Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 03 30, 07:53)
Labai jums ačiū 4u.gif
Ir vis tik gal galite jos išmatavimus parašyti? Jei ne paslaptis, kiek už ją mokėjote? Dabar yra 42 $, tai svarstau čia gera kaina ar ne?

Priminkit man i az, kai rasiu laiko, ismatuosiu.
Tikslios sumos nepamenu, bet tikrai maziau-apie 100-120 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 03 30, 16:49)
Priminkit man i az, kai rasiu laiko, ismatuosiu.
Tikslios sumos nepamenu, bet tikrai maziau-apie 100-120 Lt.

Rankoves ilgis nuo pazasties - 30 cm, striukes ilgis nuo pazasties - 27 cm.
Atsakyti
Mums nesiseka juodai su Columbia. Columbios batai po šiandieninių pasivaikščiojimų baloje buvo visiškai šlapi, kojos kiaurai šlapios. Tas pat ir su columbios omni sheald kombi kelnėmis. Žiemą buvo super, o va dabar po balas pasidavus, kelnės gręžiamos blink.gif Baisu ir į lauką su vaiku eiti. blink.gif Mums vieniems čia taip nesiseka?

Batai pas mus tokie:
http://www.amazon.co...t/dp/B00381ABSY
Tai turbūt praleido per medžiagą g.gif O gal juos papildomai impregnuot reikėjo? g.gif
Atsakyti
Nu nezinau, mums nieks neslampa. Pedutes visad sausos ir siltos. O einant braidziot iki keliu reik botus detis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 11, 22:45)
Nu nezinau, mums nieks neslampa. Pedutes visad sausos ir siltos. O einant braidziot iki keliu reik botus detis  cool.gif

Dabar dar lyg ir šalta su botais. g.gif o dar ir amžius toks, kad tik spėk gaudyt doh.gif Kai pamačiau, jau stovėjo baloj ir nei pirmyn nei atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 12, 08:52)
Dabar dar lyg ir šalta su botais.  g.gif o dar ir amžius toks, kad tik spėk gaudyt doh.gif Kai pamačiau, jau stovėjo baloj ir nei pirmyn nei atgal doh.gif

tai galėjo ir per liežuvį vandens pribėgti, jei jau gerai įsibridęs stovėjo. o ir šiaip matyt čia jie apgalvoti sniegui, o ne vandeniui, nes ir vadinasi sniego batais, o ne lietaus g.gif nors ir aš dar aunu šiomis dienomis, tik maniškė mažose balutėse taškosi, tai sausas vidus
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 12, 08:52)
Dabar dar lyg ir šalta su botais.  g.gif o dar ir amžius toks, kad tik spėk gaudyt doh.gif Kai pamačiau, jau stovėjo baloj ir nei pirmyn nei atgal doh.gif

Nepyk, as taip pajuokavau gal grubiai 4u.gif Is tiesu tai saviskes neleidziu i tokio gylio balas, ne tam sie batai skirti. O jei jau avarija atsitiko, tai tikrai ne batai kalti.
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2013 04 12, 09:59)
tai galėjo ir per liežuvį vandens pribėgti, jei jau gerai įsibridęs stovėjo. o ir šiaip matyt čia jie apgalvoti sniegui, o ne vandeniui, nes ir vadinasi sniego batais, o ne lietaus g.gif nors ir aš dar aunu šiomis dienomis, tik maniškė mažose balutėse taškosi, tai sausas vidus

QUOTE(Tina* @ 2013 04 12, 12:28)
Nepyk, as taip pajuokavau gal grubiai  4u.gif Is tiesu tai saviskes neleidziu i tokio gylio balas, ne tam sie batai skirti. O jei jau avarija atsitiko, tai tikrai ne batai kalti.

Uždaras tas liežuvis, nėra atviro ploto, bet vis tik medžiaga, kad ir kokia būtų gera - peršlampa. Dėl šios priežasties kitiems metams turbūt žiūrėsiu vientisus, kad nebūtų tokių avarijų. NEs pas mus orai neprognuozuojami. Gal kita žiema bus vien tik lietus. Tai ir nenusaugosi, kad po balas nepasiduotų. O ir šiaip, vaikai yra vaikai, smagu jiems ir baloj, ir purvyne pabūti, tik reikia atitinkamos aprangos biggrin.gif

O kaip tie batai su veiloku viduje? Žiemai šilti? Jie būna vientisi, tai ir išvengtumėme tokių avarijų. g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti kuo skiriasi columbia snow glow ir columbia buga kombinezonai? Kurie yra šiltesni, jei užpildas abiejų 150 g? g.gif
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2013 04 12, 17:18)
Norėjau paklausti kuo skiriasi columbia snow glow ir columbia buga kombinezonai? Kurie yra šiltesni, jei užpildas abiejų 150 g? g.gif

pagal siluma tas pats.
skiriasdi medziaga, vienur omnisieldas, kitur omnitechas.
man asmeniskai omnisieldas labiau patinka-nes pasirode (gyvai lginant), dregmei atsparesnis. +tvirtesne medziaga. omnitechas ale labiau kvepuojanti bet tokia skystesne pati medziaga.

as imciau snow glow.
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 11, 22:09)
Mums nesiseka juodai su Columbia. Columbios batai po šiandieninių pasivaikščiojimų baloje buvo visiškai šlapi, kojos kiaurai šlapios. Tas pat ir su columbios omni sheald

naudokite rubus pagal paskirti. viskas kas medziaga, ir kas siuta liulemis su siulais perslampa!! chia tik laiko klausimas. smile.gif (todel pvz ant slidinejimo aprangos nurodyti parametrai, grubiai tariant laikas po kurio medziaga prades leisti dregme!!!, bet ne vandeni)
neperslampa tik vientisa guma! bet tada jau kitas dalykas-ji negarina. biggrin.gif , automatiskai -prakaituoji. stebuklu nebuna, visada turekite tai galvoje, kas bebutu parasyta gamintojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 balandžio 2013 - 10:03
Noriu parasyt viena minusa buga set rozinio kombio. Labai labai tepli spalva, nors mano maze nera didele terliuke, bet teplus nerealiai. Turejom violetini pukinuka, tai kurkas maziau teplus, praktiskai nesimato ant jo nieko, jokiu patepimu po gana ilgo nesiojimo.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 04 15, 10:09)
pagal siluma tas pats.
skiriasdi medziaga, vienur omnisieldas, kitur omnitechas.
man asmeniskai omnisieldas labiau patinka-nes pasirode (gyvai lginant), dregmei atsparesnis. +tvirtesne medziaga. omnitechas ale labiau kvepuojanti bet tokia skystesne pati medziaga.

man kaip tik atvirkščiai pasirodė. Pas mano mažių striukytė omni-sheald, tai medžiaga skystoka, iškart šlampa(viduj neperšlampa, bet iš išorės labai greiati visiškai šlapia palieka). Draugės mergytė turi omni-tech striukytę, tai pas ją medžiaga tvirtesnė, standesnė, nesu mačiusi, kad paviršius būtų sušlapęs, kaip pas maniškį. + su omni-tech aprengtam vaikui atrodo lyg šilčiau būtų...Žodžiu aš kitiems metams noriu omni-tech rolleyes.gif
Atsakyti