Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Avietytė @ 2012 10 18, 18:28)
Jūs manęs negąsdinkit  lotuliukas.gif  aš jau užsisakiau 24 dydį  ax.gif  o mano panai 15 mėn. Na žiūrėsim, matuosimės - jei netiks - bus galima grąžinti  g.gif

Jusu vaikui dar bus didelis sis kombis, tik nepergyvenkit smile.gif biggrin.gif Mano smulkiai merginai 2m3men 24 men kombis kaip tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 18 spalio 2012 - 20:47
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 18, 10:35)
Atsinesu ta pati klausima is senos temos,prasau labai patarkit 4u.gif Nes baigia smegenys susisukti doh.gif  lotuliukas.gif
turim kombi 18 men,(mergaitei 15 men) rankoves ir kojytes per ilgos 5 cm.Ugis mergaites 80 cm, svoris 9,8kg.Per paskutinius tris men paaugo 5 cm.Turiu galimybe pasikeisti i 24 men, nes galvoJu kad neuzteks visai ziemai, ka daryti? 4u.gif
o cia idedu nuotrauka kaip jai atrodo dabar

user posted image

Mano merginai irgi 15 mėn., ūgis 80 cm, svoris 9,9 kg. Taigi, mes tokios pačios ax.gif .
Aš nupirkau 24 mėn. ir nesigailiu. Rankoves reikia atlenkti kokius 5 cm, kojyčių lenkti nereikia, nes gražiai sugula ant batų, per krūtinę šiek tiek platoka, bet kadangi kombis labai plonas ir lengvas, tai tas platumas nekliudo nei vaikščioti, nei sėdėti, nei automobilinėje kėdutėje prisegti. Jei būtų mažesnis, ilgio per klyną neužtektų iki pavasario garantuotai. Todėl siūlau keisti į didesnį.

O jurgyte666 matavosi pas mane 24 mėn. kombį, bet kažkodėl nusipirko 18 mėn. ir prašovė. Jos storuliukui 24 mėn. kombis buvo pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 18, 20:44)
tai va as ir rodau foto, mano panelei 15 me, ugis 80 cm, svoris 9,8 kg.Cia yra 18 men kombis ir mums dar didokas 4u.gif
Papildyta:
o tai kokio ugio jusu berniukas g.gif  nes mano 15 men panelei 18 men kombis didokas g.gif

mes esam apie 76 cm ir 11 kg...na is bedos galetume nesiot 18, bet pvz.kojytes neitu uzlenkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juritar @ 2012 10 18, 21:42)
Mano merginai irgi 15 mėn., ūgis 80 cm, svoris 9,9 kg. Taigi, mes tokios pačios ax.gif .
Aš nupirkau 24 mėn. ir nesigailiu. Rankoves reikia atlenkti kokius 5 cm, kojyčių lenkti nereikia, nes gražiai sugula ant batų, per krūtinę šiek tiek platoka, bet kadangi kombis labai plonas ir lengvas, tai tas platumas nekliudo nei vaikščioti, nei sėdėti, nei automobilinėje kėdutėje prisegti. Jei būtų mažesnis, ilgio per klyną neužtektų iki pavasario garantuotai. Todėl siūlau keisti į didesnį.

O jurgyte666 matavosi pas mane 24 mėn. kombį, bet kažkodėl nusipirko 18 mėn. ir prašovė. Jos storuliukui 24 mėn. kombis buvo pats tas lotuliukas.gif

Juritar-mes turim du 18 ir 24 men, masciau kuri pasilikti...taigi,liekam prie 24 men thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, turim ir mes columbia atskira. Turejom ir pernai, bet didokas buvo (nors cia arsiai diskutuojat del dydziu, kad pamazinti, bet maniskiui tinka pagal nurodymus ant etiketes smile.gif) tai va, pernai buvo didelis, pragulejo, siais metais jau bus gerai (nors rankogalius viena kart reikia palenkt). Ten dar truputi ilgi galima pareguliuot lipdukais kombio virsuj. Maniskiui sausi bus trys metai, ugis jo 97 cm, svoris apie 15 kg. Bet iskilo klausimelis: jie tokie ploni atrodo, ka rengsit po kombiu ziemai, ar uzteks kokio megztuko paprasto, ar kokius specialius dar pirkotes? Nes va kazkuria diena kai lauke buvo apie 8 silumos uzsidejom striuke, po apacia maike ir marskineliai ilgom rankovem, ir vaikas nepasakyciau kad siltas buvo, vos vos taip... tai galvoju jei prie minus 10 pvz. Na, is patirties mamkos, pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 10 18, 21:47)
Jusu vaikui dar bus didelis sis kombis, tik nepergyvenkit  smile.gif  biggrin.gif  Mano smulkiai merginai 2m3men 24 men kombis kaip tik  smile.gif

Pirkau pries menesi 24men.kombinezona berniukui .Jo ugis dabar 81cm, svoris apie 12kg. Nepasakyciau ,kad labai per didelis atrodo.Gal kiek palenksim kelnes ,bet man patinka ,kad ne viai aptemptas. Ziema,manau ,bus pats tas...
Atsakyti
QUOTE(Tina* 2012 10 17 @ 15:17)
Pasirodom kaip atrodom su 85,5 ir T3.

puikiai atrodot 4u.gif aš džiaugiuosi,kad irgi parsisiunčiau 3T su tokiu ūgiu...nes man 2T kelnės ant ribos pasirodė nuo klyno iki kojų apačios g.gif stovint2T viskas ok...bet jei sėdės vežime ar rogėse....sulenkus kojas...tikrai trumpos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giorgita: 20 spalio 2012 - 15:46
QUOTE(Giorgita @ 2012 10 20, 16:45)
puikiai atrodot 4u.gif 

4u.gif Man butu idomu pamatyt kaip kombis ant jusu atrodo.
Atsakyti
labas,
na ir mes uzsiimam kombio paieskom. prisiskaiciau cia visokiu komentaru, aiskyu nuomoniu yra visokiu, ir lieku prie to pacio apmastymo, ar pirkt ta kuris butu kaip tik ar didesni ir bandyt kitais ziemai issitekt... zodziu mergina 90 cm, sveria 12 kg. mastau gal imt 4T? ar ziauriai nesamone padaryciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2012 10 21, 21:13)
labas,
na ir mes uzsiimam kombio paieskom. prisiskaiciau cia visokiu komentaru, aiskyu nuomoniu yra visokiu, ir lieku prie to pacio apmastymo, ar pirkt ta kuris butu kaip tik ar didesni ir bandyt kitais ziemai issitekt... zodziu mergina 90 cm, sveria 12 kg. mastau gal imt 4T? ar ziauriai nesamone padaryciau? g.gif

idejo mamyte nuotrauka kur 85,5 cm turi 3T.Jau didokas, jus skiriates tik 5 cm, tai jus 4T manau skesite
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 10 21, 21:39)
idejo mamyte nuotrauka kur 85,5 cm turi 3T.Jau didokas, jus skiriates tik 5 cm, tai jus 4T manau skesite

as tai sakyciau net 5 cm biggrin.gif o jei dar paaugs mergina per ziema, ar po nauju metu nereiksnaujo g.gif pernai per ziema tris kombius pirkau..
Atsakyti
Parduodame si 3T Columbia unsure.gif . Visiskai naujas, su etiketemis.
Toms mamytems, kurios neapsisprendzia del dydzio, tai sis dydis geriausiai tinka nuo 2 metuku iki 3.5 plius minus. Mano sunelis 2.3 metuku, 12 kg, tai jam pats tas, kiek didokas net, bet kitais metais gal net tiktu. 4T ar 2T tikrai jau netiktu.

Vilnius, kaina 300 Lt.
867138002.
user posted image
Atsakyti
Mamytes, reikia patarimo. Siu kombiu, nei batu neturejome, todel sunku apsisprest. Ka galite pasakyti apie si kombi? Medziaga? Dydziai ar atitinka? Gal yra geresniu variantu? Mes 98cm, 16kg ar tiktu sis dydis? Ir kaina jo 300lt, normali ar brangoka?
Columbia Snow Powder kombinezonas, xxs 4/5m

user posted image[

Placiau apie ji: http://www.amazon.co...mbia powder set

Busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRK: 23 spalio 2012 - 09:12