Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(amellija @ 2012 12 04, 12:30)

taip jums 3t, didesnio nereikia su tokiu ugiu.
imciau 1ma. nors jis pagal gramus ir saltesnis, bet man labai imponuoja tas kad dengia krutine.(ten kur dengia persidengia storiai, ir gaunasi tie patys 150-160gr)
labai daznai lelius nesiojame ant sprando, arba vaikai tupia, sedasi ir pan...antrame variante tokiu atveju nugara butu pastoviai nuoga...

todel tikrai imciau 1ma...
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 12 04, 13:30)
Sveikos mamytės. Nesu turėjus Columbia kombinezono, tik žinau, kad labai labai puikūs atsiliepimai apie juos, tad dabar susidūriau su dilema kokį kombiuką išsirinkti turiu du variantus, gal galite ką patarti arba pakomentuoti, kuris geresnis arba kokį dar pasiūlytumėte įsigyti. Būsiu labai dėkingas už jūsų komentarus. Beje kiek skaičiaus atsiliepimus neverta pirkti didesnio kombio, nes vaikučiai skęsta juose, mano dukriuko ūgis 91 cm., svoris 13 kg., manau 3T pats tas g.gif , taip?
1 variantas http://images108.fot...6/517482-vi.jpg
2 variantas http://images49.fotk...88f64293-vi.jpg

manoji 92 cm ir netoli 12 kilo tai tik 3 t va ikelsiu foto kur kombikelnes ant maziausios padeties ... jauciui tik biski reiks atleisti smile.gif rankoves nesutvarkius tai ilgos apie 5 cm ... tik nuotraukos ant greito buvo pagautos kaip atrodo blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 04, 14:10)
Niekaip nesuprantu - skalbiant jie susivaro, valyt negalima  g.gif

skalbkite ir nesukite galvos, tik aisku gerai butu su dziovykle pradziovinti...kitaip neisivaizduoju kaip isdziovinti pukinius drabuzius, kad jie liktu purus..
Atsakyti
QUOTE(Principessa @ 2012 11 25, 19:52)
Sveikos, zinoves,

gal patarsit musu lietuviskai ziemai ar uztenka tokio kombio:

http://www.cozymole....w-glow-set.html
Jo uzpildas 100gr.

Ar geriau pridet pinigeliu ir imti su 150gr uzpildu toki:
http://www.cozymole....s-buga-set.html

Mano dukrytei ziema bus 2 metukai. manau nemazai busim lauke, jei bus sniego juo tirai megausimes po kelais val per diena. Tai suku galva ar 100gr uzpildo uztenka  g.gif

Beje, 92cm ugiui 3T tikriausiai pats tas?

musu antras labai fainas
Papildyta:
O maZEI NUPIRKOME TOKI NAUJA 18 dydi TAI MERGAITE 68 cm bet dar dideliss ... bet cia puse bedos ....man labiau nepatinka kad is plocio labai platus ( footo nekokybiska ... tik bendra vaizda norejau parodyti )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 04 gruodžio 2012 - 17:37
QUOTE(looo @ 2012 12 04, 16:59)
taip jums 3t, didesnio nereikia su tokiu ugiu.
imciau 1ma. nors jis pagal gramus ir saltesnis, bet man labai imponuoja tas kad dengia krutine.(ten kur dengia persidengia storiai, ir gaunasi tie patys 150-160gr)
labai daznai lelius nesiojame ant sprando, arba vaikai tupia, sedasi ir pan...antrame variante tokiu atveju nugara butu pastoviai nuoga...

todel tikrai imciau 1ma...

Jo tikrai, kaip gerai, kad yra su kuo pasikonsultuoti, antras tikrai atkrenta dėl jūsų išvardintos priežasties smile.gif . Nu tai va ir man noris kad būtų tie 150g. Gal kuri galit parašyti į az kur perkate kombiukus ar siunčiatės g.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 04, 17:00)
manoji 92 cm ir netoli 12 kilo tai tik 3 t va ikelsiu foto kur kombikelnes ant maziausios padeties ... jauciui tik biski reiks atleisti  smile.gif  rankoves nesutvarkius tai ilgos apie 5 cm ... tik nuotraukos ant greito buvo pagautos kaip atrodo  blush2.gif
user posted image user posted image

Gražuolytė ir gražuolis kombiukas, koks jūsų modeliukas? Aš tai noriu tik ne rožinės sp., nes tai vienintelė spalva, kuria neaprengsi berniuko smile.gif , o man noris, kad po dukrytės liktų ir sūneliui smile.gif

QUOTE(looo @ 2012 12 04, 17:00)
skalbkite ir nesukite galvos, tik aisku gerai butu su dziovykle pradziovinti...kitaip neisivaizduoju kaip isdziovinti pukinius drabuzius, kad jie liktu purus..

Aš vyro pūkinę striukę labai gerai išpurtau išplovus, o ir džiūstant kartas nuo karto gerokai papurtau, kad tos plunksnos ir pūkai išsikedentų ir viskas liuks thumbup.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 04, 17:17)
O maZEI NUPIRKOME TOKI NAUJA  18 dydi TAI MERGAITE 68 cm bet dar dideliss ... bet cia puse bedos ....man labiau nepatinka kad is plocio labai platus ( footo nekokybiska ... tik bendra vaizda norejau parodyti )
user posted image

Gražus labai, ir aš mažiui savo ieškau tokio tipo kombiuko, tik girdėjau, kad labai pamažinti. Mano berniukui 4mėn., ūgis 70 cm., tai ryt bandysiu pas draugę pamatuoti tokį kombiuką 18 mėn., žiūrėsiu gal neskęs labai stipriai g.gif

Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 12 04, 21:42)
Jo tikrai, kaip gerai, kad yra su kuo pasikonsultuoti, antras tikrai atkrenta dėl jūsų išvardintos priežasties smile.gif . Nu tai va ir man noris kad būtų tie 150g. Gal kuri galit parašyti į az kur perkate kombiukus ar siunčiatės g.gif
Gražuolytė ir gražuolis kombiukas, koks jūsų modeliukas? Aš tai noriu  tik ne rožinės  sp., nes tai vienintelė spalva, kuria neaprengsi berniuko smile.gif , o man noris, kad po dukrytės liktų ir sūneliui smile.gif
Aš vyro pūkinę striukę labai gerai išpurtau išplovus, o ir džiūstant kartas nuo karto gerokai papurtau, kad tos plunksnos ir pūkai išsikedentų ir viskas liuks thumbup.gif
Gražus labai, ir aš mažiui savo ieškau tokio tipo kombiuko, tik girdėjau, kad  labai pamažinti. Mano berniukui 4mėn., ūgis 70 cm., tai ryt bandysiu pas draugę pamatuoti tokį kombiuką 18 mėn., žiūrėsiu gal neskęs labai stipriai g.gif

musu vyresneles buga kombinezonas smile.gif yra ivairiu ju spalvu .... o maze tai vaikai greitai auga ... as dar maza vilties turiu kad kitamet jai be atlenktu peduciu tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 12 04, 18:17)
musu antras labai fainas
Papildyta:
O maZEI NUPIRKOME TOKI NAUJA  18 dydi TAI MERGAITE 68 cm bet dar dideliss ... bet cia puse bedos ....man labiau nepatinka kad is plocio labai platus ( footo nekokybiska ... tik bendra vaizda norejau parodyti )
user posted image

Mes isigijom irgi tokio tipo, tik kitokios spalvytes nauja kombiuka, bet kazkaip nepastebejau, kad labai butu platus. Aisku, siek tiek vietos yra, bet ziema, jei noresis storiau po kombiu aprengti, tai bus pats tas ir ta vieta uzpildys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 04, 22:07)
Mes isigijom irgi tokio tipo, tik kitokios spalvytes nauja kombiuka, bet kazkaip nepastebejau, kad labai butu platus. Aisku, siek tiek vietos yra, bet ziema, jei noresis storiau po kombiu aprengti, tai bus pats tas ir ta vieta uzpildys.  mirksiukas.gif

as megeja kad butu tam laikui tip top tai ir keistai man ziurisi smile.gif
Atsakyti
O tai ant kokios programos tada skalbiate pukinius drabuzius?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 04, 22:24)
O tai ant kokios programos tada skalbiate pukinius drabuzius?

Skalbdavau ant įprastinės kaip ir visus rūbus smile.gif, bet jei yra kažkokia baimė galit pabandyti išskalbti ant programos skirtos skalbtis vilnai, tada skalbs su vesiu vandeniu ir silpnai išsuks, jei matysit, kad viskas liuks, tada vuolia thumbup.gif , šiaip aš nesenai skalbiau avikailio kombiuką ant vilnai skirtos programos, bet man per silnai išgręžė, tai aš padidinau gręžimo apsukas iš 800 iki 1200 ir žinokit nei kas susitraukė nei ką, kombis liko toks koks ir buvęs, tik aišku švarus thumbup.gif
Atsakyti
Dar neteko pukiniu rubu skalbti aut. skalbimo masina. Siaip tai "lepesnius" drabuzius skalbiu rankomis, arba nesu i valykla. Nezinau, ka darysiu, kai teks kombinezona skalbti, bet faktas tas, kad vistiek reiketu laikytis atsargumo priemoniu, kad nesugandinti pacio kombiuko. ax.gif
Atsakyti
Sakykit ar siltas sitas modeliukas? http://www.marshalll...roducts_id=1951
Atsakyti