Sakykit merginos iš kur geriausia siųstis Columbios kombius? Kur pigiau būna?
Laba diena
gal kas nors galit paaiskinti pirstiniu dydzius Ziuriu todler skyriuje ir baby skyriu raso 0/S, tai cia vienodas dydis, ir kokio maziaus vaikucciui jis skirtas
gal kas nors galit paaiskinti pirstiniu dydzius Ziuriu todler skyriuje ir baby skyriu raso 0/S, tai cia vienodas dydis, ir kokio maziaus vaikucciui jis skirtas
Labuka,
Mano analogiska situacija, tik nieko nekaltinu.
Galejau nauja pirkti,jis toks plonas, mamyte sake viena kart skalbe paprastai be dziovykles.Gal tikrai vertetu kaip looo pataria isdziovinti dziovykleje
Jauciu pirksiu flysinuka po apacia
Mano analogiska situacija, tik nieko nekaltinu.
Galejau nauja pirkti,jis toks plonas, mamyte sake viena kart skalbe paprastai be dziovykles.Gal tikrai vertetu kaip looo pataria isdziovinti dziovykleje
Jauciu pirksiu flysinuka po apacia
QUOTE(semkutepemkute @ 2012 12 03, 16:58)
O gal kuri mamyte turi tokio tipo kombiuka 24 men. http://www.columbias...1,en_GB,pd.html ?
Pirkau deveta ir buvau apgauta per flisa labai eina pukai. Kadangi nezinau kiek tu puku jau iskrite gal kuri galetu pasverti savo kombi, bent taip palyginciau ar labai "nuplikes", o tai bijau vaika susaldyt o gal kuri zinot koki stebuklinga buda kaip sustabdyt ta puku kritima? Gaila pinigu, o dar ir nepigiai mokejau...
Pirkau deveta ir buvau apgauta per flisa labai eina pukai. Kadangi nezinau kiek tu puku jau iskrite gal kuri galetu pasverti savo kombi, bent taip palyginciau ar labai "nuplikes", o tai bijau vaika susaldyt o gal kuri zinot koki stebuklinga buda kaip sustabdyt ta puku kritima? Gaila pinigu, o dar ir nepigiai mokejau...
mamukai, as pukini kombi skalbdavau ant paprastos normalios programos, po to dedavau ant karsto radiatpriaus, kai dziudavo daznai purtydavau labai stipriai, kad issipurtytu pukai, atrodydavo kaip naujas, tiesiog reikia nepatinget papurtyt
o kaip jums columbia batukai? man tai kazkoks kosmaras raso iki -32, o dabar prie -5 kojytes ledines, plius slidus nerealiai
o kaip jums columbia batukai? man tai kazkoks kosmaras raso iki -32, o dabar prie -5 kojytes ledines, plius slidus nerealiai
Mums labai superiniai jie. Kojytes visad siltos. Bent jau kolkas.
QUOTE(JonVytė @ 2012 12 11, 14:06)
Gal mažai vaikšto lauke vaikutis?
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 12 11, 17:59)
Gal mažai vaikšto lauke vaikutis?
laksto belekiek, as dar apmaunu kojine vilnone, man tikrai kazkokia nesamone kaip batai guminiai ir nera jokio kailiuko, tik flysine medziaga viduj ir raso iki -32, turim EMU su jais kojytes visada siltos, nes naturalus kailiukas. Tik idomu buvo ar cia mano vienos merginos kojytes saltos budavo ar kitiems leliukams tinka?
nes as asmeniskai galiu bet kokio siltumo batus apsimaut, kojos vistiek saltos buna
O as nezinau ka daryt siandien gavom columbia buga kombi 3t tai dukrytei su 93 cm ugio tik dabar tinkamas. Jauciu per ziema iki keliu kelnes bus. O vel sakytis ir vel menesi laukt nesamone.
QUOTE(raminta1985 @ 2012 12 13, 18:40)
O as nezinau ka daryt siandien gavom columbia buga kombi 3t tai dukrytei su 93 cm ugio tik dabar tinkamas. Jauciu per ziema iki keliu kelnes bus. O vel sakytis ir vel menesi laukt nesamone.
nepatariu ne galvot apie 4 t zinokit skes vaikas ... baisu bet juss sakote kad tik dabar musu 92 o gal jau 93 nes vasara matavosi ... tai dar siek triek didelis matyt skirtingai suvokiame kas maza ir didelis
sveikos gal kas turit devet 18 men, nupirkciau pigiau
QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 13, 17:31)
nepatariu ne galvot apie 4 t zinokit skes vaikas ... baisu bet juss sakote kad tik dabar musu 92 o gal jau 93 nes vasara matavosi ... tai dar siek triek didelis matyt skirtingai suvokiame kas maza ir didelis
nu nezinau kaip galima skirtingai suvokt. Kelnes yra tip top dabar ant rogiu sedint vaikui matosi plikos kojos tai man norisi ilgesniu. Striukes rankoves ilgokos kokius 4 cm bet su lipuskem pats tas. Turint omeny kad mano dukryte i menesi paauga 1 cm tai nezinau kaip pavasari atrodys tos kelnes. salta diena koki -10 tikrai neleisciau vaiko su rogem ir tom kombikelnem
QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 13, 17:31)
Nelabai suprantu,jūsų vaikui,kurio ūgis 93cm, 3T kombis dar didelis? Kas per modelis? Mūsų buga modeliukas buvo didokas,kai dama buvo apie 87cm ūgio ,dabar ūgis apie 90cm ir kombis puikiai tinka,na striukytės rankovytės ilgokos,bet čia jau columbios išskirtinis bruožas. Šiap ant 3T rašo,kad iki 94cm.