Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(bluepoint @ 2013 03 15, 06:17)
o ši parduotuvė patikima? užklausiau tarpininkės, ar užsakytų iš čia, tai parašė, kad ne, nes puslapyje yra tik meilas, nėra telefono...
.

Taip,uzsakineja myma,limcamca.
Atsakyti
Gavau http://www.amazon.co...f=cm_cr_pr_pb_t, labai patiko, pagavau ji uz 70$, gal jie ir pigiau buna, bet ir taip labai dziaugiusi.Vaikui dabar 2,5, kitiems metams bus patas tas, bet palenkus kojugalius, galima ir dabar uzsideti, atrodo super graziai thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir ieškau jau dabar kitai žiemai. Mano tai sakyčiau pamažintas berniukas. Jam dabar 2m. 2 mėn. bet tik 87 cm ir 11,2 kg sveria. Tai mes dar dabar nešiojam columbia 12 mėn. Kadangi kelnytės su trim knopkytėm, tai vis paleidžiu žemyn ir dar ilgokas. Tai vis tik kokį pirkt dydį kitai žiemai 3T ar 4T?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 22, 09:03)
Aš ir ieškau jau dabar kitai žiemai. Mano tai sakyčiau pamažintas berniukas. Jam dabar 2m. 2 mėn. bet tik 87 cm ir 11,2 kg sveria. Tai mes dar dabar nešiojam columbia 12 mėn. Kadangi kelnytės su trim knopkytėm, tai vis paleidžiu žemyn ir dar ilgokas. Tai vis tik kokį pirkt dydį kitai žiemai 3T ar 4T?

Ups... ne 12 mėn. 24 mėn. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 22, 09:03)

Gal jus palaukit rudens,paaugs vaikas ir orientuosites koki dydi imti.
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 22, 11:03)
Ups... ne 12 mėn. 24 mėn. ax.gif

Jei pirksite dabar man atrodo reiketu visgi 4T, nes mano vyrukas dabar 2,5 metukai 90cm 14kg, palenkem kojugalius , ant rankogaliu yra lipukai, irgi galima reguliuoti ir dabar nesiojam. Jusu kudesnis, bet jei paaugs manau 3T gali per trumpas kitam sezonui buti.
Atsakyti
QUOTE(toffi1 @ 2013 03 22, 10:53)
Jei pirksite dabar man atrodo reiketu visgi 4T, nes mano vyrukas dabar 2,5 metukai 90cm 14kg, palenkem kojugalius , ant rankogaliu yra lipukai, irgi galima reguliuoti ir dabar nesiojam. Jusu kudesnis, bet jei paaugs manau 3T gali per trumpas kitam sezonui buti.

Dėkui mirksiukas.gif Žinoma ieškosiu dabar-tiesuog kainos daug geresnės...
Atsakyti
mes ir turime Columbia kombiuka ir labai patenkinta likau jau reiks kitam rudeniui žiūrėtis bet galite kas pasidalinti info kur perkate kaip siunčiates per tarpinnkus ar pačios.ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Kas man geletu paaiškinti 4u.gif
Sis ženklas kaip suprantu reiskia neperpuciama neperlyjama ir salciui esant syldo , šiltam orui neperkaista .
Daugumoje striukių columbia yra sis ženklas, TAI KADA JIS DEDASI , KADA NE? Nes kaip pastebejau nevisose yra, ar cia tik grynai zieminese striukese dedasi?
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2013 03 24, 11:39)
user posted image
Kas man geletu paaiškinti 4u.gif
Sis ženklas kaip suprantu reiskia neperpuciama neperlyjama ir salciui esant syldo , šiltam orui neperkaista .
Daugumoje striukių columbia yra sis ženklas, TAI KADA JIS DEDASI , KADA NE? Nes kaip pastebejau nevisose yra, ar cia tik grynai zieminese striukese dedasi?

Columbia turi daug technologijų, kurios naudojamos, tai ir omni-dry, omni-tech, omni-shield ir kt. (Columbia), kiekviena iš jų atlieka savo funkcijas ir yra naudojama tam tikro sezono drabužiams. Nematau, kokia ten tiksliai pas jus ... ax.gif Žieminės svarbu žiūrėti, koks yra užpildas, nes nuo jo priklauso kokiam šalčiui atsparus rūbas, ir aišku visa kita - neperpučiama, neperšlampama ir pan. ...
Atsakyti
patarkite, kas išbandę, ar su pūkiniu kombinzoniuku nebūtų per karša rugsėjo mėnesį? lėliukas turėtų gimti rugsėjį, bet dėl ~1 mėn. panešiojimo nelabai norisi pirkti papildomai dar ir rudeninį kombinzoną...
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2013 03 27, 11:19)
patarkite, kas išbandę, ar su pūkiniu kombinzoniuku nebūtų per karša rugsėjo mėnesį? lėliukas turėtų gimti rugsėjį, bet dėl ~1 mėn. panešiojimo nelabai norisi pirkti papildomai dar ir rudeninį kombinzoną...

Tikrai bus persilta. Rugsejis buna dar gan siltas, tai galima apsieiti ir be kombinezoniuko.
Atsakyti