Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 07:58)
sleep connection

As tai neturiu ka pasakyti. Patinka per silpnas zodis apibudinti sios nuotraukos sukeliamiems jausmams. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 09:44)
Šito nepastebėjau, ačiū.

Nėra už ką, ant kitų foto matau, ant savų nė velnio neįžiūriu kas būna blogai.. verysad.gif

Va vakarykštis pasivaikčiojimas senamiestį mūsų.. Aišku čia šeimos albumui, bet man ji šilta, ne tik tuo, kad lauke saulytė tikrai maloniai šildė, bet ir jų ryšys.. Aš tikrai be galo esu laiminga, kad jie turi TOKĮ tvirtą tėvo ir sūnaus ryšį... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Je t'aime, wow bigsmile.gif si be galo be krasto patiko wub.gif cia auto?

R.i.R., man pirmoji labai patiko ir trecioji. Pirmojoj gal pavyktu ta kampa nuklonuoti kaip nors? nors man ta pati klaida buvo, tai nekas pavyko, nes atspalviai skiriasi... g.gif Antroji suspausta labai. 4u.gif

isora, man grazu 4u.gif kita varianta dar padaryciau, kad is arti butu veidai smile.gif
Atsakyti
je t'aime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 19, 10:15)
R.i.R., man pirmoji labai patiko ir trecioji. Pirmojoj gal pavyktu ta kampa nuklonuoti kaip nors? nors man ta pati klaida buvo, tai nekas pavyko, nes atspalviai skiriasi... g.gif Antroji suspausta labai. 4u.gif

Be abejo, klonuosiu mirksiukas.gif Dėl antrosios... man atrodo, toks suspaudimas pasiteisina. Gal klystu? nes pirminiame variante erdvės buvo kiek daugiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 19:32)
čia irgi mintis, bet aš turėjau galvoje, kad šiuo konkrečiu ateju aš neturėčiau/negalėčiau laimėti smile.gif

man tai nepatinka taip smile.gif
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 18, 16:42)
nu kokia man ji nuostabi! biggrin.gif

man irgi. kolkas best'as is paskutiniu idetu.
QUOTE(pandre @ 2012 10 18, 18:04)
Ar padarysiu, ar sugebesiu bus matyt,nes vizija ne is paprastuju.. jei spesiu ir pavyks, sudalyvausiu ir as ax.gif

o as noriu sudalyvauti konkurse (dalyvavimas yra fainas, nebutinas laimejimas, tirkai), bet pas mane 0 minciu. noro fotografuoti yra, nu bet ideju. visishkai. jokiu. :-/
QUOTE(Suprem @ 2012 10 18, 22:44)
Ateini, pamatai tokių kAnkŪrsinių ir nieko nebenori  biggrin.gif

Say, o tu cia spec konkursui fotkinai? g.gif mirksiukas.gif ne chalturke?
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 18, 20:32)
Ir dar, pritariu Pocėj posakiui, kad sėdi žmonės konforto zonoj

koMfortas.
QUOTE(rG. @ 2012 10 18, 21:31)
Negalėčiau fotkint, jei taip kankinčiaus.

Man tai čia kaip 2 kart 2  biggrin.gif  Atsipūsk truputį, mergina  mirksiukas.gif  4u.gif

galetum wink.gif ypac jei komercijuoji tongue.gif

atnesu kritikai savo statula smile.gif ivertinkit.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 19, 10:21)

Viena iš įdomesnių tavo FS. Patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maggie, nu man labai patinka. įdomi apranga, mergina, suderinamumas su skliautais, spalvos, fainai
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 19, 10:21)

atnesu kritikai savo statula smile.gif ivertinkit.

įdomus variantas smile.gif Man tai labai kontrastuoja tas korsetas... na žvilgsnis į jį, matai, kad jis lyg didokas... manyčiau, jei jau statula, tai daugiau to vientisumo norėtųsi...Viršutinė dalis tai patink visai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 10 19, 10:03)
Va vakarykštis pasivaikčiojimas senamiestį mūsų.. Aišku čia šeimos albumui, bet man ji šilta, ne tik tuo, kad lauke saulytė tikrai maloniai šildė, bet ir jų ryšys.. Aš tikrai be galo esu laiminga, kad jie turi TOKĮ tvirtą tėvo ir sūnaus ryšį...  blush2.gif

šioj foto svarbiausias akcentas, tai ryšys tarp tėčio ir vaikiuko. Tai būčiau fotkinus iš arčiau , gerokai iš arčiau, kad dar aiškiau matytųsi ta emocija. Kad aplinka neblaškytų dėmesio... Kaip šeimos albumui, tai tikrai miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 19, 10:15)
Je t'aime, wow  bigsmile.gif si be galo be krasto patiko wub.gif cia auto?

auto smile.gif
Papildyta:
Maggie, man paskutinė labai smile.gif kai flickr'e pamačiau, nustebau prie nuotraukų radusi Tavo nick'ą. Nustebinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 09:57)

Net mane ištraukei į dienos šviesą.. Nuostabus Tavo auto. Ir ta kita visu ūgiu, kurios nerodei, irgi nuostabi. Nežinau kur Tu augi, kas ir kaip tave auklėja, bet kaip toks jaunas žmogus, esi labai turtinga. Tavo kuklumas, tyrumas tiesiog užburia. Gerbiu ir žaviuosi.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 19, 09:13)

iš pradžių užburia tas švelnumas... šviesa,  linijos..., bet toks jausmas, lyg kažko trūksta dar. Čia man, asmeniškai 4u.gif

Man pačiai trūksta susiplanavimo. Erzina tie spalvoti (raudoni, tiksliau - pilki biggrin.gif) nagai, ir viršutinis drabužis, kuris kiek per grubus. Dažniausiai autoportretus darau intuityviai, jau turėdama kažkokią abstrakčią idėją ir ją įgyvendinu tik paskatinta kokių nors jausmų/išgyvenimų. Taaaadaaa šoku čia pat dabar ir darau, jausmui teikiu pirmenybę, todėl gan dažnai ne viską spėju sužiūrėt ir apgalvot biggrin.gif
Atsakyti