Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

Visom mamytem patariu pries perkant kombiuka gerai apsvarstyt koki dydi pirkt ir pabandyt nuspet kiek vaikutis paaugs, nes va as jauciuosi nepataikiusi. Ai kiek tiks tiek nesiosim.
Atsakyti
Norėjau paklausti aks turite pūkinius columbia kombinezonus iki kokios žemiausios temperatūros dedat vaikui? Nes šiandien gavome kombinezona, na ir man jis toks plonytis atrodo. Į lauką einame miegui būnam apie 2-2,5 val. Bijau kad ji nesušaltų. Ar dar papildomai dedat į kokį vokelį kailinį? Na prieš tai maniškė turėjo kailinį kombį tai šis man labai plonytis palyginus su buvusiu
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2012 12 14, 19:35)
Norėjau paklausti aks turite pūkinius columbia kombinezonus iki kokios žemiausios temperatūros dedat vaikui? Nes šiandien gavome kombinezona, na ir man jis toks plonytis atrodo. Į lauką einame miegui būnam apie 2-2,5 val. Bijau kad ji nesušaltų. Ar dar papildomai dedat į kokį vokelį kailinį? Na prieš tai maniškė turėjo kailinį kombį tai šis man labai plonytis palyginus su buvusiu

butinai dekit i kailini arba vilnoni vokeli, kitaip tikrai susals doh.gif o kiek laiko vaikiukui, kad dar lauke miega? kur telpat jei didelis?
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 12 14, 21:21)
butinai dekit i kailini arba vilnoni vokeli, kitaip tikrai susals doh.gif o kiek laiko vaikiukui, kad dar lauke miega? kur telpat jei didelis?

dukrytei 11 mėnesių. Praėjusią žiemą eidavom iki -10 na bent valandą pabūdavom lauke, bet vešdavau su kailiniu kombinezonu tai niekad nesušaldavo, o šis man toks plonytis atrodo, kad svarstau gal parduoti ir ieškotis kokio storesnio g.gif
Atsakyti
Įdedu savo vaikį su Columbia Snow Monkey dviejų dalių kombiu, dydis 24mėn.
Maniškis dabar 1m. ir 5mėn., ūgis 86cm, svoris apie 11kg. Columbia kombiai dauguma mažinti, tačiau šio modelio išmatavimai lyginant su Buga tikrai didesni, jei sulyginus abu modelius to paties dydžio. Buga kelnės tikrai trumpesnės, o matavau net ne 24mėn, o 2T, vadinas, Buga 24mėn. būtų dar mažesnės turbūt g.gif

Nuotraukoj mano vaikino kelnės ant mažiausio ilgio (iš viso reguliuojasi ilgis per tris 'knopkes'), tad atsargos yra dar apie 5-6cm tikrai.

O šiaip dėl pašiltinimo kiek pergyvenau, nes tik 60gr kamšalas, tačiau tas flysas viduj tikrai labai gerai atstoja pašiltinimus. Aišku, kol kas dar ir didelio minuso nebuvo, buvom lauke prie -5-7 maždaug, tai žiūrėsiu, kaip bus nuo -10 biggrin.gif O vakar ir šiandien buvau aprengus pėdkelnes, bodį ilgom rankovėm, flysinį džemperiuką ir kelnes, ant viršaus kombis, tai vaikas tikrai šiltas buvo po pasivaikščiojimo, nors ir sėdėjo, ir gulėjo, ir voliojos sniege smile.gif Dar ir prie didesnio šalčio tokių sluoksnių, manau užtektų, paskui jau galvojų merino apatinius dėt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2012 12 14, 18:35)

Ne storume siluma. Pukiniai drabuziai tuom ir pasizymi, kad nestori, lengvi ir labai silti.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2012 12 14, 21:53)
dukrytei 11 mėnesių. Praėjusią žiemą eidavom iki -10 na bent valandą pabūdavom lauke, bet vešdavau su kailiniu kombinezonu tai niekad nesušaldavo, o šis man toks plonytis atrodo, kad svarstau gal parduoti ir ieškotis kokio storesnio  g.gif

oi jei ta pukini turit, tai tikrai nebijokit smile.gif mes praeitais metais turejom vientisa pukini irgi atrode labai plonas, bet jie is tikro labai silti, parengdavau apacioj, dar siltas vilnones kojines uzmaudavau ir kisdavau mazyle i stora vilnoni vokeli ir tada i vezimo lopsi, taip eidavom iki -12 ir princese ismiegodavo 3 val kasdien, parsivezdavau siltute wub.gif tikrai neparduokit ir nesiokit smile.gif
Atsakyti
na vat pas mus buvo lygiai pati situacija, kai pasimatavom 3T. Tai prie ugio 92 cm, jai buvo striuke kaip tik, o kelnes mano manymu mazokos, nes kai pritupo pasikele ir jau truko to ilgio, todel pasirinkom 4t ir puikiausiai sujuo vaikstom, rezervo yra ir tikrai neskesta!
Dabar pagalvoju, kad gerai, kad pasirinkau 4T. thumbup.gif
Vat ir kyla klausimas ar cia nuo pasiuvimo priklauso ar nuo ugio su svoriu. jeigu vaikutis aukstas bet sveria 10-11 kg, tai gal ir skesta, bet mano su ugio 92 ir svoriu 13 kg - gerai ir jokiu skendimu nematau, graziai guli ir netrugdo vaikui tas rezervas. thumbup.gif

QUOTE(raminta1985 @ 2012 12 13, 16:40)
O as nezinau ka daryt siandien gavom columbia buga kombi 3t tai dukrytei su 93 cm ugio tik dabar tinkamas. Jauciu per ziema iki keliu kelnes bus. O vel sakytis ir vel menesi laukt nesamone.

Atsakyti
Mamukai reikia jusu patarimo g.gif dukrytei 4 men. nesiojam 68 cm rubelius,patarkit koki dydi pirkti 12 men. ar 18 men. ? nes suzinojau,kad pukiniai kombiukai gerokai pamazinti g.gif aisku noretusi ilgesniam laikui,bet jauciu kt. ziemai neuzteks,o jei didelis tai paskesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze30 @ 2012 12 17, 00:48)
Mamukai reikia jusu patarimo g.gif  dukrytei 4 men. nesiojam 68 cm rubelius,patarkit koki dydi pirkti 12 men. ar 18 men. ? nes suzinojau,kad pukiniai kombiukai gerokai pamazinti  g.gif aisku noretusi ilgesniam laikui,bet jauciu kt. ziemai neuzteks,o jei didelis tai paskesim  smile.gif

Patarciau pirkti 18men. Mano dukryte 6 men ir 67 cm, nusipirkom 18 ir neskestam. Rankovytes ilgokos, bet uzsilenkia ir silta, o kojytes tai iki pat galo uzlenkus yra, net noretusi ilgesniu klesnyciu, nes pirstukai tai vesus kojyciu net buna, nes remiasi i uzlenkimus ir matyt silumos neuztenka:-)
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 14, 21:35)
Ne storume siluma. Pukiniai drabuziai tuom ir pasizymi, kad nestori, lengvi ir labai silti.

drinks_cheers.gif

Aš savo bernužėliui nupirkau 12 mėn ir atrodo prašoviau doh.gif Jam dabar dešimt mėn, bet jis pas mane "pamažintas" tai ir pagalvojau, kad nereikia 18 mėn. dabar apie 70 cm ir man norėtųsi ilgesnių klešnių.. su rankovėm viskas ok.. bet kojytes kai užlenkiu, tai jo, remiasi.. doh.gif ir prie smakriuko jau taip sunkokai segasi.. o dar žiema kol baigsis, juk paaugs...
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 12 11, 14:06)
mamukai, as pukini kombi skalbdavau ant paprastos normalios programos, po to

o kaip jums columbia batukai? man tai kazkoks kosmaras doh.gif raso iki -32, o dabar prie -5 kojytes ledines, plius slidus nerealiai doh.gif

gal dar modeliai skirtingi, pas mus viduj toks kaip veltinis, nezinau, kai buvo -5 ir vaiksciuojo lauke koja buvo nei salta, nei silta, ten 32 F, tai cia 25 laipsniai..ar atlaikys bent -15 as irgi labai abejoju.
Musu kaip tik labai neslidus, bet siaip tai man jie irgi schmoll.gif

O perkant kombi, reikia ziuret iki kokio ugio jie eina ir primest kiek paaugs dar.

As emiau toki modeli http://www.amazon.co.../ref=pd_sbs_a_4

tik mazesni ir mergaitei, dabar jau neberandu ju amazone.
Emiau 24 men., nors realiai 1,2 buvo kai pradejom nesiot. bet ugis musu 78. 24 men dydis yra iki 86 cm. Tai tinka tas dydis, vaikstant gal norisi palenkt biski, bet sedint tai pats tas. Ir sitam modeli lyginant su flysiniu neperslampamu rankoves nera ilgos, ano tai 18 men rankoves ilgesnes..
Labai patenkinta kol kas, bet vienas niuansas, jau rase kazkas tikrai, kad uztrauktukas yra per zemai nuo kaklo, aisku tai isspendiama, tik keista, nes flysinis tai per arti kaklo -irgi negerai biggrin.gif

Atsakyti