis vaikas, t.y. rūbus išaugame panašiai tada, kaip ir turėtume pagal nurodytą dydį. Ar užteks mums kitai žiemai 2T dydžio? Ar imtumėte 3T? Bet ar jame nepaskęstume?

Niekada negalvojau, kad su kombinezonais vaikui gali būti viskas taip sudėtinga  doh.gif  biggrin.gif

as tai tokiam mazyliui (juk juda dar ne taip kaip dickiai) pirkciau tik pukini vientisa kombinezona. nezinau, ar i Columbia 24 men tilptu iki pavasario, bet mes sia ziema turejome GAP (o gimes birzelio gale), tad iki pavasario labai siltai atvaiksciojome ir buvome labai patenkinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2013 04 29, 11:17)

Snow Slush
Snow Slope

Mano vaikiui birželio pradžioje bus metukai, šiaip auga kaip standartinis vaikas, t.y. rūbus išaugame panašiai tada, kaip ir turėtume pagal nurodytą dydį. Ar užteks mums kitai žiemai 2T dydžio? Ar imtumėte 3T? Bet ar jame nepaskęstume?

Niekada negalvojau, kad su kombinezonais vaikui gali būti viskas taip sudėtinga  doh.gif  biggrin.gif

Man labiau snow slope patinka. Rankogaliai reguliuojami privalumas. Rankovytės bus ilgesnės, nei tų, kurių nereguliuojamos. Tarp šio modelio ir bugos nelabai matau skirtumų (buga dar lyg ir omni-tech medžiaga, bet mamos sako, kad labai teplūs). Tad realiai imčiau tą, kurio kaina geresnė.
Imk 3T dydį. 2T tiek įdėtų modelių, tiek 2T bus mažas. Visos žiemos niekaip neištempsit.

Gal labiau išmanančios daugiau pakomentuos.
Papildyta:
QUOTE(Miegok @ 2013 04 29, 12:24)
as tai tokiam mazyliui (juk juda dar ne taip kaip dickiai) pirkciau tik pukini vientisa kombinezona. nezinau, ar i Columbia 24 men tilptu iki pavasario, bet mes sia ziema turejome GAP (o gimes birzelio gale), tad iki pavasario labai siltai atvaiksciojome ir buvome labai patenkinti... smile.gif

Su vientisu tokia bėda, kad reikia atskirai dar žieminę striukytę turėti doh.gif Nes tikrai būna, kada viso kombio nereikia, užtenka tik striukytės. Tarkim lauke sausa ir ganėtinai šilta. Arba važiuojant į svečius, parduotuvę ir t.t. Juk apmauni vaikui pėdkelnes, džinsiukus ir dar ant viršaus pūkinį kombį. Kol nuvažiuoji kur nors - vaikas sušilęs. Parduotuvėj vėl visą nurenginėk. doh.gif Jei turi dar ir žieminę striukytę, tada viskas ok. Aš vien dėl šios priežasties pirkau atskirą kombį.

Iltes mažiukui senozo pradžioje pusantrų mettukų bus, pats tas lankstymas ir siutimas. Dėl šilumos pilnai užtenka ir atskiro. Vargu ar tokio amžiaus ramiai sėdės vežime ar rogėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 29, 13:35)
Man labiau snow slope patinka. Rankogaliai reguliuojami privalumas. Rankovytės bus ilgesnės, nei tų, kurių nereguliuojamos. Tarp šio modelio ir bugos nelabai matau skirtumų (buga dar lyg ir omni-tech medžiaga, bet mamos sako, kad labai teplūs). Tad realiai imčiau tą, kurio kaina geresnė.
Imk 3T dydį. 2T tiek įdėtų modelių, tiek 2T bus mažas. Visos žiemos niekaip neištempsit.

Gal labiau išmanančios daugiau pakomentuos.
Papildyta:

Su vientisu tokia bėda, kad reikia atskirai dar žieminę striukytę turėti doh.gif Nes tikrai būna, kada viso kombio nereikia, užtenka tik striukytės. Tarkim lauke sausa ir ganėtinai šilta. Arba važiuojant į svečius, parduotuvę ir t.t. Juk apmauni vaikui pėdkelnes, džinsiukus ir dar ant viršaus pūkinį kombį.    Kol nuvažiuoji kur nors - vaikas sušilęs. Parduotuvėj vėl visą nurenginėk. doh.gif Jei turi dar ir žieminę striukytę, tada viskas ok. Aš vien dėl šios priežasties pirkau atskirą kombį.

Iltes mažiukui senozo pradžioje pusantrų mettukų bus, pats tas lankstymas ir siutimas. Dėl šilumos pilnai užtenka ir atskiro. Vargu ar tokio amžiaus ramiai sėdės vežime ar rogėse rolleyes.gif

kai kur vaziuoji, neplanuoji lauke buti, tuomet ir aprengi atitinkamai, ploniau. juk ne prie masinos kombi derini ar parduotuves, o prie buvimo lauke. man tai dideliu bedu nesukele. juk ir sildyma sumazinti masinoje galima, o parduotuveje nurengti... aisku, atskira striukyte gali labai pagelbeti...
maniskis tai tik dabar duksta, o ziema vaikstinedavo sau, snieguti kasinedavo, masinas sustojes apziurinedavo, na dar kartais i pusni ivirsdavo, bet per valanda siaip ne taip nutipendavome gal kokius 300 metru. ir dar vezime megdavo pasedeti... butu sustires su atskiru smile.gif taip kad mums pukinis pasiteisino taip kaip joks kitas nebutu smile.gif
beje, pamatavau su drauges skolintu, tai GAP 18 men nuo petuko iki klyniuko siek tiek ilgesnis uz Columbia 24 men - gal kam bus aktualu renkantis...
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2013 04 29, 12:17)

Snow Slush
Snow Slope

Aš siūlyčiau imti antrąjį variantą, nes mano vaikinas gimęs gegužės pab. tai mes 2T su 100 gr uzpildu nesiojome visa žiema, tai pilnai užteko, kelnės kaip tik buvo, va jau dabar tik tik, o kitai žiemai jau pirkome 3T, na jis toks standartinis vaikas, ne is dideliu ir stambiu, normalus...beje labai aktyvus, tai neteko susalti ejome ir kai šalta buvo.... Pirmąjį yra tekę ciupineti gyvai, tai nelabai sužavėjo... Bet irgi neblogas variantas...
Atsakyti
del dydzio, priklauso ne nuo metu o nuo ugio. o siuo kl. jau daug kartu kalbejome, tikrai rasite sitoje arba senesneje temoje matmenis, net su foto.

o antra as irgi imciau vientisa pukinuka iki 2ju metu. o atsargine (geriausia pukine) striuke tureti butina, o jei i bala ikris, o jei issiteps...+ jei baisiausi salciai (tai nei vienas is siu termokombiu per labai didelius salcius mazai judant nepades, ir net vyresneliams).

mes kas sezona stengiames tureti bent keleta virsutiniu rubu.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 30, 06:36)
del dydzio, priklauso ne nuo metu o nuo ugio. o siuo kl. jau daug kartu kalbejome, tikrai rasite sitoje arba senesneje temoje matmenis, net su foto.

o antra as irgi imciau vientisa pukinuka iki 2ju metu. o atsargine (geriausia pukine) striuke tureti butina, o jei i bala ikris, o jei issiteps...+ jei baisiausi salciai (tai nei vienas is siu  termokombiu  per labai didelius salcius mazai judant nepades, ir net vyresneliams).

mes kas sezona stengiames tureti bent keleta virsutiniu rubu.

Aišku, kad geriausia kelis variantus turėti. Bet finansiškai tai jau labai skausminga biggrin.gif

Looo, o ką patartumėt dvimetinukui (žiemą 2,5 m. bus) turėti. Pagal viską turėtumėm eiti į darželį. Va čia tai galvos skausmas. Namie tai gerai, pati pasireguliuoji kiek vaiką aprengti. O va darželyje niekas ten nesižais. doh.gif Ir nuo auklėtojos priklauso. Vienos neleidžia vaikams lakstyti, tai jie ramiai vaikšto, o kitiems leidžia-tai tie duodasi kaip pasiutę lotuliukas.gif Nors neįsivaizduoju saviškio ramiai stovinčio. Vis lekia ir lekia, ramiai pastovėti negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 15, 13:36)
p.s. buga nusivyliau...jau nekalbant apie tai kad embemos atsilupo, ta didziule ant kojos...(o jis nei karta dar neskalbtas!!!!)
na ir dregme igeria greiciau.

g.gif kaip keista... Mūsų Buga atlaikė puikiai thumbup.gif kelis kartus nugriuvus, ties kelėnais lyg pasitrynė medžiaga, bet išplovus, vėl kaip naujas smile.gif Jokių defektų po visos žiemos dėvėjimo kasdien.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 05 01, 14:23)
g.gif kaip keista... Mūsų Buga atlaikė puikiai  thumbup.gif kelis kartus nugriuvus, ties kelėnais lyg pasitrynė medžiaga, bet išplovus, vėl kaip naujas  smile.gif Jokių defektų po visos žiemos dėvėjimo kasdien.

Mums buga irgi puikiai atlaike... Nuolat nesiotas - ir i darzeli, ir po miskus, ir po kopas wub.gif Siltas, neperslapo, neperpute. Plautas 3 kartus, tai gal siek tiek ir matos ant tu emblemu, bet labai neryskiai. Mes nesigailim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 05 01, 15:23)
g.gif kaip keista... Mūsų Buga atlaikė puikiai  thumbup.gif kelis kartus nugriuvus, ties kelėnais lyg pasitrynė medžiaga, bet išplovus, vėl kaip naujas  smile.gif Jokių defektų po visos žiemos dėvėjimo kasdien.

QUOTE(temporary @ 2013 05 01, 15:30)
Mums buga irgi puikiai atlaike... Nuolat nesiotas - ir i darzeli, ir po miskus, ir po kopas  wub.gif Siltas, neperslapo, neperpute. Plautas 3 kartus, tai gal siek tiek ir matos ant tu emblemu, bet labai neryskiai. Mes nesigailim  4u.gif

drinks_cheers.gif idealiai atlaike thumbup.gif daug kartu pasinaudojau medziagos savybes ir tieiog pavalydavau, skalbti teko daugiausia 3 kartus nors nesiojom absoliuciai kasdiena (mums nereikia daugiau jokiu papildomu rubu schmoll.gif ) Tiesa svarbu yra kaip slabsi kombius... esu macius paruodama deveta kombu kurio vidaus "idaras: buvo suejes "kukuliais" ir tai aiskiai matesi pries sviesa ziurint kad nevientisas tas idaras... tai toks net neaikys silumos kaip reikiant... Manau kad netinkamai priziurint galima ir kitaip suvaryti...
Atsakyti
Radau vienoje iš parduotuvių Columbia kombių dydžius:

Amžius ūgis (cm) Svoris (kg)
6 months 63.5-68.5 6-8
12 months 70-73.5 8.5-10
18 months 76-81 10.5-12
24 months 84-86 12-13

Amžius ūgis (cm) Svoris (kg) Krūtinė (cm) Liemuo(cm) Inseam (cm)
2T 86-89 13 53 53 25
3T 91- 96.5 15,5 56 55 30,5
4T 99-104 17 58.5 56 38

Gal kas norit pasirūpinti žiemai kombių? thumbup.gif
Čia labai neblogom kainom jų yra
http://www.marshalll...p...e=1&sort=3a

Na o dabar paagituosiu. Temoje "Internetinės parduotuvės be tarpininkų" (107 žinutė) narė Magutė kaip tik kviečia jungtis bendram užsakymui iš šios parduotuvės. Sąlygos čia:
http://www.supermama...?...30891&st=96

Atsakyti
Mamukai, gal kas galit pamatuoti 6 months kombi, stai toki: http://www.marshalll...ducts_id=153411

Mano mazajai bus kaip tik 6 menesiai ziema, ji pas mane mazute. Sakau tai gal ir imt pagal amziu g.gif esu labai patenkinta siuo kombiu, nes didzioji turejo, tik jos didesnis buvo.
Atsakyti
Skelbimuose, kas pardavinėja, tai rašo, jog 6 mėn kombis tinkamas iki 6 mėn. kūdikiui

QUOTE(Tina* @ 2013 07 12, 13:37)
Mamukai, gal kas galit pamatuoti 6 months kombi, stai toki: http://www.marshalll...ducts_id=153411

Mano mazajai bus kaip tik 6 menesiai ziema, ji pas mane mazute. Sakau tai gal ir imt pagal amziu  g.gif esu labai patenkinta siuo kombiu, nes didzioji turejo, tik jos didesnis buvo.

Atsakyti