QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
Psio, konkurse nedalyvauju
Merginos, nebijokite dalyvauti Kalėdiniuose mainuose, tai yra labai cool, aš pasistengsiu kažką nufotografuoti šiais metais žiemiško
Šiandien fotografavau merginą, žiauriai man jos gražios akys buvo, tai visi kadrai beveik [kelis padariau, kai susivokiau, kad nė vieno neturiu] -> su žvilgsniu į mane. Nu negalėjau kitaip, visur ji žiūri į mane. Ir dar, pritariu Pocėj posakiui, kad sėdi žmonės konforto zonoj [kažkas jau buvo aprašęs plačiau], tai wa, aš nejudu iš vietos ir dėl to pykstu ant savęs.
Planavomės fotosesiją, viską, gaudėm saulytę, sulaukėm po dviejų savaičių ir spėkit:
Modeliukas negalėjo anksčiau nei 16:30 [mes su visažiste laukėme nuo 16:15], paskui vėlavo... Finale - jokios saulės! Kol padažė... ir vistiek likau savim nepatenkinta, neišeinu iš "konforto zonos", ką daryt? Jau susitariau su kita mergina šeštadienio rytui, tai žiūrėsiu, viliuosi, kad pavyks kažkaip save pralaužti. Nu kaip mąstyti BLAIVIAI per fotosesiją? Arba: Kaip prisiversti galvoti per fotosesiją, nu šian sakau: viskas, tyliai, aš dbr noriu pagalvoti ir man tuštuma galvoj... tylu, nieko, dairausi aplink, pamačiau ten pvz krūmus, galvoju, ką čia galima padaryti... ir nieko, tuščia.