Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Parefešink, gal dabar matysis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 18 spalio 2012 - 17:25
Say - super!
Atsakyti
Panašu, kad nesklandumus teks ištaisyti kitoje temoje. Atsiprašau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 11:27)
Panašu, kad nesklandumus teks ištaisyti kitoje temoje. Atsiprašau.  4u.gif

tai nieko, gal greitai šią prikalbėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 18:21)

Aš nekomentuoju jūsų konkursinių foto, nes noriu išlaikyti intrigą, ir, kad neprasidėtų tokios mintys: viskas, va, ji tai tikrai dabar laimės.  biggrin.gif

Zinau, zinau, parasydma, jog say nuotrauka verta pirmuju vietu pasielgiau netinkamai, bet...zinojau tai pries rasant, ale vis vien, man taip stipriai ji kirto...o is kitos puses, prizine vieta yra iki 3-ios,ane? tai as manau, kad ji bus 3-cia lotuliukas.gif gi i pirmaja bandysiu as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 10 18, 17:51)
gerai, kad su fotiku  laugh.gif kas karta is naujo lipdama i ta pati kalna, kazka naujo pamatysi ir nufotkinsi  smile.gif o gal imsi ir suprasi, kad ne virsuneje esme  mirksiukas.gif

Aš jau dabar po savo išpažinčių čia, po atsakymų man pradedu suprast, kad ne ta viršūne svarbiausia, o ką pakelėj iki jos pamatau, kad visas tas mokymosi procesas tikrai veža, na šiandien centre truputi pafotkinau, kažko tai žmonės vis pastebi kai noriu pafotkint.. biggrin.gif koks diedukas... blush2.gif O viena babce taip graziai ant suoliuko saules apsviesta sedejo, lapai rudeniniai krenta jai,o ji rami laikrašti skaito, aš ir taip ir taip ten bandau pafotkint, ana vis atsisuka, nu sakau vyrui sėsk ten ant kito suoliuko, tipo jus fotkinsiu.... bet neužstokit man babulkos.. lotuliukas.gif atsisėdo, tipo fotkinu, nu ir ką op fokusas ne į babcę ir op..šalia kita atsisėdo kažkokia pusamžė ir spokso į mūsų šeimyną, tai prunkšdama kaip buldogas praėjau, sugadino man reikalą.. schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Savory @ 2012 10 18, 18:03)
o kaip su Isoros uzduotim? bandziau ieskotis apie statiska kompozicija, bet man vistiek iki galo neaisku, kas kaip ir su kuo blush2.gif gal tikrai, kaip kazkuri siule, vertetu ideti po aprasyma prie kiekvienos uzduoties g.gif

Bandysiu kiek aš suprantu padėliot pvz., paieškosiu medžiagos, nes pati lb tuos ND padaryt noriu, na draugė viena mokėsi tam efoto.. kursuose... ir nužiūrėjau jos ND. blush2.gif galvoju pasimokyt ir man visai nieko tai va, mėginsiu ... lotuliukas.gif Tai ir jum įbrukau, kad vienai liūdna nebūtu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 16:13)
Autoriaus paroda Diuseldorfe iki sausio mėn  smile.gif Gal iki gruodžio mėn. išlauksiu ir eisim apžiūrėt. Gal ir Vilnis išlauks  g.gif  bigsmile.gif

ot nu, reikėjo vakarą sugadint? smile.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 18, 16:26)
Davai visai užprotestuojam, say dalyvavimą, ND juk nepadarius  rolleyes.gif

o ND jd galima padaryti? biggrin.gif ir be WB? biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 17:21)
Aš nekomentuoju jūsų konkursinių foto, nes noriu išlaikyti intrigą, ir, kad neprasidėtų tokios mintys: viskas, va, ji tai tikrai dabar laimės.

aš tai šiaip norėjau siūlyti taisyklę konkursams smile.gif praėjusios temos paskelbėjas dalyvauti gali, bet negali laimėti. ką manai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 19:18)
aš tai šiaip norėjau siūlyti taisyklę konkursams smile.gif praėjusios temos paskelbėjas dalyvauti gali, bet negali laimėti. ką manai?

Aš už. Kaip tik šiandien pagalvojau, kad būtų gera padaryti kokią nors foto, kuri išreikštų vieną iš tų mano rudeninių jausmų. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 18:26)
Aš už. Kaip tik šiandien pagalvojau, kad būtų gera padaryti kokią nors foto, kuri išreikštų vieną iš tų mano rudeninių jausmų.  smile.gif smile.gif

čia irgi mintis, bet aš turėjau galvoje, kad šiuo konkrečiu ateju aš neturėčiau/negalėčiau laimėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 19:32)
čia irgi mintis, bet aš turėjau galvoje, kad šiuo konkrečiu ateju aš neturėčiau/negalėčiau laimėti smile.gif

tu ką, knygutės nenori blink.gif
biggrin.gif nors šiaip gerai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 spalio 2012 - 18:44
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 16:21)
kad neprasidėtų tokios mintys: viskas, va, ji tai tikrai dabar laimės.  biggrin.gif

saukstai po pietu, man jau prasidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 19:32)

biggrin.gif Na, nežinau, nežinau. Mmmm... nesutikčiau. rolleyes.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 18, 20:00)
saukstai po pietu, man jau prasidejo  lotuliukas.gif

O aš nė vienos niekaip nevertinau. Tad nosį aukštyn. Marios laiko dar iki 11 01. 4u.gif
Atsakyti