QUOTE(looo @ 2012 12 04, 16:59)
taip jums 3t, didesnio nereikia su tokiu ugiu.
imciau 1ma. nors jis pagal gramus ir saltesnis, bet man labai imponuoja tas kad dengia krutine.(ten kur dengia persidengia storiai, ir gaunasi tie patys 150-160gr)
labai daznai lelius nesiojame ant sprando, arba vaikai tupia, sedasi ir pan...antrame variante tokiu atveju nugara butu pastoviai nuoga...
todel tikrai imciau 1ma...
Jo tikrai, kaip gerai, kad yra su kuo pasikonsultuoti, antras tikrai atkrenta dėl jūsų išvardintos priežasties
. Nu tai va ir man noris kad būtų tie 150g. Gal kuri galit parašyti į az kur perkate kombiukus ar siunčiatės
QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 04, 17:00)
Gražuolytė ir gražuolis kombiukas, koks jūsų modeliukas? Aš tai noriu tik ne rožinės sp., nes tai vienintelė spalva, kuria neaprengsi berniuko
, o man noris, kad po dukrytės liktų ir sūneliui
QUOTE(looo @ 2012 12 04, 17:00)
skalbkite ir nesukite galvos, tik aisku gerai butu su dziovykle pradziovinti...kitaip neisivaizduoju kaip isdziovinti pukinius drabuzius, kad jie liktu purus..
Aš vyro pūkinę striukę labai gerai išpurtau išplovus, o ir džiūstant kartas nuo karto gerokai papurtau, kad tos plunksnos ir pūkai išsikedentų ir viskas liuks
QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 04, 17:17)
O maZEI NUPIRKOME
TOKI NAUJA 18 dydi TAI MERGAITE 68 cm bet dar dideliss ... bet cia puse bedos ....man labiau nepatinka kad is plocio labai platus ( footo nekokybiska ... tik bendra vaizda norejau parodyti )
Gražus labai, ir aš mažiui savo ieškau tokio tipo kombiuko, tik girdėjau, kad labai pamažinti. Mano berniukui 4mėn., ūgis 70 cm., tai ryt bandysiu pas draugę pamatuoti tokį kombiuką 18 mėn., žiūrėsiu gal neskęs labai stipriai