Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kas matė, o kas ne, bet kadangi šimtą melejonų metų nieko nerodžiau, tai... biggrin.gif

sleep connection
user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 06:58)
kas matė, o kas ne, bet kadangi šimtą melejonų metų nieko nerodžiau, tai... biggrin.gif

sleep connection

man tai lebai TEIP smile.gif pamačius tyrinėjau, kaip Tu ten tą galvą pasidėjus, gal kaip japonė kokia ant kaladėlės..smile.gif
Atsakyti
Je t'aime, pasikartosiu, man nesveikai patinka tokios foto - tokio stiliaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 spalio 2012 - 07:05
Je t'aime , kokia super fotoooo!!!!! bigsmile.gif akis nuo ryto glostot..kokios mielos.... wub... blush2.gif

Del idėju tai aš irgi jas susirašau viska pasižymiu, net kokias klaidas po fs pridariau..bet sakau mano fotikas užsispyres aš jam sakau..aiškinu jam kad ne taip fotkini anas vistiek savo daro.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 07:58)

Ne nezinau kaip komentuoti... idomu... skioju galva ir nesprantu... tvarkinga, svaru... pati ideja ir liuks! Labai grazi sviesa, tas pereinantis svelnumas...
Atsakyti
Labas rytelis,

smagu, kad buvo pastebėjusių mano rojaus obuoliukus smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8051/8099699330_cdcdf94119.jpg[/img

man žavu smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 07:58)

sleep connection
[img]http://farm9.staticflickr.com/8331/8100538234_6a3bc1acfc.jpg[/img

iš pradžių užburia tas švelnumas... šviesa, linijos..., bet toks jausmas, lyg kažko trūksta dar. Čia man, asmeniškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 10 18, 17:51)
blink.gif  o kiek laiko praejo nuo paciu paciu paciausios pradzios apskritai (su visomis pertraukomis ir t.t), kai fotografuoji?

aš nebe jauniklė smile.gif o nuo pačios pradžios praėjo 20-22 metai.
Atsakyti
Per kelias dienas atsigavau, tad vėl susikaupiau drąsos gauti per snapą biggrin.gif Ar galiu dar kelias parodyti? gal bus klaidelių kokių, kurių pati dar nematau...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 09:25)
gal bus klaidelių kokių, kurių pati dar nematau...

o kokias pati matai?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 09:27)
o kokias pati matai?

Nematau biggrin.gif o jei rimčiau, pirmojoje abejoju dėl marškinukų (pastorino per pečius), antrojoje - dėl kirpimo (nežinau, ar toks galimas per rankas), trečiojoje - gal skruosto šešėlis per ryškus, nelabai išryškintas pilvukas, ketvirtojoje abeboju dėl galbūt per daug apšviestos veido pusės bei nesu tikra dėl veido išraiškos.
Atsakyti
Man pirmoje sienų kampas tiesiai į galvą susimigęs... Tas brūkšnys.. Ir sakau, na tas erdvės trūkumas, suprantu kaip sunku sutilpt... Aš kzi nėštukę pirmą kart fotkinau. .draugė, jau per langą lipau, per balkoną lindau kur tik nesikabarojau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 19, 09:40)
Man pirmoje sienų kampas tiesiai į galvą susimigęs... Tas brūkšnys.. Ir sakau, na tas erdvės trūkumas, suprantu kaip sunku sutilpt... Aš kzi nėštukę pirmą kart fotkinau. .draugė, jau per langą lipau, per balkoną lindau kur tik nesikabarojau.... doh.gif

Šito nepastebėjau, ačiū.
Atsakyti