Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 23:16)
tikrai turi. Jei kyla abejonės duokš nuorodą į savo flickr  smile.gif

p.s. kada mytas  bigsmile.gif

Cia 4u.gif
reiktu dar siais metais, bent as labai noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 18, 23:28)
Cia 4u.gif
reiktu dar siais metais, bent as labai noreciau rolleyes.gif

kitos sav. pabaigoje žinosiu darbo grafiką. Tai galim pasiorganizuoti. Vilnis gal irgi prisijungtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 23:41)
kitos sav. pabaigoje žinosiu darbo grafiką. Tai galim pasiorganizuoti. Vilnis gal irgi prisijungtų  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as uz
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 18, 23:42)

smile.gif užsirašyk į mainus. Turi tu foto.
O per mėnesiuką ir naują suruoštum, jei labai panorėtum.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 23:48)
smile.gif  užsirašyk į mainus. Turi tu foto.
O per mėnesiuką ir naują suruoštum, jei labai panorėtum.

reiks bandyt tada ka nors naujo ir geresne padaryt smile.gif uzsirasiau blush2.gif
Atsakyti
O kada trauks burtus, dėl mainų foto? smile.gif
Norėčiau specialiai suruošti tokią nuotrauką, kuri būtų skirta būtent tam žmogui, kurį "ištrauksiu". Laiko pagalvojimui būtų gerai turėti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 10 18, 23:54)
O kada trauks burtus, dėl mainų foto? smile.gif
Norėčiau specialiai suruošti tokią nuotrauką, kuri būtų skirta būtent tam žmogui, kurį "ištrauksiu". Laiko pagalvojimui būtų gerai turėti.
nemažai jau užsiregistravo, bet gal dar palaukim?
O dar dvejojantys paskubėkit bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 spalio 2012 - 23:00
QUOTE(lunameja @ 2012 10 18, 18:23)
jei atvirai, man nepatinka si foto.o kaip tau paciai? kokius jausmus, pamastymus sukelia tavoji foto?as matau tik egliu sakas, kurios man nesukelia jokio jausmo  4u.gif

Kai fotografuoju geles arba sakeles, retai kada susimastau, retai kada kokie pamastymai ateina i galva, tiesiog bandau kazkaip pateikti parodyti tas sakeles.

Kazkaip nesigauna man kazka grazaus padaryti. Net ir rodyti neturiu ka, atrodo lyg ir neblogas kadras, bet atrodo tik man. Nu bet kadangi fotografuoju savo malonumui, neskubu, tai tikiu, kad ateis laikas ir atnesiu kokia grazia foto smile.gif

Nu bandau dar sia nuotrauka parodyt, ar geriau nei visos kitos? Ar taip pat nieko verta?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 10 19, 01:52)

Nu bandau dar sia nuotrauka parodyt, ar geriau nei visos kitos? Ar taip pat nieko verta?

Man patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 16:13)
Autoriaus paroda Diuseldorfe iki sausio mėn  smile.gif Gal iki gruodžio mėn. išlauksiu ir eisim apžiūrėt. Gal ir Vilnis išlauks  g.gif  bigsmile.gif

Kur meeeeetas? smile.gif Kas? Kur? Kada? smile.gif Sakau, ko man visą vakarą žandai kaista lotuliukas.gif Būtinai pasistengsiu sudalyvaut tiek parodoj, tiek susitikime.

Fotografavau šiandien vaikučius tamsioj aplinkoj... Nuotraukos tai visos.... 7 vaikus (~8mėn.) vienoj krūvoj sužiūrėk.... doh.gif Ech tik mokytis man, tik mokytis...

Beponika - man ir patinka, ryški, graži spalvinga nuotrauka. Bent jau aš su savo kukliomis žiniomis neturiu prie ko prikibt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 19 spalio 2012 - 01:18
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 18, 20:49)
* Reik reik dalyvaut, bo paims priza be konkurencijos  biggrin.gif
** Oj, dabar kai greit temsta, tai ilgai uztempe panele  unsure.gif  Del ideju. Gal verta butu pavartyt kazkokiu kitokiu autoriu darbu, kurie pvz nebudingi Tavo stiliui. Isbandyt kazka naujo. Perskaityt knyga (bent man labai padeda vaizduotei). Arba tiesiog isgert daug daug vyno ir leist fantazijai lietis per krastus, o kad visko kita ryta neuzmirstum, uzsirasyt kilusias idejas (jeigu tokios kils) biggrin.gif Nors pvz man minciu antpludziai buna netiketai, kartais uztenka isgirst kazkoki garsa, uzuost kvapa, kazka pamatyti ir tada, jeigu tik speju viska uzsirasau, nes kitu atveju praiena kiek laiko ir viskas buna pasimirse. Ir aprasau vaizdziai su visom detalem, spalvom ir t.t...  4u.gif

man l.patinki, Peony mirksiukas.gif taip su dėmesiu viską surašai..
aš ir laiks nuo laiko (o reikėtų dažniau) į savo įdėjų knygelę pasižymiu kokių minčių, galimai panaudoti detalių, kompozicijas pasipiešiu, o prieš fs matyt reikėtų greižčiau padirbt ties tuo, jei jau baimė nuvažiuot į lankas.. aišku ir spontaniškumas liuks, kartais visai netikėti kadrai pralenkia suplanuotuosius..

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 18, 21:17)
Bet tai kai a, da nelaimėjo, jau prizus atiduoda rolleyes.gif
Merginos susiimkit biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 19 spalio 2012 - 01:49
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 18, 20:17)
Bet tai kai a, da nelaimėjo, jau prizus atiduoda rolleyes.gif
Merginos susiimkit biggrin.gif

nevaryk biggrin.gif

Atsakyti