Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

http://farm9.staticf..._cdcdf94119.jpg[/img]

Psio, konkurse nedalyvauju biggrin.gif

Merginos, nebijokite dalyvauti Kalėdiniuose mainuose, tai yra labai cool, aš pasistengsiu kažką nufotografuoti šiais metais žiemiško blush2.gif

Šiandien fotografavau merginą, žiauriai man jos gražios akys buvo, tai visi kadrai beveik [kelis padariau, kai susivokiau, kad nė vieno neturiu] -> su žvilgsniu į mane. Nu negalėjau kitaip, visur ji žiūri į mane. Ir dar, pritariu Pocėj posakiui, kad sėdi žmonės konforto zonoj [kažkas jau buvo aprašęs plačiau], tai wa, aš nejudu iš vietos ir dėl to pykstu ant savęs.
Planavomės fotosesiją, viską, gaudėm saulytę, sulaukėm po dviejų savaičių ir spėkit:
Modeliukas negalėjo anksčiau nei 16:30 [mes su visažiste laukėme nuo 16:15], paskui vėlavo... Finale - jokios saulės! Kol padažė... ir vistiek likau savim nepatenkinta, neišeinu iš "konforto zonos", ką daryt? Jau susitariau su kita mergina šeštadienio rytui, tai žiūrėsiu, viliuosi, kad pavyks kažkaip save pralaužti. Nu kaip mąstyti BLAIVIAI per fotosesiją? Arba: Kaip prisiversti galvoti per fotosesiją, nu šian sakau: viskas, tyliai, aš dbr noriu pagalvoti ir man tuštuma galvoj... tylu, nieko, dairausi aplink, pamačiau ten pvz krūmus, galvoju, ką čia galima padaryti... ir nieko, tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 18:26)
O aš nė vienos niekaip nevertinau. Tad nosį aukštyn. Marios laiko dar iki 11 01. 4u.gif

Dalyvausiu, nes jau pazadejau, bet letenytes, tai neslepsiu, nusviro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 18:41)
tu ką, knygutės nenori  blink.gif
biggrin.gif  nors šiaip gerai gerai.

noriu noriu, bet manau, kad būtų tikrai sąžiningiau, jeigu negalėčiau laimėti. mes ką, rizikuojame su Ka kaitaliotis prizais? lotuliukas.gif būtų gerai: laimėjai, tai praleisk vieną konkursą. honorable mention, garbės svečias, tskant smile.gif
Atsakyti
Gal ir gerai sakai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 18, 18:32)
* Psio, konkurse nedalyvauju  biggrin.gif

** Modeliukas negalėjo anksčiau nei 16:30 [mes su visažiste laukėme nuo 16:15], paskui vėlavo... Finale - jokios saulės! Kol padažė... ir vistiek likau savim nepatenkinta, neišeinu iš "konforto zonos", ką daryt? Jau susitariau su kita mergina šeštadienio rytui, tai žiūrėsiu, viliuosi, kad pavyks kažkaip save pralaužti. Nu kaip mąstyti BLAIVIAI per fotosesiją? Arba: Kaip prisiversti galvoti per fotosesiją, nu šian sakau: viskas, tyliai, aš dbr noriu pagalvoti ir man tuštuma galvoj... tylu, nieko, dairausi aplink, pamačiau ten pvz krūmus, galvoju, ką čia galima padaryti... ir nieko, tuščia.

* Reik reik dalyvaut, bo paims priza be konkurencijos biggrin.gif
** Oj, dabar kai greit temsta, tai ilgai uztempe panele unsure.gif Del ideju. Gal verta butu pavartyt kazkokiu kitokiu autoriu darbu, kurie pvz nebudingi Tavo stiliui. Isbandyt kazka naujo. Perskaityt knyga (bent man labai padeda vaizduotei). Arba tiesiog isgert daug daug vyno ir leist fantazijai lietis per krastus, o kad visko kita ryta neuzmirstum, uzsirasyt kilusias idejas (jeigu tokios kils) biggrin.gif Nors pvz man minciu antpludziai buna netiketai, kartais uztenka isgirst kazkoki garsa, uzuost kvapa, kazka pamatyti ir tada, jeigu tik speju viska uzsirasau, nes kitu atveju praiena kiek laiko ir viskas buna pasimirse. Ir aprasau vaizdziai su visom detalem, spalvom ir t.t... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

kaunietės, kurios neturi idėjų rudens konkursėliui- rytoj 16 val. ant Napaleono kalno vyks vakaronė "Ant vėlių suolelio" ar pnš... Vieta ten tikrai šauni- gal rasit ką indomaus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 19:46)
noriu noriu, bet manau, kad būtų tikrai sąžiningiau, jeigu negalėčiau laimėti. mes ką, rizikuojame su Ka kaitaliotis prizais?  lotuliukas.gif būtų gerai: laimėjai, tai praleisk vieną konkursą. honorable mention, garbės svečias, tskant smile.gif

Bet tai kai a, da nelaimėjo, jau prizus atiduoda rolleyes.gif
Merginos susiimkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 18 spalio 2012 - 20:18
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 18, 20:49)
Arba tiesiog isgert daug daug vyno ir leist fantazijai lietis per krastus, o kad visko kita ryta neuzmirstum, uzsirasyt kilusias idejas (jeigu tokios kils) biggrin.gif

Cha cha, šeštadienį, jei fotografuosiu taip, kaip paprasčiau, nors imsiu ir reflektorių, ir dar ką nors, kad tik galima būtų pažaisti su šviesa, pasimėginti iš visur, bet jei būsiu ir vėl be idėjų, tada kai dėsiu, tai dėsiu, nes šešt. vakare eisiu į gimtadienį pas koležanką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 18, 19:32)
Šiandien fotografavau merginą, žiauriai man jos gražios akys buvo, tai visi kadrai beveik [kelis padariau, kai susivokiau, kad nė vieno neturiu] ->
Arba: Kaip prisiversti galvoti per fotosesiją, nu šian sakau: viskas, tyliai, aš dbr noriu pagalvoti ir man tuštuma galvoj... tylu, nieko, dairausi aplink, pamačiau ten pvz krūmus, galvoju, ką čia galima padaryti... ir nieko, tuščia.

Negalėčiau fotkint, jei taip kankinčiaus.
Zonos kažkokios bla bla mergina vėluoja pla pla biggrin.gif Gyveni kaip išeina, todėl ir fotkini kaip išeina. Ir dar - o tu tikrai tiki, kad ims kažkas ir pasakys "ką daryt"? smile.gif

Jei trūksta žinių - mokaisi technikos.
Jei trūksta jausmo - tobulėji pirmiausia pats.

Man tai čia kaip 2 kart 2 biggrin.gif Atsipūsk truputį, mergina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8051/8099699330_cdcdf94119.jpg

Ateini, pamatai tokių kAnkŪrsinių ir nieko nebenori biggrin.gif

Gal kas paskelbtų kAnkŪrsą žalioms biggrin.gif bigsmile.gif

Labas vakaras smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
sayonaros kadrai tobuli, man labai grazu 4u.gif
Kalediniuose mainuose butu faina sudalyvaut, bet neturiu nuotrauku doh.gif
Atsakyti